OK

OK Cancel

Thank you

Close

Aurinkovoide, joka pitää hiekan poissa eväsrasiasta

Vihdoin se on täällä! Aurinkorasva, jossa on korkea suojakerroin, joka sopii hyvin myös lapsille ja tarjoaa rannan tutkiskelua ilman huolia. Sen avulla voi päästä eroon rannalta lasten mukana kulkeutuvasta hiekasta, jota päätyy eväskoriin, autoon kotimatkalla, eteisen lattialle ja kaikkialle suihkuun.

Ennen pitkää koittaa rantakausi ja on aika valita kesän aurinkovoide lapsille. Lasten iho on herkempi kuin aikuisten. Se on ohuempi ja sisältää vähemmän pigmenttiä, minkä vuoksi se myös palaa helpommin. On tärkeää suojata lapsia palamiselta, sillä tiedämme, että aurinko vaurioittaa ihoa ajan myötä ja pahimmillaan voi aiheuttaa ihosyöpää myöhemmin elämässä. Onko vaikeaa saada lapset käyttämään aurinkorasvaa? Voit ottaa avuksi hieman mielikuvitusta ja tarinoita aurinkovoiteesta, kuten että lapsellasi on näkymätön suoja aurinkoa vastaan tai suihkutat kukkakuvioita purkista vatsaan.

VICHY on luonut uuden Anti-Sand Kids -aurinkovoiteen, jonka  suojakerroin on +50. Sen lisäksi että sen suojakerroin on korkea, sillä on myös toinen ainutlaatuinen ominaisuus - nimittäin Anti-Sand! Mitä siis se tarkoittaa? Me kaikki tiedämme ongelman, kun eväsrasiat aiotaan avata. Juustosämpylään päätyy hiekkaa, kun lapsilla on kämmenet ja käsivarret hiekassa. Mutta samettinen, ei-tahmaava koostumus tekee Anti-Sand Kids -aurinkovoiteesta helppoa suihkuttaa lasten iholle, ja nestemäinen koostumus imeytyy nopeasti ihoon. Se takaa erittäin kuivan pinnan ja ehkäisee rasvaisen kalvon, johon hiekka voi tarttua.

Anti-Sand Kids -aurinkovoide on myös vedenkestävä, joten sen kanssa voi uida 2 x 20 minuuttia ja silti säilyttää osan suojasta. Ihon täytyy kuitenkin antaa kuivua ilmassa ilman pyyhkeen käyttöä, sillä pyyhe hankaa osan suojasta pois. Lisäksi on suositeltavaa levittää voidetta noin joka toinen tunti ja useamminkin, jos lapset uivat pidemmän aikaa ja hikoilevat paljon.

Viisi hyvää neuvoa:

  • Käytä lapsille aurinkovoidetta, jossa on korkea suojakerroin. Lasten iho ei ole vielä täysin kehittynyt ja on huomattavasti herkempi kuin aikuisten, mikä tekee siitä erityisen herkän auringolle. Mitä korkeampi suojakerroin aurinkovoiteella on, sitä paremmin se suojaa.
  • Vältä keskipäivän aurinkoa kello 12 ja 15 välillä, kun UV-indeksi on kolme tai enemmän. UV-indeksi on kansainvälinen mitta haitallisen UV-säteilyn intensiteetille. Korkeimmillaan UV-indeksi on keskipäivällä, kun aurinko on korkealla taivaalla. Se ei kuitenkaan tarkoita, että pitäisi pysyä sisätiloissa, vaan voi löytää varjoa.
  • Kevyet kesävaatteet ja pieni hattu ovat hyviä suojia auringossa leikkiville lapsille. Tiiviisti kudotulla puuvillaisella t-paidalla voi oleskella huomattavasti kauemmin auringossa.
  • Hyvin pienten lapsien, jotka eivät osaa vielä kävellä tai ryömiä, ei pitäisi koskaan olla suorassa auringon valossa. Siksi on hyvä ottaa aurinkovarjo mukaan rannalle tai piknikille lapsen suojaamiseksi suoralta auringonvalolta.
  • Aurinkovoiteen määrä on tärkeää. On suuri merkitys, että lisää riittävästi aurinkovoidetta, sillä muuten suojakerroin on huomattavasti pienempi. Käytä noin 20 ml voidetta lapselle ja kaksikertaisesti aikuisen iholle. Muista myös lisätä aurinkorasvaa useita kertoja päivässä, sillä uiminen, hikoilu ja pyyhkeellä kuivaaminen voivat heikentää tehoa.

IKONISET TUOTTEEMME

ANTI-SAND -AURINKOSUOJASUIHKE LAPSILLE SK 50+

ANTI-SAND -AURINKOSUOJASUIHKE LAPSILLE SK 50+

go to top