OK

OK Cancel

Thank you

Close

Uudistettu koostumus rasittuneelle iholle

M89

Meidän kaikkien iho rasittuu välillä. Silloin ihomme vaatii erityistä huomiota ja hoivaa. Alla selitys ja ratkaisu rasittuneelle iholle:

Ymmärrä rasittunutta ihoa

Kehomme herkin iho on myös kaikkein suojattomin: kasvojemme iho. Ulkoiset ja sisäiset tekijät, kuten ilmansaasteet, sää, unen puute, murheet, ilot ja hormonaaliset muutokset jättävät jälkensä ihoomme päivittäin.

Iho toimii suojana näitä ulkoisia tekijöitä vastaan, jotka vaikuttaessaan voivat heikentää ihon kykyä puolustaa itseään, muuttaa ihon suojamuuria, laukaista tulehduksia ja heikentää ihon yleistä immuniteettia. Silloin ihosta voi tulla samea, sen kimmoisuus katoaa ja iholle ilmestyy juonteita. Kutsumme sellaista ihoa rasittuneeksi ja me kaikki kärsimme siitä ajoittain.

Uudista ihoa

Olemme kehittäneet UUDEN Minéral 89 Probiotic Fractions -seerumin, joka auttaa uudistamaan ihon hehkua, säteilyä, elastisuutta, tasaisuutta, kimmoisuutta ja tekstuuria. Se on vahva ja innovatiivinen tiiviste stressaantuneelle iholle, ja se on täynnä aktiivisia ainesosia, kuten probiootteja, E-vitamiinia, niasiiniamidia ja Vichyn vulkaanista vettä, jotka auttavat tekemään taikoja.

Probiootit ovat mikro-organismeja, jotka voivat auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, ja monien vuosien ajan niitä onkin yleisesti käytetty ravintolisissä. Käytämme probiootteja vahvassa tiivisteessämme auttaaksemme vahvistamaan ihon suojamuurin toimintaa tehostamalla ihon pintasolujen uudistumista sekä stimuloimalla ihon luonnollista puolustusta yhdistämällä antioksidanttiominaisuuksia. E-vitamiini on myös antioksidantti, joka auttaa uudistamaan ihon puolustuskykyä.

UUSI M89 Probiotic Fractions -seerumi vaikuttaa rauhoittavasti ihoon ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä, sillä se sisältää 4 % niasiiniamidia, jota kutsutaan myös B3-vitamiiniksi.

Vichyn vulkaanisessa vedessä on runsaasti 15 kivennäisainetta, jotka vahvistavat ihon suojamuuria ja tasapainottavat ihoa.

Yhdessä näillä ainesosilla on todistetusti välitön teho rasittuneeseen ihoon.

Tee siitä osa rutiiniasi

Seerumi on helppo ottaa aina tarvittaessa mukaan päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

Aloita ihonhoitorutiini aina puhdistamalla ihosi. Pureté Thermale 3-in-1-puhdistusvoide on siihen hyvä valinta.

Lisää seuraavaksi Minéral 89 vahvistavaa tiivistettä antaaksesi ihollesi parhaan mahdollisen pohjustuksen päivään.

Seuraavaksi sinun tulisi levittää UUTTA M89 Probiotic Fractions seerumia, joka auttaa rasittunutta ihoa uusiutumaan. Purista varovasti pipetistä muutama pisara suoraan iholle tai kämmenelle, ja hiero kevyesti kaikkialle kasvoihin.

Seuraava vaihe päivittäisessä ihonhoitorutiinissa on hyvä kasvovoide, kuten Aqualia Thermal Rehydration Cream Light -päivävoide.

Levitä lopuksi aurinkosuoja, kuten UUSI Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+, joka suojaa ihoa UV-säteiltä ja toimii samalla anti-age-voiteena.

VICHY

go to top