OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ymmärrä rasvoittuvaa ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoasi ja huolehdi siitä

Onko sinulla rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho, etkä tiedä kuinka pitää huolta ja huolehtia siitä?

Emme voi hallita useita tekijöitä, jotka vaikuttavat ihomme kuntoon. Heille, joilla on rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho, esimerkiksi saasteet, UV-säteily ja hormonit aiheuttavat ongelmia kuten finnejä ja mustapäitä. Näihin olosuhteisiin emme voi vaikuttaa. Voimme kuitenkin vaikuttaa siihen, miten pidämme ihostamme huolta päivittäin ja että annamme sille parhaat mahdolliset edellytykset vastustaa näitä tekijöitä. Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään paremmin rasvoittuvaa ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa ja neuvoo kuinka huolehdit siitä.

Miksi epäpuhtauksia ja mustapäitä tulee

Kaikki voivat välillä tuntea ihonsa epäpuhtaaksi. Epäpuhtauksia ja mustapäitä voi syntyä, kun iho tuottaa tietyn määrän talia, joka tukkii huokosia. Talin tuotanto voi vaihdella eri henkilöiden välillä sekä hormonaalisten muutosten, stressin ja UV-säteilyn vuoksi.

Ihmiset, joilla on rasvoittuva iho, heidän ihonsa tuottaa enemmän talia ja heillä on useammin finnejä, mustapäitä sekä epäpuhtauksiin taipuvainen iho kuin ihmisillä, joilla on normaali tai kuiva iho. Talin tukkiessa ihohuokoset, epäpuhtaudet kerääntyvät sisälle ihohuokosiin.

Mitä voit tehdä rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle vähentääksesi epäpuhtauksia ja mustapäitä?

Älä koskaan anna periksi ihonhoidossa! Sen sijaan tee ihonhoidosta osa päivittäistä rutiinia ja nauti siitä miten hyvältä ihosta huolehtiminen sen tarpeiden mukaisesti tuntuu (ja näyttää!)

Vichyn Normaderm -tuotesarja on luotu epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. UUSI Normaderm Phytosolution kaksitehoinen kasvovoide päivittäiseen käyttöön tekee ihonhoitorutiinistasi yksinkertaisen ja sensoriaalisen kokemuksen. Kaksitehoisen vaikutuksensa ansiosta se toimii kahdella tapaa. Kasvovoide vaikuttaa paikallisesti epäpuhtauksiin, näkyviin ihohuokosiin sekä mustapäihin. Samalla se vaikuttaa ihon laatuun, tasoittaa ihonsävyä ja kosteuttaa epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.

Rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho tarvitsee kosteutusta

Vastoin yleistä käsitystä, rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho tarvitsee kosteutusta. Mutta se tarvitsee kuitenkin oikeanlaista kosteutusta. Normaderm Phytosolution on todistetusti tutkittu vaikuttavan rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Sen koostumus sisältää useita luonnollisia alkuperää olevia ainesosia
kuten hyaluronihappoa ja Vichyn Thermal Spa -lähdevettä, jotka kosteuttavat ihoa, salisyylihappoa, joka kuorii ihoa ja avaa tukkiutuneita ihohuokosia sekä probioottista bifidusta, joka vahvistaa ihon omaa suojamuuria.

Näin käytät Normaderm Phytosolution - tuotesarjaa

Normaderm-tuotesarjan tekee ihonhoidosta miellyttävän kokemuksen, sillä koostumukset ovat sensoriaalisia ja kevyitä. Tuotteet tuntuvat iholla kevyiltä ja imeytyvät nopeasti jättäen rasvoittuvalle iholle puhtaan, kirkkaan ja raikkaan tunteen sekä mattapinnan.

Normaderm Phytosolutionia on erittäin helppo käyttää. Aloita päivittäinen ihonhoito puhdistamalla iho Normaderm Phytosolution -puhdistusgeelillä ennen Normaderm Phytosolution kaksitehoisen kasvovoiteen levittämistä. Käytä aamuin ja illoin antaaksesi rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle parhaat edellytykset selviytyä päivästä ja säilyttää hehkunsa.
Jos tunnet epämiellyttävää tunnetta iholla, voit vähentää käytön kertaan päivässä. Se kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan ja saat nopeasti näkyviä tuloksia, kun epäpuhtaudet ja mustapäät vähenevät ja epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon sävy näyttää tasaisemmalta. Voit käyttää myös Minéral89 -tehotiivistettä rutiinissasi jos kaipaat lisäkosteutusta ihollesi.

Jos haluat vähentää epäpuhtauksia, näkyviä ihohuokosia ja mustapäitä saadaksesi puhtaan, kirkkaan ja raikkaan tunteen, muista kosteuttaa ja vahvistaa rasvoittuvaa ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

Phytosolution - Puhdistusgeeli

Phytosolution - Puhdistusgeeli

Cleanser for oily and acne-prone skin

( 8 avis )

go to top