UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge Night, luonnon inspiroimana

 • favoris
Slow Âge

Huominen alkaa tänään... ja tänä iltana. Kehittämämme Slow Âge Night -yövoide & naamio on saanut inspiraationsa luonnosta. Olemme valikoineet tehokkaita luonnon inspiroimia ainesosia koostumukseemme, joka antaa ihollesi optimaalisen suojan ulkoisia tekijöitä vastaan, jotka voivat vaikuttaa ihoosi ja aiheuttaa varhaisia ikääntymisen merkkejä. Näin ollen, ihosi voi olla kaunis oma itsensä ja ikääntyä rauhassa oikeanlaisen huolenpidon avulla.

Suojaa ja anna ihosi palautua

Ihosi kohtaa päivittäin urbaanin elämäntyylin vaikutuksia, joita ovat UV-säteily, ilmansaasteet sekä stressi. Muista hoitaa ihoasi sekä päivisin että öisi

Voimaa luonnosta

Luonnollinen resveratroli aineosa Slow Âge Night -voiteessa vahvistaa ihon omaa antioksidanttisuojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Resveratrolia on luonnossa muun muassa viinirypäleissä ja sillä on todistetusti osoitettu olevan anti-age vaikutus. Slow Âge Night -yövoiteessa oleva resveratroli on 100 % luonnosta.

Saa tasapainosempi iho

Toinen tärkeä ainesosa Slow Âge Night -yövoiteessa on bifidus, joka tunnetaan maitotuotteista. Sen koostumuksen on osoitettu kaunistavan ihoa vahvistamalla ja rauhoittamalla sitä. Voide sisältää lisäksi Baicalin-juuriuutetta ja niasiiniamidia (B3-vitamiinia). Yö toisensa jälkeen juonteet ja pigmenttimuutokset, ovat vähemmän näkyviä.

Ja lopputulos?

Annetaan tulosten puhua puolestaan. Annetaan Slow Âge Night -yövoiteen näyttää mihin se pystyy ja jo lyhyen ajan jälkeen huomaat eron ihossasi.

Heti voiteen levityksen jälkeen ihosi tuntuu kosteutetulta, pehmeältä ja miellyttävältä. Ihosi tuntuu ravitulta ja heleältä jo heti seuraavana aamuna. Neljän viikon käytön jälkeen ihosi on tasaisempi ja juonteet ovat vähemmän näkyviä. Yö toisensa jälkeen pigmenttimuutokset ovat vähemmän näkyviä.

Joten, jos pyrit tekemään kaikkesi vähentääksesi ihon ennenaikaista ikääntymistä, voit luottaa Slow Âge Night -yövoiteeseen, joka hoitaa ihoasi yön aikana. Ihosi näyttää ja tuntuu vahvemmalta sekä heleämmältä. Joka päivä.

Lue Lisää Vichy Slow Âge Night täällä

Nuku hyvin, Vichy

Ikoninen tuotteemme

 • 24765SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)00NewSLOW ÂGEFACE CAREYövoideAnti-age-tuotteet

  Uutuus

  SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

  SLOW ÂGE

  SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

  Yövoide

  Reoxygenating & regenerating night cream & mask

 • 21040Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
  3.48SLOW ÂGEFACE CAREPäivävoideIhon puhdistus
  Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
 • 22884Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan00SLOW ÂGEFACE CARESilmänympärysvoide
  Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan
 • 22885Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan51SLOW ÂGEFACE CAREPäivävoide
  Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
 • Luetuimmat

  go to top