OK

OK Cancel

Thank you

Close

Onko ihosi suojattuna rannalla?

Olemme onnekkaita Suomessa! Kesällä voimme nauttia pitkistä päivistä rannalla ja kuunnella aaltojen rentouttavaa ja rauhallista liplatusta. Kiitos pitkän rantaviivamme sekä pohjoisten makean veden järviemme. Mutta tiesitkö, että esimerkiksi hiekka, tuuli ja vesi ovat tekijöitä, jotka voivat heikentää aurinkosuojaasi?

Suolavesi ja kloorivesi

Meressä pulahtamisen jälkeen olosi on viileämpi ja raikkaampi, mutta älä unohda, että aurinkosuojasi vaatii myös lisäämistä. Hetki vedessä voi nimittäin heikentää aurinkotuotteen suojaavaa vaikutusta. Jotta iho ei kuivu rannalla, valitse aurinkosuojatuote, jossa on kosteuttava ja monipuolisesti suojaava koostumus, kuten UUSI Capital Soleil Multi-Protection -aurinkosuojavoide SPF50+ tai Capital Soleil Anti-Dehydration -aurinkosuojasuihke SPF30.

Hiekka

Kun makaat pyyhkeellä tai hiekassa, muista olla erityisen varovainen. Aurinkosuojan vaikutus voi heikentyä sen hankautuessa pyyhettä tai hiekkaa vasten. Lisäksi hiekka heijastaa UV-säteitä, vaikka olisitkin aurinkovarjon suojassa.

Tuuli

Kun olet oikaissut itsesi pyyhkeesi päälle päivänvarjon alle, virvoittava merituuli voi auttaa sinua pysymään viileänä. On ihanaa olla meren äärellä, mutta se voi olla haaste ihollesi, sillä tuuli saattaa kuivattaa ihoasi.

Enemmän kuin SPF

Älä luota vanhaan tietoon! Aurinkosuojaan vaikuttaa moni muukin asia kuin aika, jonka vietät auringossa. Niinpä ihosi suojaamiseen tarvitaan enemmän kuin vain SPF-kerroin! Siksi saattaakin olla aika päivittää sekä SPF että aurinkorutiinit, jotta ne sopivat paremmin siihen, missä ja miten aiot viettää aikaa auringossa.

Suojaa ihosi kunnolla

Valitsemalla laajaspektrisen aurinkovoiteen, jossa on korkea aurinkosuojakerroin, kuten UUDEN Capital Soleil Multi-Protection -aurinkosuojavoiteen SPF50+ tai Capital Soleil Anti-Dehydration -aurinkosuojasuihkeen SPF30, saat monipuolisen aurinkosuojan. Sellaisen, joka pitää ihosi suojattuna UV-säteiltä sekä ympäröiviltä tekijöiltä, jotka voivat heikentää aurinkosuojaa etenkin rantaolosuhteissa. Capital Soleil Multi-Protection -aurinkosuojavoiteen SPF50+ hiekan- ja vedenkestävän koostumuksen tehokas hyaluronihappo ja Vichy-lähdevesi vähentävät tuulesta, suola- ja kloorivedestä johtuvaa ihon kuivumista. Tuote sopii myös herkälle iholle. Kätevän suuttimen ansiosta Capital Soleil Anti-Dehydration -aurinkosuojasuihke SPF30 on helppo levittää sekä vartalolle että kasvoille. Tuotteen kosteuttava koostumus vähentää suola- ja kloorivedestä johtuvaa kuivumista. Suihke on vedenkestävä ja sopii lisäksi herkälle iholle.

Suoja rannalle

Aivan kuten haluamme säilyttää ihomme kimmoisuuden, on meidän suojeltava ja säilytettävä myös rantamme ja meremme! Kaikki ainesosat, joita käytetään Capital Soleil Multi-Protection -aurinkosuojavoiteessa ja Capital Soleil Anti-Dehydration -aurinkosuojasuihkeessa on arvioitu niiden ympäristövaikutusten perusteella kolmella tärkeällä kriteerillä: vesiympäristön kuormitus, biohajoavuus sekä uusiutuvuus.

Pelkkä SPF ei riitä suojaamaan ihoasi, saati suojelemaan rantoja. Mutta oikeanlaisen aurinkosuojan ja tiedon ansiosta se on paljon helpompaa!

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

Beach Protect - Multi-protection milk -aurinkosuojavoide, SPF 50+

Beach Protect - Multi-protection milk -aurinkosuojavoide, SPF 50+

Beach Protect - Anti-dehydration -aurinkosuojasuihke SPF 30

Beach Protect - Anti-dehydration -aurinkosuojasuihke SPF 30

HYDRATING PROTECTIVE WATER SK 30

HYDRATING PROTECTIVE WATER SK 30

( 1 avis )

go to top