OK

OK Cancel

Thank you

Close

Vapauta ihon nuorekkuus ja säilytä hehku

Liftactiv Collagen Specialist. Liftactiv Hyalu Mask. Liftactiv AOX 10-day skin cure. Käyttämällä näitä tuotteita sinulla on erittäin tehokas anti-age-hoitorutiini. Lue ja ymmärrät miksi.

Liftactiv Collagen Specialist: Korjaa kollageenituotannon vähenemisestä johtuvia ikääntymisen merkkejä

Kun kollageenituotanto vähenee, ryppyjä ilmaantuu, iho veltostuu ja kasvojen piirteet heikkenevät; iho ikääntyy. Liftactiv Collagen Specialistin edistyksellinen koostumus kohdistuu kaikkiin ihon ikääntymisen merkkeihin, joita ovat rypyt, pigmenttiläiskät, ihon sameus ja kasvonpiirteiden veltostuminen. Käytä päivittäin saadaksesi silminnähtäviä tuloksia päivä päivältä, viikko viikolta.

Liftactiv Hyalu Mask: Kompensoi hyaluronihapon luonnollista vähenemistä

Hyaluronihappo on molekyyli, jota syntyy kehossa luonnostaan ja joka kykenee sitomaan itseensä vettä jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Iän myötä hyaluronihapon määrä vähenee – mutta uuden Liftactiv Hyalu Mask -kasvonaamion avulla voit kasvattaa hyaluronihapon määrää ihollasi.


Koostumus sisältää eri molekyylikokoja, jotka kosteuttavat ja antavat täyteläisyyttä iholle. Ihon pintakerroksissa työskentelevä suurimolekyylinen hyaluronihappo auttaa ihon suojakerroksen toiminnoissa. Pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee syvemmälle ihoon palauttaen sen kimmoisuutta ja vaikuttaen näin ikääntymisen merkkeihin.

Liftactiv AOX 10-day skin cure: Antioksidantit hemmottelevat ihoasi

Hektinen ja kiireinen elämäntyyli voi johtaa ihollasi näkyvään oksidatiiviseen stressiin. Sama koskee UV-säteitä, ilmansaasteita ja epäterveellistä ruokavaliota. Oksidatiivinen stressi näkyy iholla paitsi väsymyksenä ja sameutena, se voi myös vauhdittaa kollageenituotannon ja hyaluronihapon vähenemistä.

AOX 10-day skin cure sisältää korkean pitoisuuden antioksidantteja, joista esimerkiksi C-vitamiini auttaa taistelemaan oksidatiivista stressia vastaan. Käytä 10 päivän ajan ja huomaat, kuinka ihosi näyttää levänneemmältä ja säteilevämmältä.

Tässä on rutiinisi

Jos haluat ylläpitää ihosi nuorekkaan hehkun, yksivaiheinen ihonhoito ei riitä. Iän myötä optimaaliselta ihonhoitorutiinilta vaaditaan enemmän, mutta näiden kolmen askeleen avulla pääset pitkälle:

1. Käytä Liftactiv Collagen Specialist -hoitovoidetta aamuin illoin. Se on voide pigmenttiläiskiin ja täyteläisyyttä kaipaavalle iholle – ja muihin ikääntymisen merkkeihin, jotka johtuvat kollageenin vähenemisestä.
2. Käytä Liftactiv Hyalu Mask -kasvonaamiota 1–3 kertaa viikossa kompensoidaksesi luonnollista hyaluronihapon vähenemistä.
3. Käytä Liftactiv AOX 10-day -ihonhoitokuuria kymmenen päivänä ajan, kun ihosi kaipaa erityistä virkistystä näyttääkseen levänneeltä ja säteilevältä.

VICHY

go to top