OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slow Âge Night, luonnon inspiroimana

Slow Âge
Slow Âge

Huominen alkaa tänään... ja tänä iltana. Kehittämämme Slow Âge Night -yövoide & naamio on saanut inspiraationsa luonnosta. Olemme valikoineet tehokkaita luonnon inspiroimia ainesosia koostumukseemme, joka antaa ihollesi optimaalisen suojan ulkoisia tekijöitä vastaan, jotka voivat vaikuttaa ihoosi ja aiheuttaa varhaisia ikääntymisen merkkejä. Näin ollen, ihosi voi olla kaunis oma itsensä ja ikääntyä rauhassa oikeanlaisen huolenpidon avulla.

Suojaa ja anna ihosi palautua

Ihosi kohtaa päivittäin urbaanin elämäntyylin vaikutuksia, joita ovat UV-säteily, ilmansaasteet sekä stressi. Muista hoitaa ihoasi sekä päivisin että öisi

Voimaa luonnosta

Luonnollinen resveratroli aineosa Slow Âge Night -voiteessa vahvistaa ihon omaa antioksidanttisuojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Resveratrolia on luonnossa muun muassa viinirypäleissä ja sillä on todistetusti osoitettu olevan anti-age vaikutus. Slow Âge Night -yövoiteessa oleva resveratroli on 100 % luonnosta.

Saa tasapainosempi iho

Toinen tärkeä ainesosa Slow Âge Night -yövoiteessa on bifidus, joka tunnetaan maitotuotteista. Sen koostumuksen on osoitettu kaunistavan ihoa vahvistamalla ja rauhoittamalla sitä. Voide sisältää lisäksi Baicalin-juuriuutetta ja niasiiniamidia (B3-vitamiinia). Yö toisensa jälkeen juonteet ja pigmenttimuutokset, ovat vähemmän näkyviä.

Ja lopputulos?

Annetaan tulosten puhua puolestaan. Annetaan Slow Âge Night -yövoiteen näyttää mihin se pystyy ja jo lyhyen ajan jälkeen huomaat eron ihossasi.

Heti voiteen levityksen jälkeen ihosi tuntuu kosteutetulta, pehmeältä ja miellyttävältä. Ihosi tuntuu ravitulta ja heleältä jo heti seuraavana aamuna. Neljän viikon käytön jälkeen ihosi on tasaisempi ja juonteet ovat vähemmän näkyviä. Yö toisensa jälkeen pigmenttimuutokset ovat vähemmän näkyviä.

Joten, jos pyrit tekemään kaikkesi vähentääksesi ihon ennenaikaista ikääntymistä, voit luottaa Slow Âge Night -yövoiteeseen, joka hoitaa ihoasi yön aikana. Ihosi näyttää ja tuntuu vahvemmalta sekä heleämmältä. Joka päivä.

Lue Lisää Vichy Slow Âge Night täällä

Nuku hyvin, Vichy

IKONISET TUOTTEEMME

SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

Reoxygenating & regenerating night cream & mask

( 193 avis )

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan<br />

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 10 avis )

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

<span>Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan</span>

Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 1 avis )

go to top