SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Viikko

2

MITEN IHOA VOI KIINTEYTTÄÄ JA TÄYTELÄISTÄÄ?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Viikko 2

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

MITEN IHOA VOI KIINTEYTTÄÄ JA TÄYTELÄISTÄÄ?

TERVETULOA TOISELLE VIIKOLLE

MUKAVAA OLLA TAAS TÄÄLLÄ! TOIVOTTAVASTI SINULLA OLI HYVÄ VIIKKO. OLETKO KENTIES JO SISÄLLYTTÄNYT UUSIA TAPOJA RUTIINIISI? HUOMASITKO PIENIÄ MUUTOKSIA?

TÄSSÄ OVAT KOLME TAVOITETTAMME TÄLLE VIIKOLLE

 • YMMÄRRÄT, MIKSI IHO MENETTÄÄ KIINTEYTTÄ JA RYPPYJÄ VOI TULLA LISÄÄ
 • TEET HELPPOJA KASVOHARJOITUKSIA 3 KERTAA VIIKOSSA
 • VALITSET SINULLE SOPIVAN JA TERVEELLISEN RUOKAVALION

MIKSI IHO MENETTÄÄ KIINTEYTTÄ? MIKSI RYPYT NÄKYVÄT SELKEÄMMIN?

IHO JA EKSPOSOMIT – Ympäristö, elämäntavat ja hormonaaliset muutokset.

Kanadalainen ihotautilääkäri, tohtori Jennifer Beecker on erikoistunut lääketieteelliseen dermatologiaan, ihosyövän tutkimukseen sekä kosmeettiseen dermatologiaan.

Tutustu siihen, miten hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihoon perimenopaussin aikana ja miten voit ravita ihoasi tehokkaasti.

Tutustu siihen, miten hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihoon perimenopaussin aikana ja miten voit ravita ihoasi tehokkaasti.

VICHYN RATKAISU

Vichy Laboratoires on luonut NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE -seerumista ja -voiteista koostuvan tuotesarjan vaihdevuosi-ihon erityistarpeisiin.

Dermatologisesti testattu. Tuotesarjan teho on testattu vaihdevuosi-ikäisillä naisilla käyttäen kosmetokliinisiä arviointeja. Testattu herkällä iholla.

VIIKKO 2.
PERI-MENOPAUSE -PÄIVÄVOIDE JA -YÖVOIDE

Frédérique Labatut,
Vichy Laboratoires: In Johtaja

Lue lisää

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE PÄIVÄ- JA YÖVOIDE

Vichy on jo 30 vuoden ajan osallistunut vaihdevuosien ja ihon tutkimukseen, ja siitä on tullut vaihdevuosien ihonhoidon edelläkävijä.

Jotta iho saataisiin täyteläisemmäksi ja hyaluronihapon päivittäinen menetys korvatuksi, perimenopaussiohjelman ihonhoitotuotteemme on rikastettu hyaluronihapolla.

Levitä NEOVADIOL Perimenopause päivä- tai yövoidetta seerumin jälkeen.

Koostumus sisältää Proxylane- ja Cassiauute, joka kompensoi hormonaalisten vaihteluiden näkyviä vaikutuksia ihoon. Koostumus sisältää myös hyaluronihappoa, joka antaa uutta kosteutusta iholle.

 • NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE –PÄIVÄVOIDE:
  Kevyt päivävoide parantaa ihon kimmoisuutta +22% (1) 
 • NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE-YÖVOIDE:
  Raikas yövoide, joka tekee ihosta täyteläisemmän ja jonka välittömästi viilentävä vaikutus -2,7 °C (2) virkistää ihoa yöllä.

(1) Instrumentaalinen testi, 40 henkilöä (2) Instrumentaalinen testi, 24 naista 45 sekunnin kuluttua levittämisestä. 

FRÉDÉRIQUE LABATUT

VICHY LABORATOIRES:IN JOHTAJA

“KESKITYTÄÄN NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE -PÄIVÄVOITEESEEN JA -YÖVOITEESEEN. KOOSTUMUKSET SISÄLTÄVÄT HYALURONIHAPPOA.”

