OK

OK Cancel

Thank you

Close

Pitkitä hehkuasi aftersun-tuotteilla

Useimmat meistä tietävät, kuinka auringon vahingoittama iho rauhoittuu, kun sille levitetään viilentävää ja rauhoittavaa AFTERSUN-voidetta. Tiesitkö myös, että käyttämällä aftersun-tuotteita jokaisen auringossa oleskelun jälkeen voit pitkittää hienoa kesärusketustasi.

Aah! Tiedämme hyvin sen tunteen, kun suljet silmät ja makaat pyyhkeelläsi kuivattelemassa aalloissa pulahduksen jälkeen. Pehmeä hiekka alustana ja aaltojen pauhu kuin kehtolauluna on mukava tapa nauttia auringon säteiden lämmöstä ja rentoutua kokonaisvaltaisesti.

Olet varmaan suojannut ihosi ennen auringossa oleskelua hyvällä aurinkovoiteella, jossa on korkea suojakerroin, sekä välttänyt voimakkainta keskipäivän aurinkoa. Jos vahinko on kuitenkin jo tapahtunut ja ihosi punoittaa, voit viilentää oloasi aftersun-tuotteilla. Aftersun-tuotteilla on kuitenkin myös toinen usein unohdettu etu, jonka takia niitä kannattaa aina pitää kylpyhuoneen hyllyllä.

Aurinkoterapiaa nukkumaanmenoajan jälkeen

Riippumatta siitä, kuinka tarkka olet aurinkokertoimen kanssa, ei ole yhtään aurinkosuojaa, joka suojaisi 100-prosenttisesti auringon UVA- ja UVB-säteiltä. UVB-säteet antavat ihollesi hienon vaaleanruskean rusketuksen ja UVA-säteet vaikuttavat esimerkiksi ihosi vanhenemisnopeuteen. Tässä kohtaa Aftersun-tuotteet tulevat mukaan kuvioon.

Avainsana ihon pitämiseen kauniina on siis kosteutus. Siksi VICHYn tutkijat ovat kehittäneet IDEAL SOLEIL AFTERSUN -sarjan, joka kosteuttaa intensiivisesti. Meillä on ollut tänä kesänä erinomainen tilaisuus kokeilla IDEAL SOLEIL Aftersun -voidetta leVICHYmagin toimituksessa ja huomata kuinka nopeasti tämä kevyt koostumus imeytyy auringon kuivattamalle iholle. Hypoallergeeninen koostumus sopii samanaikaisesti hyvin myös herkälle iholle.

Loppukesän hehku

Huuhdellaksesi suolan hiuksistasi tai raikastaaksesi olosi lempilomakaupunkisi pikkukatujen tutkimisen jälkeen, nautit usein suihkusta pitkän ulkona vietetyn päivän jälkeen. Juuri tämä on ollut VICHYllä mielessä kehitettäessä älykästä IDEAL SOLEIL Aftersun -öljyä, jota voit käyttää suihkussa ja kuivalla iholla. Aftersun-öljy sisältää sheavoita, neljää erilaista öljyä sekä E-vitamiinia. Kosteuttavat ja hoitavat ainesosat pidentävät hienon kesähehkun kestoa. Öljy jättää ihosi silkinpehmeäksi ja auttaa korostamaan kesärusketustasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Muista myös, että kosteutus tulee myös sisältäpäin, joten aina kannattaa juoda runsaasti vettä kesäisin.

Näillä sanoilla ja toivottavasti lisävinkeillä VICHYN Aftersunin monista hyödyistä toivotamme sinulle aurinkosuojakertoimen, vesipullon ja kesähatun siivittämänä mahtavaa kesän jatkoa.

IKONISET TUOTTEEMME

AFTER SUN LOTION -AFTER-SUN-VOIDE

AFTER SUN LOTION -AFTER-SUN-VOIDE

go to top