OK

OK Cancel

Thank you

Close

Anna hiuksillesi uutta elinvoimaa acai-uutteella, proteiinilla ja E-vitamiinilla

Pyrimme noudattamaan tehokasta ihonhoitorutiinia päivittäin. Poistamme meikin ja epäpuhtaudet, ja hellimme ihoamme kosteuttavalla kasvovoiteella.

Mutta oletko jo löytänyt hiuksillesi tehokkaan hoitorutiinin? Jos huolehdit saastehiukkasten ja muotoilutuotteiden jäämien poistamisesta ja annat hiuksillesi oikean määrän hoitavia ainesosia, hiuksesi näyttävät terveemmiltä ja puhtaammilta pidempään. 

Näin saasteet vaikuttavat hiuksiisi

Hiuksesi altistuvat päivän aikana monenlaisille saastuttaville hiukkasille ja epäpuhtauksille. Tämä voi vaikuttaa siihen, miltä hiuksesi tuntuvat ja miltä ne näyttävät. Lisäksi se saattaa heikentää hiusten laatua ja rakennetta, tehdä hiuksistasi sähköisemmät, saada ne katkeilemaan helpommin ja lisätä latvojen haaroittumista.

Dercos Nutrients Detox: Rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle

Rasvoittuvatko hiuksesi nopeasti? Siinä tapauksessa oikeanlainen Detox-rutiini voi auttaa sinua saavuttamaan uudelleen hiusten ja hiuspohjan tasapainon sekä vähentämään mahdollista rasvan liikatuotantoa.

Spirulina-uutetta ja hiiltä sisältävä Dercos Nutrients Detox -shampoo puhdistaa hellävaraisesti hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtaudet, rasvaisuuden ja saastehiukkaset. Hiukset ja hiuspohja tuntuvat raikkaille, ja hiukset näyttävät kuohkeammilta. Hiili toimii magneetin tavoin irrottaen hellävaraisesti saastehiukkasia sekä imien itseensä talia ja epäpuhtauksia. Hiukset tuntuvat puhtaammilta, kevyemmiltä ja kuohkeammilta.

On tärkeää, että säilytät hiustesi kosteuden ja ravintoaineet niitä pestessäsi. Vaikka hiuksesi rasvoittuisivatkin helposti, älä kuitenkaan jätä hoitoaineen levittämistä väliin, sillä hoitoaine antaa hiuksille niiden tarvitseman kosteuden, jotta ne eivät kuivuisi.
Käyttämällä koostumukseltaan kevyttä hoitoainetta, kuten Dercos Nutrients Detox hoitoainetta, voit lisätä hiuksiisi kosteutta ja sulkea hiuskuidut tekemättä hiuksia painaviksi.

Olet varmasti kuullut useaan kertaan, että hiusten peseminen joka päivä ei ole niille hyväksi ja liian lyhyt pesuväli voi kuivattaa hiuksia. Voit raikastaa hiuksia pesukertojen välissä käyttämällä kuivashampoota. Dercos Nutrients -kuivashampoo raikastaa hiuksia välittömästi ja antaa niille lisää rakennetta ja volyymiä.

Dercos Nutrients Vitamin A.C.E: Kiillottomille ja elottoman oloisille hiuksille

Ovatko hiuksesi kiillottomat ja sameat? Luonnosta inspiraationsa saaneiden ainesosien käyttö voi olla tehokas tapa antaa hiuksillesi lisää kiiltoa ja elinvoimaa. Dercos Nutrients Vitamin A.C.E -shampoo ja Dercos Nutrients Vitamin A.C.E -hoitoaine sisältävät beetakaroteenia, E-vitamiinia, aloe veraa ja acai-uutetta. Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti samalla kun hoitoaine varmistaa, että saat ravitsevista ainesosista kaiken mahdollisen irti. Yhdessä tuotteet tekevät hiuksistasi kauniin kiiltävät.

Dercos Nutrients Nutri Protein: Kuiville ja vaurioituneille hiuksille

Ovatko hiuksesi vaurioituneet liiasta auringosta, lämpökäsittelyistä ja värjäämisestä? Hoida hiuksiasi tehokkaasti käyttämällä kuivia hiuksia helliviä ainesosia, kuten aminohappoja, pracaxi-öljyä ja kvinoansiemenuutetta. Dercos Nutrients Nutri Protein -shampoo ja Nutri Protein -hiusnaamio auttavat vahvistamaan hiuksia ja korjaamaan haaroittuneita latvoja ja saavat hiukset näyttämään terveemmiltä.

Hyviä hiuspäiviä Dercos Nutrients -tuotteilla

Meillä kaikilla on hyviä ja huonoja hiuspäiviä, ja tämä voi johtua monesta syystä. Mutta olipa huonojen hiuspäiviesi syy mikä tahansa, Dercos Nutrients -tuotesarja tarjoaa sinulle luonnosta inspiraationsa saaneen vaihtoehdon. Voit aina kysyä lähimmästä apteekistasi, mitä he suosittelevat juuri sinun hiustyypillesi ja tarpeisiisi.

Ystävällisin terveisin, VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

Detox -hoitoaine

Detox -hoitoaine

( 18 avis )

Detox -shampoo

Detox -shampoo

( 19 avis )

go to top