VAIHDEVUODET? LÖYDÄ SINULLE SOPIVA NEOVADIOL-IHONHOITORUTIINI

Oletko 45+? Löydä itsellesi sopivin ihonhoitorutiini. Tutustu ihonhoitotuotteisiimme, jotka sopivat naisille vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen.

Ihomme muuttuu koko elämämme ajan, myös vaihdevuosien aikana sekä niiden jälkeen. Kuten hormonitasomme muuttuvat tuona aikana, niin myös ihonhoitotarpeemme muuttuvat. Vichy Neovadiol -sarja on kehitetty ja viimeistelty pohjautuen 25-vuotiseen tutkimukseen ihon ikääntymisestä, jotta voimme auttaa naisia hoitamaan ihoaan kaikkien muutosten aikana.

Tämä opas kertoo sinulle kuinka huolehdit ihostasi vaihdevuosien aikana.

Ihonhoitotuotteet vaihdevuosien kaikkiin vaiheisiin

Huolimatta siitä, missä vaiheessa vaihdevuosia olet, hyödyt näistä ihonhoitotuotteista.
Aloita rutiinisi puhdistamalla ihosi hyvin yhdellä helpolla vaiheella, Pureté Thermale 3-in-1 puhdistusvoiteella, joka on yhdistelmä puhdistusmaitoa, kasvovettä ja meikinpoistoainetta.
Valmistele ihosi sen jälkeen päivään Minéral 89 -tiivisteellä.
Neovadiol Meno 5 Bi-Serum kompensoi epätasaista ihonsävyä. Seerumi antaa iholle hehkua ja enemmän kimmoisuutta. Käytä sitä aamuisin tai iltaisin puhdistuksen jälkeen, ennen kasvovoiteen levittämistä.

Ihonhoitotarpeet vaihdevuosien aikana – noin 50-vuotiaille

Neovadiol Peri-Menopause -päivävoide kuivalle tai normaalille iholle ja Neovadiol Peri-Menopause -yövoide, joka on täynnä rakkautta, on kehitetty vaihdevuosia läpikäyville naisille, joiden iho on menettänyt täyteläisyyttään, alkanut veltostumaan ja saanut epätasaisen sävyn.
Silmämme ja huulemme ovat arkoja ja herkkiä alueita, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa. Käytä Neovadiol Multi-Corrective Eye Care -silmänympärysvoidetta aamulla ja illalla tehdäksesi silmänympärysihon kimmoisammaksi ja vähentääksesi hienoja juonteita.

Ihonhoitotarpeet heti vaihdevuosien jälkeen – ikä 55+

Vaihdevuosien jälkeen, monet kokevat, että heidän ihonsa kuivuu, koska siitä häviää lipidejä. Mutta Neovadiol Post-Menopause -päivävoide ja Neovadiol Post-Menopause -yövoide ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Neovadiol Post-Menopause -sarjan tuotteet sisältävät hedionia ja öljyjä, joissa on runsaasti välttämättömiä Omega 3-6-9 -rasvahapppoja, jotka ravitsevat ihoa ja tekevät siitä pehmeän ja sileän.

Ikääntyneen ihon hoitaminen – ikä 60+

60-vuotiaana ihosi on käynyt läpi vaihdevuosien vaikutukset, joiden seurauksena ihosi tarpeet muuttuvat. Monet kokevat, että iho näyttää samealta tai harmaalta ja haluavat iholle terveen, ruusuisen hehkun.
Vichy Neovadiol Rose Platinum -päivävoide ja Neovadiol Platinum Rose Night -yövoide ovat kehitetty erityisesti kypsälle iholle ja saavat sen tuntumaan vahvemmalta, elinvoimaisemmalta ja antavat iholle terveen, ruusuisen hehkun.
Kokeile myös Neovadiol Rose -silmänympärysvoidetta, joka on erityisesti kehitetty naisille vaihdevuosien jälkeen, antaakseen raikkaamman ja levänneemmän ilmeen vähentäen silmäpussien esiintymistä.

Hoida ihoasi sen ansaitsemalla tavalla koko elämäsi ajan.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI