SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Viikko

4

MITEN PIGMENTTIMUUTOKSIA VASTAAN TAISTELLAAN?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Viikko 4

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

MITEN PIGMENTTIMUUTOKSIA VASTAAN TAISTELLAAN?

TERVETULOA NELJÄNNELLE VIIKOLLE

MITEN VOIT TÄNÄÄN? OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN VIIMEISEN VIIKON?

TÄSSÄ OVAT KOLME TAVOITETTAMME TÄLLE VIIKOLLE:

  • YMMÄRRÄT, MITÄ IHON PIGMENTTIMUUTOKSET OVAT
  • ETSIT ITSELLESI YHDEN RENTOUTTAVAN HETKEN VIIKOSSA
  • OPIT, MITEN PIGMENTTIMUUTOKSIA VASTAAN VOI TAISTELLA MEIKIN JA IHONHOIDON AVULLA
Katso video

MITÄ PIGMENTTILÄISKÄT OVAT JA MITEN NIITÄ VOI TORJUA?

IHO JA EKSPOSOMIT – Ympäristö, elämäntavat ja hormonaaliset muutokset.

Kanadalainen ihotautilääkäri, tohtori Jennifer Beecker on erikoistunut lääketieteelliseen dermatologiaan, ihosyövän tutkimukseen sekä kosmeettiseen dermatologiaan.

Tutustu siihen, miten hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihoon vaihdevuosien ympärillä ja miten voit korjata pigmenttimuutoksia.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE
-TUOTESARJA

VICHYN RATKAISU

Vichy Laboratoires on luonut NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE -seerumista ja -voiteista koostuvan tuotesarjan vaihdevuosi-ihon erityistarpeisiin.

Tuotesarjan teho on kliinisesti testattu vaihdevuosi-ikäisillä, herkkäihoisilla naisilla.

VIIKKO 4.
PIGMENTTILÄISKIEN VÄHENTÄMINEN MENO 5 BI-SEERUMIN JA UV-AGE DAILYN AVULLA

Frédérique Labatut,
Vichy Laboratoires: In Johtaja

Lue lisää

TAISTELE PIGMENTTIMUUTOKSIA VASTAAN  MENO 5 BI-SEERUMILLA JA CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY -AURINKOSUOJAVOITEELLA

Vaihdevuodet, ikääntyminen, UV-valolle altistuminen ja hormonaaliset vaihtelut muuttavat ihon antioksidatiivista suojaa. Pigmenttimuutokset näkyvät selkeämmin.

NEOVADIOL MENO 5 BI-SEERUMI

Pigmenttimuutosten vähentämiseen levitä NEOVADIOL MENO 5 BI-SEERUMIA aamuin illoin ennen kasvovoidettasi. Ravista hyvin ennen käyttöä. Seerumin koostumus sisältää niasiiniamidia sekä Cg- ja E-vitamiineja, jotka tuovat iholle uutta heleyttä. Glykolihappo tasoittaa ja yhtenäistää ihon sävyä.

  • Pigmenttiläiskien koko pieneni -22%(1)

(1) Instrumentaalinen testi - tummien läiskien koon pieneneminen - 41 naista 2 kuukauden jälkeen

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF 50+

Voit torjua pigmenttiläiskien ilmaantumista käyttämällä päivittäin UVA- ja UVB-aurinkosuojaa.

Yli 80% ihon ikääntymisen merkeistä johtuu päivittäisistä UV-säteistä ja ilmansaasteista(2). CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF 50+ on edistyksellinen korkean suojan kasvojen aurinkosuojavoide, jonka nestemäinen koostumus auttaa suojaamaan ihoa UV-säteilyn ja saasteiden aiheuttamilta vaurioilta. Samalla se taistelee olemassa olevia auringonvalon aiheuttamia vanhenemisen merkkejä, kuten pigmenttiläiskiä, vastaan.

Aurinkosuojavoide on olennainen ja välttämätön vaihe päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi ympäri vuoden. Kevyt koostumus yhdistettynä kehittyneeseen teknologiaan tarjoaa tasaisen näkymättömän peittävyyden, joka ei jätä valkoista tai tahmeaa lopputulosta.

(2) Flament, F. et al. (2013) Effect of the sun on visible clinical signs of ageing in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and invest. dermatology. 6: 221 - 232.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

VICHY LABORATOIRES:IN JOHTAJA

“KESKITYTÄÄN NEOVADIOL MENO 5 BI-SEERUMIIN. SEN KOOSTUMUS SISÄLTÄÄ NIASIINIAMIDIA (B3-VITAMIINIA), C- JA E-VITAMIINEJA SEKÄ GLYKOLIHAPPOA.”