1

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

PURETE THERMALE
3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Tutustu

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Tutustu

3

Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

NEOVADIOL
Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

Tutustu

4

Peri-Menopause Yövoide

NEOVADIOL
Peri-Menopause Yövoide

Tutustu

5

UV-AGE DAILY SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-AGE DAILY SPF50+

Tutustu

OMAKSU UUSI KASVOJENHOITORUTIINI

Kasvoissa on 57 lihasta, joita pitää stimuloida tai rentouttaa. Kasvohieronnan ohjaaja Aurelia del Sol yhdistää hengitysharjoitukset, hieronnan ja akupainannan ihoa päivittäin kaunistavaksi rutiiniksi.
Tämä on sinun hetkesi, nauti siitä!

Ota mukava asento. Hengitä sisään. Hengitä ulos. Seuraa mestarin ohjeita!

PERIMENOPAUSSIN HALLITSEMINEN

KOKONAISVALTAINEN LÄHESTYMISTAPA TERVEYTEEN

Koko vaihdevuosien ajan kehossa tapahtuu lukuisia biologisia ja kliinisiä muutoksia. Näiden muutosten ymmärtäminen ja tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa auttaa taistelemaan niiden aiheuttamia haittoja vastaan ja valmistelemaan kehoasi tuleviin vuosiin.

3 min
lukuaika

VIIKKO 2.
VALITSE SINULLE SOPIVA RUOKAVALIO PERIMENOPAUSSIN AIKANA

Veronica Di Nardo,
Ravitsemusterapeutti

Lue lisää

MUKAUTETTU RUOKAVALIO PERIMENOPAUSSIN AIKANA

MIKSI MUKAUTETTU RUOKAVALIO PERIMENOPAUSSIN AIKANA?

Vaihdevuosien aikana elimistö käyttää energiaa eri tavalla ja tarvitsee vähemmän päivittäistä ravintoa. Se menettää lihasmassaa, paino nousee ja rasva jakautuu eri tavalla. Koska jokainen meistä on ainutlaatuinen, kehomme reagoi omalla tavallaan hormonaalisiin vaihteluihin.

Siksi haluan tänään kiinnittää huomionne ratkaisuihin, joita terveellinen ruokavalio voi tarjota estääkseen liiallista painonnousua, mutta myös siihen, miten se voi auttaa vähentämään muita vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja, unihäiriöitä, mielialan vaihtelua, ihon vanhenemista, sydänsairauksia ja luukatoa.

Hyvin yksinkertaiset työkalut auttavat sinua elämään tämän ajanjakson rauhallisemmin. Aloitetaan yleisvinkeistä, jotka sopivat meille kaikille!

 • Syö terveellistä ja luonnonmukaista ruokaa jokaisella aterialla:
  • Pyri syömään vähintään 5 annosta hedelmiä ja kasviksia.
  • Tiedämme, että kalasta, hedelmistä ja kasviksista saatavia C-, D- ja K-vitamiineja sekä kalsiumia suositellaan käytettäväksi luuston terveyden ylläpitämiseksi.
 • Vältä alkoholia ja kofeiinia ja valitse ruokia, joissa on vähän lisättyä sokeria, tyydyttyneitä rasvoja ja suolaa.
 • Tee vedestä paras ystäväsi juomalla sitä vähintään 1,5 litraa päivässä. Tarkista terveydenhuollon ammattilaisen kanssa oma päivittäinen tavoittteesi.
 • Liiku päivittäin.

Nämä tavat eivät ainoastaan estä sinua lihomasta, vaan ne hyödyttävät myös kehosi suurinta elintä: ihoa.

MITEN KOLLAGEENIN JA HYALURONIHAPON SYNTEESIÄ LISÄTÄÄN RAVINNOLLA?

Estrogeenin vähenemisen ja kortisolin lisääntymisen vuoksi rypyt näkyvät paremmin ja iho menettää kimmoisuuttaan. Jotkin ruoka-aineet voivat kuitenkin vähentää näitä vaikutuksia.

