OK

OK Cancel

Thank you

Close

Vaihdevuosien iho – Kohtaa muutokset

VAIHDEVUOSIEN IHO – KOHTAA MUUTOKSETVAIHDEVUOSIEN IHO – KOHTAA MUUTOKSET
VAIHDEVUOSIEN IHO – KOHTAA MUUTOKSET

Useimmat meistä haluavat saavuttaa hyvän olon tunteen kehossa kuin mielessä. Vaihdevuosien (kutsutaan myös menopaussiksi) alkaessa tavoitteisiin pääseminen saattaa kuitenkin vaatia ylimääräisiä ponnistuksia, kun kehossa nopeasti tapahtuvat uudet muutokset saattavat vaikuttaa myös itsetuntoon.

Kun naiset saavuttavat vaihdevuosien iän, hormonitasapainossa tapahtuu lukuisia muutoksia, jotka vaikuttavat myös ihoon. Tämän johdosta ihohoitotuotteita on vaihdettava, jotta ne tarjoavat oikeanlaisen hoidon. Vichy on luonut ihonhoitosarjan, joka on suunniteltu nimenomaan vaihdevuosien herkälle iholle.

Mitä iholle tapahtuu vaihdevuosina?

Mitä iholle tapahtuu vaihdevuosina?Mitä iholle tapahtuu vaihdevuosina?
Mitä iholle tapahtuu vaihdevuosina?

Suurimalla osalla naisista vaihdevuodet alkavat noin 50-vuotiaina. Vaihdevuodet ovat naisen viimeisten kuukautisten ympärillä tapahtuva ajanjakso, jolloin kehon tuottaman progesteronin ja estrogeenin määrät muuttuvat. Hormonitasojen epätasapaina voi usein aiheuttaa mielialan vaihtelua, kuumia aaltoja ja univaikeuksia, mutta mahdollisesti myös ihon muutoksia.

Kun hormonitasot muuttuvat, ihon solujen uudistuminen hidastuu. Iho voi tuntua kuivalta, ohuemmalta ja vähemmän kimmoisalta. Ryppyjen määrä voi niin ikään lisääntyä, ja jo näkyvillä olevat rypyt saattavat muuttua näkyvämmäksi. Hormonaaliset muutokset voivat tehdä ihosta lisäksi rasvaisemman ja näppyläisen, mikä saattaa tuntua paluulta murrosikään.
Voit vaikuttaa ihollasi tapahtuviin muutoksiin

Hormonaalisiin muutoksiin ei ole olemassa ihmelääkkeitä. Joistain ihonhoitotuotteista voi kuitenkin olla apua vaihdevuosien aikana ilmeneviin iho-ongelmiin. Oikeanlaiset ihonhoitotuotteet voivat auttaa tuomaan herkälle iholle hehkua ja joustavuutta.

Voit vaikuttaa ihollasi tapahtuviin muutoksiinVoit vaikuttaa ihollasi tapahtuviin muutoksiin
Voit vaikuttaa ihollasi tapahtuviin muutoksiin

Iho ei onneksi ikäänny yhdessä päivässä vaan vähitellen ajan myötä.

Ihonhoitorutiini vaihdevuosien aikana

Vichy_Neovadiol_product.jpgVichy Neovadiol Post Day Cream and Serum
Vichy Neovadiol Post Day Cream and Serum

Vichy on tutkinut jo 25 vuoden ajan, mitä naisten iholle tapahtuu vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Tavoitteena on ollut selvittää, mitä vaihdevuosien aiheuttamien ikääntymisen merkkien vähentämiseksi voi tehdä.

Tutkimukset ovat olleet perusta Neovadiol-ihonhoitosarjan luomiselle ja sarja on kehitetty erityisesti vaihdevuosiaan eläville naisille. Neovadiol koostuu aktiivisista ainesosista, proksylaanista, niasiiniamidista ja omega-hapoista, jotka saattavat auttaa kuivaan ja roikkuvaan ihoon sekä antaa iholle tasaisemman sävyn. Neovadiol-sarjan tuotteet auttavat häivyttämään myös ihon hienoja juonteita.

Ihonhoitotuotteet naisille vaihdevuosien aikana

Vichy-Neovadiol-Photo-Still-Application-Susan-1-RBV-LD-(1_2).jpgIhonhoitotuotteet naisille vaihdevuosien aikana
Ihonhoitotuotteet naisille vaihdevuosien aikana

Neovadiol Peri-Menopause on ihonhoitosarja naisille, jotka haluavat tehokkaasti toimivia ja sensorisia tuotteita vaihdevuosien muutoksiin. Ihonhoitosarja koostuu päivävoiteesta, yövoiteesta, silmänympärysvoiteesta ja kasvoseerumista. Sarjan tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka kompensoivat ihon epätasapainoa ja jättävät jälkeensä joustavamman, täyteleisemmän ja säteilevämmän ihon.


Neovadiol-ihonhoitorutiini

Neovadiol Peri-Menopause sisältää täydellisen valikoiman ihonhoitotuotteita, joita voit käyttää aamu- ja iltarutiineissasi. Tuotteilla voit antaa ihollesi hieman ylimääräistä rakkautta.

Puhdistus
Iästä riippumatta on tärkeää puhdistaa iho aamuin ja illoin. Vaihdevuosi lähestyessä on hyvä käyttää puhdistustuotteita, jotka sisältävät kosteuttavia ja iholle hellävaraisia ainesosia.

