OK

OK Cancel

Thank you

Close

Aurinkosuoja jokaiselle ihotyypille

Suncare-Top-Image-1.jpg


Ihomme altistuu päivittäin auringon UV-säteille – myös talven kylminä kuukausina ja pilvisinä päivinä. UV-säteet voivat aiheuttaa ongelmia iholla, kuten auringonpolttamia, pigmenttimuutoksia, aurinkoihottumaa tai ihon ikääntymistä.

Näin ollen on tärkeää nauttia auringosta varoen ja suojata ihoa päivittäin aurinkorasvalla. Vichy on luonut aurinkosuojasarjan erilaisille ihotyypeille, jotta voisit nauttia parhaasta D-vitamiinin lähteestä hyvin suojautuneena auringon UVA- ja UVB-säteiltä.

Tässä artikkelissa perehdymme Vichyn aurinkovoiteiden sarjaan, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman aurinkosuojan.


Jokaiseen tarpeeseen

Vichy Capital Soleil on aurinkovoiteiden sarja herkälle iholle, minkä koostumus ei ole rasvainen. Sarja on luotu takaamaan aurinkosuoja kaikille ihotyypeille huolimatta oman ihosi erityistarpeista.

Sarjasta löydät aurinkosuojan kaikkiin mieltymyksiin – aina käsilaukkuun sopivasta lapsille tarkoitettuun voiteeseen. Löydät vaihtoehdot myös herkälle iholle sekä voiteet anti-age-ominaisuuksilla. Jokaisen on mahdollista löytää omiin tarpeisiin sopiva voide, joka vastaa oman ihon erityistarpeita.

Kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti ja ne takaavat suojan UVA- ja UVB-säteiltä. Olet hyvin suojattu riippumatta siitä, oliko ulkona aurinkoinen kesäpäivä tai pilvinen syyspäivä.


Aurinkosuoja ja anti-age yhdessä

Capital-Soleil-UV-Age-Daily-1.jpg

Myös Pohjoismaissa on syytä käyttää aurinkosuojaa joka päivä ja säällä kuin säällä. Yli 80 %1 ihon ikääntymisen merkeistä johtuvat UV-säteistä ja saasteista, joita kutsumme altistaviksi tekijöiksi. UVB-säteet ovat yleisempiä kesällä, kun taas UVA-säteet esiintyvät ympäri vuoden ja niillä on pysyvä vaikutus ihon ikääntymiseen.

Tätä silmällä pitäen olemme kehittäneet Capital Soleil UV-Age Dailyn, jonka SPF50+ suojakerroin toimii tehokkaasti. Se suojaa ihoa ikääntymiseltä ja sen ultrakevyt koostumus on iholla näkymätön, tasainen ja rasvaton. Capital Soleil UV-Age Daily tarjoaa päivittäisen aurinkovoiteen, joka estää ja hillitsee ikääntymisen merkkejä ja antaa laajan suojan auringolta yhdessä tuotteessa.

Capital Soleil UV-Age Daily koostuu aktiivisista ainesosista, kuten niasiiniamidista, peptideistä, probioottiuutteesta ja vulkaanisesta vedestä. Niasiiniamidi, joka tunnetaan myös B3-vitamiinina, auttaa torjumaan pigmenttiläiskiä. Peptidit tekevät ihosta sileämmän. Vichyn probioottiuute ja mineraalirikas vulkaaninen vesi vahvistavat yhdessä ihon suojakerrosta.

Aurinkovoide on myös saatavilla vaalealla värillä, UV-AGE Daily Tinted SPF50+, joka tarjoaa luonnollisen peittävyyden ja tasaisen ihon sävyn kaikilla samoilla ainesosilla. UV-Age Daily -tuotteiden innovatiivinen koostumus suojaa kasvojasi auringonsäteiltä vuoden jokaisena päivänä.Kosteuttava aurinkovoide herkälle iholle

Capital Soleil UV-Age Daily & Daily Tinted SPF50+

Vichy Capital Soleil Velvety Cream on kosteuttava aurinkovoide kasvoille korkealla SPF50+ suojakertoimella. Aurinkovoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja Vichyn vulkaanista vettä, mitkä auttavat varmistamaan pitkäkestoisen kosteutuksen jopa 24 tunnin ajan.

