OK

OK Cancel

Thank you

Close

FOODLAB - Olemme tehneet kolmivärisen mustikka- & kookossmoothien

Vitamiineja, antioksidantteja ja makua täynnä olevat mustikat ovat hyväksi sekä keholle että iholle. Yhdistettynä kookospähkinöiden kermaiseen koostumukseen ja täyteläisyyteen, saat tällä reseptillä täyttävän ja terveellisen power smoothien. Voit syödä sen aamupalaksi, välipalana tai yllättää brunssivieraasi tällä kauniilla kolmikerroksisella smoothiella.

Mustikat ovat listan kärjessä marjoista, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja, mikä juuri tekee näistä pienistä marjoista suositun hedelmän. Täällä toimituksessa olemme myös innostuneet käyttämään mustikoita kaikessa banaaniletuista jogurttiin sekä terveellisenä välipalana ruokailujen välissä.

Smoothieen tarvitset (kahdelle henkilölle):

  • Vähärasvaista kreikkalaista jogurttia
  • 1 purkki kookosmaitoa
  • 2 banaania
  • 1 pussi jäisiä mustikoita
  • Kookoshiutaleita
  • Vaaleaa agavesiirappia
  • Tuoreita mustikoita koristeluun

Näin valmistat:

1. Ennen kuin aloitat, kookosmaito tulee jakaa kookoskermaan sekä kookosveteen. Se on helppoa tehdä, sillä kookoskerma on luonnollisesti ylimpänä kerroksena purkissa, kun taas kookosvesi alimpana. Ota kerma talteen lusikalla. Tämän jälkeen sinulla on kookosvettä jäljellä pohjalla.

2. Ensimmäiseen kerrokseen sekoitetaan 3 dl kreikkalaista jogurttia, 1 dl jäisiä mustikoita, 6 ruokalusikallista kookosvettä ja lusikallinen agavesiirappia keskenään. Sekoita kunnes koostumus on sileä ja kaada sitten kahteen lasiin. Tämän jälkeen laita lasit pakastimeen vähintään 20 minuutiksi, niin että pinta on jäätynyt.

3. Tämän jälkeen siirrymme seuraavaan kerrokseen. Tähän tarvitaan 1 banaani, 2 dl kreikkalaista jogurttia, 2 ruokalusikallista jäisiä mustikoita, 2 ruokalusikallista kookoshiutaleita, ruokalusikallinen agavesiirappia sekä loput kookosvedestä. Sekoita, kunnes koostumus on tasainen. Ota lasit pakastimesta ja kaada varovaisesti toisen kerroksen päälle. Aseta lasit taas pakastimeen noin 15 minuutiksi, niin että pinta on kevyesti jäätynyt.

Viimeiseen kerrokseen tarvitset 1 banaanin, kookoskermaa, 2 ruokalusikallista kookoshiutaleita ja ruokalusikallisen agavesiirappia. Sekoita, kunnes koostumus on tasainen. Ota sitten lasit pakastimesta ja kaada varovaisesti kolmas ja viimeinen kerros päälle. Koristele tuoreilla mustikoilla, kookoshiutaleilla sekä parilla hienolla pillillä.

go to top