Vichy Pureté Thermale 3-in-1 puhdistuisvoide yhdistää puhdistusmaidon, kasvoveden ja silmämeikinpoistoaineen yhdessä tuotteessa ja se sopii kaikille ihotyypeille – myös herkälle. Näin ollen sinun ei tarvitse huuhdella kasvojasi vedellä. Puhdista kasvot ja nauti puhtaasta ja kosteutetusta ihosta.

Seruumi
Seerumin avulla iho saa intensiivistä ravintoa aktiivisista ainesosista. Vichy Neovadiol Meno 5 BI-Seerumi yhdistää vulkaanista vettä, jossa on runsaasti eri kivennäisaineita, proksuylaania, cassia-uutetta B3-, C- ja E-vitamiinia ja omega 6- ja 9-rasvahappoja. Seerumi on kehitetty vaihdevuosiaan eläville naisille ja se on testattu dermatologisesti.

Tällä seerumilla voit vähentää ryppyjä, parantaa tummia pigmenttiläiskiä ja vahvistaa ihon hehkua.

Päivä- ja yövoide
Vaihdevuosien yhteydessä kosteusvoide on olennainen osa ihonhoitorutiinia. Kannattaa siis löytää voide, joka auttaa pitämään ihosi kosteutettuna.

Vichy Neovadiol Peri-Menopause päivävoide tekee ihosta täyteläisemmän ja joustavamman sekä ihon sävystä tasaisemman. Voiteen koostumus on kevyt ja se kosteuttaa heti. Päivävoidetta on saatavana sekä normaalille- ja sekaiholle että kuivalle iholle, joten voit saada saman helpottavan vaikutuksen riippumatta vaihdevuosien ihon haasteista.

Yöllä monet naiset kokevat kuumia aaltoja, jotka voivat haitata hyviä yöunia. Neovadiol Peri-Menopause -yövoiteella saat iholle viilentävän tunteen levityksen jälkeen. Lisäksi voide kompensoi vaihdevuosien näkyviä vaikutuksia iholla. Yövoiteen vaikutus on kohdistettu täyteläisyyden menetykseen ja se voi auttaa ihon tasaisemman sävyn ja täyteläisyyden saavuttamisessa.

Silmä- ja huulivoide
Myös silmänympärysiho ja huulten ympärillä oleva herkkä iho voi menettää joustavuutensa ja täyteläisyytensä. Neovadio Eye and Lip Contours -hoitovoide antaa mahdollisuuden tasoittaa silmien ja ylähuulen ääriviivoja, jolloin iho näyttää välittömästi joustavammalta. Voit käyttää voidetta sekä aamulla että illalla.

Erityinen voide kaulan iholle
Täysin uutena tuotteena Vichy on luonut Neovadiol Phytosculptin, joka on ensimmäinen Vichyn kasvovoide, joka kiinteyttää juuri kaulan ihoa ja antaa selkeämmän muodon kasvoille. Voiteen ainutlaatuisen koostumuksen jäähtyessä se muuttuu kalvoksi, joka kiristää ihoa.

Tämä tarkoittaa, että olitpa sitten kiristämässä, kiinteyttämässä tai muotoilemassa kaulaasi, voit nähdä tulokset heti. Neovadiol Phytosculpt sisältää useita öljyisiä ainesosia, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja helpottavat kuivaa ja herkkää ihoa tekemättä siitä rasvaisen tuntuista.

Vichy-Neovadiol-model-with-product_1.jpgNeovadiol Post-Menopause -sarja
Neovadiol Post-Menopause -sarja

Lue, kuinka voit saavuttaa uskomattomia tuloksia vaivattomasti Neovadiol Phytosculptilla artikkelissa ”Keskity kaulaasi”.

Ihonhoito vaihdevuosien jälkeen

Vichy on luonut ihonhoitosarjan myös ikääntyvälle iholle vaihdevuosien jälkeen. Neovadiol Post-Menopause on tehty herkälle iholle, joka on jo ehkä menettänyt hehkuaan ja joustavuuttaan.

Ihonhoitosarja koostuu elvyttävästä ja vahvistavasta Rose Platinum -päivävoiteesta, Rose Platinum -yövoiteesta ja Rose Platinum Eyes -silmänympärysvoiteesta.

Hehkuva päivävoide sisältää mm. ravitsevaa karitevoita, vahvistavaa kalsiumia, vaaleanpunaisia pigmenttejä ja miedon ruusun tuoksua.

Yöllä voit käyttää saman sarjan yövoidetta, joka vähentää unesta aiheutuvia juonteita ja antaa hehkua ja mukavuutta nukkuessasi. Herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu silmänympärysvoide tehostaa solujen uusiutumista ihon pinnalla ja vähentää silmäpusseja. Voide vaikuttaa myös silmänympärysalueella sijaitseviin pieniin juonteisiin, jolloin ilmeesi on säteilevä ja levänneen näköinen.

Voiman löytäminen muutoksien aikana voi vaatia aikaa ja totuttelua, mutta muista keskittyä itseesi ja valmistaudu hyväksymään muutokset, niin selviät muutoksista vahvempana.
-Vichy

IKONISET TUOTTEEMME

Uutuus

Peri-Menopause Päivävoide Kuivalle Iholle

Peri-Menopause Päivävoide Kuivalle Iholle

Uutuus

Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

( 10 avis )

Uutuus

Peri-Menopause Yövoide

Peri-Menopause Yövoide

( 10 avis )

Uutuus

Post-Menopause Päivävoide

Post-Menopause Päivävoide

Uutuus

Post-Menopause Yövoide

Post-Menopause Yövoide

go to top