OK

OK Cancel

Thank you

Close

Aurinkovoide joka sopii matkakohteeseesi

Kesä on vihdoinkin aivan nurkan takana ja se tuo mukanaan toivottavasti myös auringon paistetta ja D-vitamiinia. Siksi se myös luonnollisesti tarkoittaa kesäostoksia. Kesällä ei ole tärkeää vain metsästää täydellisiä bikinejä tai juuri sopivia farkkushortseja, vaan on syytä myös pohtia, mikä aurinkosuoja sopii lomasuunnitelmillesi parhaiten. Älä huoli, leVICHYmag auttaa sinua tässä.

Aktiiviloma

Tarjoaapa lomasi sitten suurkaupunkien vilinää, purjehdusta tai konserttielämyksiä jollain kesän lukuisista festivaaleista, voit olla varma yhdestä asiasta. Et aio istua paikoillasi. Jos lomasi on aktiivinen tai aloitat kesäaamusi juoksulenkillä, sinun kannattaa huomioida aurinkosuojassasi tietyt ominaisuudet. Ensisijaisesti kasvot ovat eniten alttiina. Muista kuitenkin myös, että ohut kesämekko ei pysty suojaamaan ihoasi UV-säteiltä. Pidempiaikainen oleskelu auringossa vaatii myös aurinkosuojan käyttöä useimpien kesävaatteidesi alla. Jos haaveilet kauniista yhtenäisestä rusketuksesta, vaikka et ottaisikaan aurinkoa, voit ostaa rusketusta edistävän aurinkovoiteen. Täällä VICHYllä voimme suositella IDEAL SOLEILin Tan Optimizing Sprayta. Sopii myös herkälle iholle.

Aktiivilomailjan must-tuote on aurinkosuojapuikko kaikista alttiimmille alueille. Nenän, otsan, kaulan, huulten ja korvien suojaamisen lisäksi aurinkosuojapuikko on helppo pitää laukussa mukana ja lisätä sitä päivän mittaan. IDEAL SOLEIL -aurinkosuojapuikko herkille alueille sisältää suojakertoimen 50, tarjoaa kattavan aurinkosuojan ja bonuksena ehkäisee valkoisia jälkiä.

Aurinkosuojapuikko tosin ei täysin riitä. Kasvoille tarkoitettu aurinkovoide pohjana antaa optimaalisen suojan. Jos haluat välttää ihon kiiltelyn aurinkorasvasta, voi leVICHYmagin toimitus suositella mattapinnan jättävää Dry Touch kasvojen aurinkosuojavoidetta IDEAL SOLEIL -sarjasta.

Rantaleijonille

Oletko sittenkin aikonut viettää lomaasi rannalla? Lue siis tämä! Paperivarjoilla koristellut drinkit, siniset aallot ja rentoutuminen pyyhkeellä lämpimän auringon alla makoillessa. Jos sulkee silmänsä, voi melkein uneksia itsensä sinne. Aurinko, ranta, vesi - eikä vähäisimpänä hiekka! Rantalomalla ei voi hiekalta välttyä, mutta voi olla kuitenkin hieman ärsyttävää yhdistää hiekkaranta ja aurinkovoide, joka on entistäkin tärkeämpi suojatessa ihoasi auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. Hiekka hankaa ihoa ja mukanaan osan aurinkosuojasta, joten sinun tulee lisätä aurinkovoidetta säännöllisesti. LeVICHYmag suosittelee uutta Anti-Sand -aurinkosuojaemulsiota, jonka suojakerroin on 50. Tämä tahmaamaton aurinkosuoja tekee helpoksi pyyhkiä rannanhiekat pois. Se on saatavilla myös erityisesti lapsille suunniteltuna versiona. Se sopii vartalolle ja kasvoille, joten sinun ei tarvitse pakata toista aurinkovoidetta mukaan. Myös muut tekijät kuin hiekka tuovat suojakertoimelle haasteita rannalla. Jos olet vesipeto, on tärkeää, että lisäät aurinkovoidetta jokaisen kastautumisen jälkeen. Jos olet erittäin innostunut vedestä, kokeile VICHYn ULTRA-MELTING MILK-GEELIÄ, joka antaa korkean suojan myös käytettynä suoraan kostealle iholle. Myös tämä aurinkorasva soveltuu sekä kasvoille että vartalolle.

Pitkät päivät auringossa voivat lopulta vahingoittaa ihosi elastisuutta sekä aiheuttaa ryppyjä, joten aurinkokertoimen lisäksi on tärkeää antaa iholle kosteutusta. Voit vaikuttaa paljon sekä sisäisesti että ulkoisesti. Juo runsaasti vettä päivän aikana ja käytä hyvää aftersunia, kun rantapäivä on ohitse.

Se on määrä, mikä lasketaan

Tarvitset vartalosi suojaamiseen reilun määrän aurinkovoidetta. Olet ehkä kuullut siitä aiemminkin. Aurinkovoiteen puolesta puhuvat myös syöpäjärjestöt. Siihen voi käyttää mitä vain aurinkovoidetta hyllyltä, jos oma voiteesi ei riitä. Sääntö tulee tässä - mieluummin liikaa kuin liian vähän. Jos et lisää voidetta tarpeeksi, et voi laskea pullossa mainitun suojakertoimen varaan ja ihosi saattaa pahimmassa tapauksessa palaa. Muista riittävä määrä, niin saavutat halutun suojan.

Lisää vinkkejä oikeanlaiseen aurinkosuojaan

Aiotpa tanssia ympäriinsä kuumassa auringossa festivaaleilla, kuluttaa kengänpohjiasi Pariisin kaduilla tai ottaa aurinkoa palmurannalla, on tärkeää, että suojaat ihosi auringon UV-säteitä vastaan. Tässä muutamia neuvoja, jotka pätevät riippumatta siitä, mikä matkakohde sinulla on mielessä.

  • Auringon UV-säteily on voimakkaimmillaan kello 12 ja 15 välillä. Siksi syöpäjärjestöt neuvovat hakeutumaan varjoon keskipäivällä. Jos siitä huolimatta oleskelet auringossa, voit hankkia hienon kesähatun, joka täydentää aurinkovoidetta.
  • Aurinkovoiteelle tulee antaa aikaa imeytyä ihoon ja suojata sinua optimaalisesti auringon UV-säteitä vastaan. Siksi sinun täytyisi lisätä aurinkovoidetta ensimmäisen kerran puoli tuntia ennen kuin siirryt ulos lämpimien säteiden alle.

go to top