OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hei aurinkoiset päivät!

Ideal Soleil

Sandaalit, uikkarit, lemppariaurinkovoiteesi – ja sitten menoksi! Me kaikki muistamme suojautua auringolta kesäisenä biitsipäivänä tai kuumaakin kuumemmalla lomalla. Entäpä silloin, kun ohjelmassa on terassilounas auringonpaisteessa, aamulenkki järvimaisemissa tai aurinkoinen aamupäivä puistossa tai leikkikentällä? VICHY auttaa sinua suojaamaan ja pitämään huolta ihostasi joka päivä – ei vain lomalla.

Kosteuta kotona

Täällä Pohjolassa meillä on tapana nauttia ihanasta auringonpaisteesta aina kevään ensisäteistä loppukesään saakka. Meillä on siihen oikeus, olemmehan piileskelleet sisätiloissa koko talven! Muista, että kun kaipaat virkistävää vettä aurinkoisena päivänä, myös ihosi voi olla janoinen.

Kosteuta ihosi heti aamusta – näin saat aurinkoiselle päivälle mahtavan alun. Valitse ihotyypillesi sopiva tuote ja helli ihoasi kosteusvoiteella suihkun jälkeen. Ihon kosteuttamisessa on kyse myös ihon suojaamisesta. Vain 20 minuuttia auringossa voi aiheuttaa sen, että ihosi menettää jopa 25 % kosteudestaan.

Älä unohda…

Seuraava ja kaikista tärkein vaihe on ihon suojaaminen auringolta. Kuten ihon kosteutuskin, aurinkovoiteen levittäminen iholle kannattaa tehdä ainakin 30 minuuttia ennen ulosmenoa. Mutta kuka tietää, millaiseen seikkailuun aurinkoinen päivä johdattaa? Aamurutiiniin kannattaa valita suojakertoimellinen hoitotuote – tai voit aina ottaa aurinkovoiteen mukaasi taskukokoisena. Näin olet aina valmis aurinkoisille yllätyksille!

Aurinkosuoja päivärutiinissasi

VICHY tarjoaa mahtavan valikoiman aurinkosuojatuotteita, jotka soveltuvat eri ihotyypeille. Älä huoli – kasvojen ihohuokoset eivät mene tukkoon aurinkovoiteesta. Aurinkosuoja on itse asiassa helppo ja elintärkeä osa ihonhoitorutiinia, jonka tarkoituksena on suojella ihoasi.

CAPITAL SOLEIL

Antioksidanttinen aurinkosuojavoide SPF 50 Antioksidanttinen aurinkosuoja päivittäiseen käyttöön. Tuotteessa on C-vitamiinia sisältävää Camu Camu -ainesosaa. Koostumuksella on antioksidanttisia ja vapaita radikaaleja vastustavia ominaisuuksia. Ihon sävy näyttää tasaisemmalta.

Kiireinen päivä? CAPITAL SOLEIL Face Mist on täydellinen viimeistelytuote. Tuote ei ainoastaan kiinnittää meikkiäsi, vaan siinä on myös SPF 50 -suojakerroin. Tuote antaa ihollesi 24 tunnin kosteutuksen jättämättä ihoon valkoisia jälkiä. Muista lisätä tuotetta ihollesi päivän mittaan!

Aurinkosuoja mukana menossa

Aurinkosuoja kannattaa aina olla mukana, vaikka tuleva päivä näyttäisi pilviseltä tai ajattelet viettäväsi koko päivän sisätiloissa. Ota tämä taskukokoinen SPF 50 mukaasi – se on kätevä lenkillä ja muissa ulkoiluaktiviteeteissa!

CAPITAL SOLEIL Pocket Size SPF 50

Korkea suojakerroin SPF 50 UVA- ja UVB-säteitä vastaan, sopii kaikille ihotyypeille. Helppo levittää ja imeytyy nopeasti. Vedenkestävä voide sopii sekä kasvoille että koko vartalon iholle. Ei jätä iholle valkoisia jälkiä.

Pienen pieneen taskuun sujahtaa CAPITAL SOLEIL aurinkosuojapuikko SPF 50+, joka sopii herkästi palaville alueille, kuten poskipäille, korville ja leualle.

Auringonlaskun jälkeen

Toivottavasti vietit kivan päivän auringossa (aurinkosuojaa unohtamatta)! Anna ihollesi extra-annos rakkautta ja helli sitä aftersun-voiteella. Se kosteuttaa ihoasi ja kaunistaa rusketustasi.

Tutustu VICHY Capital Soleil -tuotevalikoimaan täällä. Jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva tuote päivittäiseen käyttöön. Suojaa ihosi auringolta sekä lomalla että arjessa! Nauti auringosta ja muista suojakerroin, VICHY

Lomalla ja arjessa

  • Lisää aurinkosuoja päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi
  • Kosteuta ihosi ennen kuin menet ulos
  • Pidä taskukokoista aurinkosuojaa mukanasi
  • Käytä aftersun-voidetta päivän päätteeksi

IKONISET TUOTTEEMME

SUN PROTECTION STICK -AURINKOSUOJAPUIKKO SK 50+

SUN PROTECTION STICK -AURINKOSUOJAPUIKKO SK 50+

( 1 avis )

DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 50

DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 50

( 2 avis )

go to top