Capital Soleil Velvety Cream -voiteen koostumus on silkkisen pehmeä, joka sulaa nopeasti iholle jättämättä kuitenkaan jälkeensä valkoisia jälkiä. Aurinkovoide antaa laajan suojan UV-säteiltä ja tekee ihostasi sileämmän, pehmeämmän ja joustavamman. Kyseinen aurinkovoide sopii herkälle iholle, ja siinä yhdistyvät korkean aurinkosuojan kosteuttavat ja hoitavat ominaisuudet.


Suihke keholle ja kasvoille

Jos suosit helposti imeytyvää ja nestemäistä aurinkosuojaa, jota voit käyttää sekä kasvoille ja vartalolle, on Capital Soleil Cell Protect UV Spray ihanteellinen valinta. Suihkeella saat tehokkaan ja kattavan aurinkosuojan SPF30 tai SPF50+ suojakertoimella. Se ei rasvaa tai tartu, vaan jättää näkymättömän suojan ilman valkoisia jälkiä.

Tämä kevyt aurinkosuihke sopii sekä kasvoille että vartalolle ja se on hyvin veden- ja hiekanpitävä. Capital Soleil Spray sopii siten hyvin kesän arkeen ja rantapäiviin.

Aurinkosuihke sisältää useita aktiivisia aineosia, kuten probiootin fraktioita ja E-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon antioksidanttista vastustuskykyä ja auttavat neutralisoimaan haitallisia vapaita radikaaleja. Lisäksi Cell Protect UV Spray sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja vähentää auringon kuivattavaa vaikutusta.

Näppärästä suihkeesta on saatavilla myös lapsille suunnattu versio, joka tarjoaa sopivan suojan lapsen herkälle iholle. Kids Cell Protect Sunspray SPF50+ antaa lapsille UVA- ja UVB-suojan ja se on hajusteeton sekä veden-, hiekan- ja hienkestävä.Mattapinnan antava aurinkovoide

Jotkut saattavat jättää käyttämättä aurinkovoidetta sen aiheuttaman ihon kiillon takia. Vichy on luonut Capital Soleil Matte Sunscreenin kasvoille SPF30-suojalla, joka kevyt ja mattapinnan jättävä aurinkovoide hyvällä aurinkosuojalla.

Aurinkovoide suojaa ihoasi auringonpolttamilta, pigmenttimuutoksilta ja auringosta johtuvasta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä ehkäisee kiiltävää ihoa.

Capital Soleil Dry Touchilla voit nauttia raikkaasta ja miellyttävästä koostumuksesta, joka imeytyy nopeasti jättämättä valkoisia jälkiä. Aurinkovoide sopii herkälle iholle, se ei jätä rasvaista tunnetta iholle ja toimii hyvin meikin kanssa.


Suojaa ihoasi ympäristöystävällisemmin

Vichy on kehittänyt Capital Soleil Eco-Designed Aurinkosuojaemulsio SPF50+:n kasvoille ja vartalolle. Aurinkovoide on suunniteltu ympäristöystävällisemmällä koostumuksella ja pakkauksella2, mm. meret ja vesistöt huomioon ottaen.

Pakkaus sisältää 45 % vähemmän muovia verrattuna useimpiin vastaaviin tuotteisiin. Peruskoostumus ilman aurinkosuodattimia on 94 % biohajoava ja aurinkosuodattimien kanssa 71 % biohajoavaa2.

Capital Soleil Eco-Designed Milk Sollotion SPF50+

Aurinkovoide varmistaa laajan UVA- UVB-suoja ja sen koostumus on kevyt ja nopeasti iholla vaikuttava jättämättä kuitenkaan rasvaista tunnetta tai valkoisia jälkiä. Voide kosteuttaa ihoa jopa 24 h ajan. Voide on myös vedenkestävä ja sopii siten esimerkiksi rantapäivän valinnaksi.


  1. Flament, Frederic & Bazin, Roland & Laquieze, Sabine & Rubert, Virginie & Simonpietri, Elisa & Piot, Bertrand. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology. 6. 221-232. 10.2147/CCID.S44686.
  2. Verrattuna vastaaviin muovipakkauksiin. Koostumus aurinkosuojalla on 71% biohajoava OECD 301 tai vastaavalla ISO testillä mitattuna.

IKONISET TUOTTEEMME

ECO-DESIGNED AURINKOSUOJAEMULSIO SPF50+

ECO-DESIGNED AURINKOSUOJAEMULSIO SPF50+

go to top