1

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

PURETE THERMALE
3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Tutustu

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Tutustu

3

Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

NEOVADIOL
Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

Tutustu

4

Peri-Menopause Yövoide

NEOVADIOL
Peri-Menopause Yövoide

Tutustu

5

UV-AGE DAILY SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-AGE DAILY SPF50+

Tutustu

TEE ITSELLESI RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA

Kasvoissa on 57 lihasta, joita pitää stimuloida tai rentouttaa. Kasvohieronnan ohjaaja Aurelia del Sol yhdistää hengitysharjoitukset, hieronnan ja akupainannan. Tämä on sinun hetkesi, nauti siitä!

Ota mukava asento. Hengitä sisään. Hengitä ulos. Seuraa mestarin ohjeita!

PERIMENOPAUSSIN HALLITSEMINEN

KOKONAISVALTAINEN LÄHESTYMISTAPA TERVEYTEEN

Koko vaihdevuosien ajan kehossa tapahtuu lukuisia biologisia ja kliinisiä muutoksia. Näiden muutosten ymmärtäminen ja tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa auttaa taistelemaan niiden aiheuttamia haittoja vastaan ja valmistelemaan kehoasi tuleviin vuosiin.

3 min
lukuaika

VIIKKO 4.
MITEN VÄLTTÄÄ STRESSIÄ JA AHDISTUSTA

Tohtori Thierry Haag,
Gynekologi

Lue lisää

STRESSIN JA AHDISTUKSEN VÄLTTÄMINEN

Useat kokevat mielialan muutoksia hormonaalisten muutosten vuoksi ja suuri osa ihmisistä tuntee itsensä stressaantuneeksi ja ahdistuneeksi vaihdevuosien ympärillä. Tähän on monia syitä, mutta koska stressi vaikuttaa merkittävästi terveyteen, jos se on jatkuvaa, sitä pitäisi käsitellä yhtenä oireena. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joilla voit parantaa hyvinvointiasi tämän luonnollisen elämänvaiheen aikana.

Estrogeenin väheneminen voi vaikuttaa mielialaasi suoraan. Joissakin tapauksissa perimenopaussi voi johtaa kilpirauhasen liikatoimintaan, jonka tiedämme vaikuttavan voimakkaasti ahdistuneisuuteen. Yleisemmin stressi johtuu kuitenkin unihäiriöistä. Unihäiriöt voivat olla stressin pääasiallinen syy ja unihäiriöitä voi vahvistaa kuumat aallot.

Omaksu terveelliset elintavat

Vaihdevuodet ovat loistava tilaisuus arvioida tavoitteitasi terveyden suhteen uudelleen ja löytää terveellisen ravinnon hyödyt uudelleen. Monipuolinen ja sopusuhtainen terveellisen ruoan nauttiminen auttaa kehoasi sopeutumaan edessä oleviin muutoksiin. Se suojaa sydäntäsi ja verisuoniasi sekä auttaa taistelemaan myös kuumia aaltoja ja univaikeuksia vastaan.

Yritä lopettaa erityisesti kofeiinin ja alkoholin juominen ennen nukkumaanmenoa. Vältä raskaita fyysisiä harjoituksia illalla. Yritä sulkea silmäsi ja meditoida sen sijaan, että viettäisit aikaa älypuhelinten ja tablettien sinisten valojen äärellä.

Ahdistus ei kuitenkaan välttämättä liity hormonaalisiin muutoksiin. Tiedämme, että vaihdevuodet tulevat usein samaan aikaan isojen elämänmuutosten kanssa. Kotona asuvat teinit tai kotoa pois muuttavat lapset, ikääntyvät vanhemmat, uramuutokset tai haasteet kumppanin kanssa osuvat kaikki yhdessä painonnousun, ryppyjen ja hiusten muutosten sekä libidon katoamisen kanssa. Tietoisuus omasta ikääntymisestä ja samalla suurten elämänmuutosten käsittely ei varmasti ole helppoa.

Aloita keskustelu

Yleisesti ottaen paras tapa estää itseluottamuksen kadottaminen ja eristäytyminen on olla ihmisten ympäröimänä. Kyky puhua asiasta lääkärisi, ystäviesi tai kumppanisi kanssa on edellytys sille, että voit ottaa asiat hallintaasi. Kun käytät aikaa selvittääksesi, mitä sinulle tapahtuu, osaat valistaa itseäsi ja lähipiiriäsi. Silloin huomaat, että ikääntyminen on vain luonnollinen vaihe naisen elämässä, joka tuo mukanaan monia uusia näkökulmia.

DR. THIERRY HAAG

GYNEKOLOGI, VICHY SPA

“STRESSI VAIKUTTAA MERKITTÄVÄSTI TERVEYTEEN JA JOS SE ON JATKUVAA, SITÄ TULISI KÄSITELLÄ YHTENÄ VAIHDEVUOSIEN OIREENA.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.