 1. Kollageeni koostuu erilaisista aminohapoista, mutta glysiiniä, proliinia ja lysiiniä on siinä eniten. Nämä aminohapot lisäävät ihon kollageenisynteesiä ja torjuvat ihon ikääntymistä. Niitä on muun muassa eläinproteiineissa, kuten maitotuotteissa, kananmunissa tai merenelävissä, mutta myös kasviksissa, kuten kvinoassa ja sienissä.
 2. Omega 3 liittyy ihon suojamuurin toimintaan, ja se suojaa kehoasi myös kuivuudelta, tulehdukselta, kutiavalta iholta tai jopa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Sitä on muun muassa lohessa ja taimenessa, pähkinöissä, pellavansiemenissä, canola-öljyssä ja soijapavuissa.
 3. C-vitamiini on kollageenisynteesin kannalta olennaisen tärkeä. Sitä on kaikissa sitrushedelmissä, kuten appelsiineissa, sitruunoissa ja mandariineissa, mutta myös kiiveissä, mansikoissa ja muissa vihreissä vihanneksissa, kuten parsakaalissa ja pinaatissa.
 4. Runsaasti D-vitamiinia sisältää muun muassa rasvainen kala, kuten taimen tai esimerkiksi valkoiset sienet, molemmat torjuvat ihon kuivumista ja stimuloivat ihosolujen uusiutumista.
 5. Sokerin ja joidenkin elintarvikkeiden jalostusmenetelmien ja ihon ikääntymisen välillä voi olla läheinen yhteys. Niiden mekanismit liittyvät ihon kehittyneisiin glykaation lopputuotteisiin, ja voivat nopeuttaa ihon ikääntymistä. Valitse laadukkaita hiilihydraatteja ruokavalioosi!
  • Syö täysjyvätuotteita ja vähäsokerista ruokaa.
  • Vähennä uppopaistettua, grillattua tai paistettua ruokaa ja suosi enemmän keitettyä, höyrytettyä tai raakaruokaa.
 6. Kollageenisynteesiin tarvitaan myös mineraaleja, kuten kuparia, piitä, mangaania ja rautaa. Niitä on mm. maksassa, ostereissa, pinaatissa, palkokasveissa ja punaisessa lihassa. Koska antiravinteet (joita on esimerkiksi joissain vihanneksissa) heikentävät mineraalien imeytymistä, voit taistella tätä vaikutusta vastaan liottamalla tai keittämällä vihannekset ennen syömistä.

MUKAUTETUN RUOKAVALION HYÖDYT VAIHDEVUOSIOIREISIIN

Kuten alussa totesin, terveellinen ruokavalio ei ainoastaan paranna ikääntyvän ihon ulkonäköä, vaan se voi myös helpottaa vaihdevuosioireita. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joilla voit taistella kuumia aaltoja vastaan, jotka ovat yksi vaihdevuosien yleisimmistä oireista.

 1. Antioksidantit, kuten C- ja E-vitamiini, voivat vähentää vasomotorisia oireita, kuten kuumia aaltoja, ja parantaa immuunijärjestelmän toimintaa.
 2. Vältä suuria aterioita ja liian mausteisia tai happamia ruokia ennen nukkumaanmenoa. Tämä estää kuumien aaltojen ilmenemisen ja takaa paremmat yöunet.
 3. Jotta sinulla olisi kaikki mahdollisuudet saada levollinen yö, vältä kofeiinia ja alkoholia erityisesti myöhään iltapäivällä ja yritä lopettaa liiallinen nesteiden nauttiminen muutama tunti ennen nukkumaanmenoa.

VERONICA DI NARDO

RAVITSEMUSTERAPEUTTI

“PERIMENOPAUSSIN AIKANA ELIMISTÖ KÄYTTÄÄ ENERGIAA ERI TAVALLA. JOKAINEN NAINEN ON ERILAINEN JA ERI KEHOT REAGOIVAT MUUTOKSIIN OMALLA TAVALLAAN. ”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.