OK

OK Cancel

Thank you

Close

Toimitus testaa: Minéral 89

Pidämme usein ihoamme tärkeänä osana kauneuttamme, mutta ihon tehtävänä on myös suojata meitä ympäristöltä - saasteet, oksidatiivinen stressi, UV-säteet sekä väsymys - joita kutsutaan altistajiksi, vaikuttavat ihon kuntoon ja  ulkonäköön. Ihosi kamppailee joka päivä, mutta nyt voit vahvistaa sitä uudella ainutlaatuisella tavalla Minéral 89 Skin Boosterin avulla. Mutta mikä on skin boosteri, kuinka sitä käytetään ja miten se ylipäätään toimii? Tähän saat vastauksen nyt, sillä koko toimitus on testannut VICHYn Minéral 89 Skin Boosteria, ja jaamme kokemuksemme kanssanne.

Mikä on Minéral 89 Skin Booster ja kuinka se toimii?

Skin Booster on täysin uudentyyppinen ihonhoito - päivittäinen boosteri, joka tekee ihosta vahvemman joka päivä sekä sitoo kosteuden iholle. Niinpä Minéral toimii "skin prepin" tavoin ja valmistelee ihosi seuraavaan ihonhoitovaiheeseen. Tulokset? Raikas ja terveesti hehkuva iho, joka pysyy kosteutettuna läpi päivän ilman, että sinun täytyy ponnistella sen eteen. Se vaatii ainoastaan Minéral 89 -tuotteen lisäämistä aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen seerumia ja kosteusvoidetta. Kevyt geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti ihoon jättämättä sitä rasvaiseksi, ja koska boosteri sisältää vain 11 ainesosaa, se sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Minéral 89 -tuotteen ainutlaatuisuuden salaisuus on sen korkea pitoisuus Vichyn vulkaanista lähdevettä, joka on peräisin vulkaaniselta Auvergnen alueelta. Tämä vulkaaninen lähdevesi sisältää 15 eri mineraalia ja sillä on todistettu vaikutus ihoon - kuten hyalulonihapolla, joka on toinen skin boosterin pääraaka-aineista. Hetkinen, mehän juuri sanoimme, että siinä on vain 11 ainesosaa, joista yksi on vesi? Kyllä, mutta se on kaukana tavallisesta vedestä, mistä voit lukea aiemmasta artikkelistamme. Siksi me toimituksessa olemme erittäin innoissamme päästessämme testaamaan Minéral 89 -tuotetta.

Näin käytät sitä:

Aloita puhdistamalla ihosi perusteellisesti ja viimeistele lopuksi kasvovedellä. Levitä tämän jälkeen 1-2 painallusta Minéral 89 -tuotetta kasvojen iholle. Käytä levittämiseen sormia - aloita keskeltä ja jatka hitaasti ulommas pyörivin liikkein.  Älä pelkää levittää hieman Minéral 89:ää silmienympärysiholle ja silmäluomille. Anna boosterille hetki imeytyä ja lisää seerumia ja päivä-/yövoidetta tarvittaessa, esimerkiksi VICHYn SLOW ÂGE -päivävoidetta suojakertoimella 25 normaalille/sekaiholle, tai VICHY AQUALIA -seerumia, jos haluat antaa ihollesi lisäkosteutusta kylminä talvikuukausina. Noudata tätä rutiinia aamuin illoin parhaan tuloksen saamiseksi.

Tässä meidän vaikutelmamme kahden viikon käytön jälkeen

Maren: Minulla on taipumus rasvaiseen ihoon ja siksi suosin voiteita, joissa on kevyt geelimäinen koostumus ja vältän yövoiteen käyttöä samasta syystä. Siksi olen iloinen Minéral 89 -tuotteen koostumuksesta. Käytän sitä joka aamu ja ilta kasvoveden jälkeen ja mielestäni se tuntuu erittäin miellyttävältä. Sitä on helppo ja mukava levittää ja sitä tarvitaan vain vähän. Ihoni tuntuu raikkaammalta ja myös vähemmän rasvaiselta. Minulla ei ole monta ihonhoitovaihetta, mutta tämä oli helppo lisäys, joka tekee hyvää iholleni ennen nukkumaan menoa. Käytettyäni Minéral 89:ää minusta tuntuu, että ihoni on edustuskelpoinen myös sellaisenaan ilman meikkiä. Sekin on plussaa, että pullo näyttää kauniilta ja koristaa kylpyhuoneen hyllyä.

Emilie: Minulla on erittäin herkkä iho, jolla tapana ärtyä erityisesti talvisin, mutta Minéral 89:n käytön jälkeen en ole huomannut minkäänlaisia merkkejä tästä. Kun käytän sitä ennen yövoidettani, minusta tuntuu, että voide imeytyy ihoon paremmin, ja mielestäni saan enemmän irti hoitotuotteistani. Luulen, että tunnen eron ihollani, joka tuntuu olevan valmiimpi selviytymään Pohjolan talvisäässä - iho tuntuu raikkaammalta ja kosteutetulta. Uskon, että tästä tulee uusi must-have-tuote kauneusrutiineihini. Käytän vain pienen pumppauksen, joka riittää koko kasvoille ja käytän sitä itse asiassa hieman myös primerina, ja joskus, jos minulla ei ole meikkiä, lisään sitä vielä kerran päivän aikana, ihan vain, koska se tuntuu niin ihanalta.

Karin: Minulla on sekaiho, jolla on taipumus rasvaisuuteen otsalla mutta joka on hieman kuiva poskien kohdalla. Mielestäni boosteri on todella hyvä iholleni, koska iho tulee syväkosteutetuksi tulematta rasvaiseksi ja näyttää mielestäni myös täyteläisemmältä. Iho näyttää raikkaammalta ja yleensä pakkasilla minulla on taipumusta ekstrakuivuuteen poskien iholla, muttei käytettyäni Minéral 89 -tuotetta. Käytän sitä aamuisin puhdistuksen jälkeen ja iltaisin lisättyäni IDÈALIA-yökuorinnan, jota muuten testasimme edellisessä beautytalkissa ja johon olen yhä tyytyväinen. Yleisesti ottaen minusta tuntuu, että meikkini pysyy paremmin ja on miellyttävämpi käyttäessäni Minéral 89:ää, ja kuten muutkin, olen kokenut, että voiteeni imeytyvät nopeammin ihoon.

Michelle: Minulla on normaali/sekaiho, mutta viime aikoina ihoni on ollut stressaantunut ja ihohuokoset ovat korostuneet, ihoni on ollut epätasaisempi ja paikoin rasvoittunut, mutta Minéral 89:n testaamisen jälkeen olen saanut kehuja ihoni ulkonäöstä, ja minusta tuntuu, että voin nähdä selvän eron. Ihoni rakenne on parantunut ja tullut hehkuvammaksi ja BB-voiteeni tuntuu mukavammalta ihollani. Olen käyttänyt Minéral 89:ää joka aamu ja ilta puhdistuksen jälkeen, mutta ennen seerumia ja voidetta. Olen ihastunut kevyeen koostumukseen ja siihen, että tuote imeytyy nopeasti ihoon. Minulle on tärkeää, ettei se rasvoita tai "tuki" ihoani, mistä olen ollut todella iloinen. Minulla ei ole epäilystäkään, ettenkö investoisi pulloon nr. 2, kun olen käyttänyt tämän hetkisen loppuun. Mielestäni se on todellakin saanut aikaan havaittavan eron ja lisännyt kosteutta iholle.

go to top