OK

OK Cancel

Thank you

Close

Toimitus testaa: Idéalia-yökuorinta

Mitä jos voisit jo yhdessä yössä herätä näkyvästi hehkuvampana? Jos kuulut niihin, jotka ovat jättäneet kuorinnan välistä, koska se kuulostaa hankalalta tai aikaa vievältä, niin nyt kannattaa olla tarkkana. Koko toimitus on nimittäin testannut VICHYn uutta yökuorintaa, jota voi käyttää sekä normaalille että herkälle iholle, ja jakaa kokemuksensa täällä kanssasi.

Kuinka Idéalia-yökuorinta toimii?

VICHY Idéalia -yökuorinta on kehitetty luomaan kaunis ja säteilevä hehku nukkuessasi. Kuten ehkä tiedätkin, on olemassa kahdenlaisia kuorintoja.

  • Mekaaninen kuorinta, jossa kuolleet ihosolut poistetaan hankaavilla ainesosilla, kuten esim. rakeilla tai hedelmien siemenkodilla.
  • Kemiallinen kuorinta, jossa nestemäinen koostumus iholla kuorii kuolleet ihosolut pois kemiallisena reaktiona.

VICHY Idéalia -yökuorinta kuuluu viimeksi mainittuun kategoriaan ja on kemiallinen kuorinta, jota voit käyttää kotona. Yökuorinta sopii osaksi iltarutiinejasi ja se levitetään vanulapulla puhdistetulle iholle. Tuotetta ei huudella iholta, vaan sen annetaan yön aikana kuoria ihoa hellävaraisesti. Optimaalisen lopputuloksen saamiseksi tulee kuorinnan jälkeen levittää kosteuttavaa yövoidetta, kuten Idéalia Night -yövoidetta.

Idéalia-yökuorinta antaa säteilevän ihon, tasaisemman ihonsävyn ja pinnan sekä silkinpehmeän tunteen. Jo seuraavana aamuna iholle ilmestyy enemmän luonnollista hehkua ja jatkaessasi useiden viikkojen ajan tuloksista tulee vieläkin parempia. Idéalia-yökuorinta sisältää glykolihappoa ja HEPES-ainesosaa, jotka on koostumuksessa yhdistetty mustan teen uutteeseen (kombucha), polyfenoleja sisältävään mustikkauutteeseen sekä Vichy Thermal Spa -lähdeveteen.

Näin käytät sitä.

Tavanomaisen ihon iltapuhdistuksesi jälkeen levitä VICHY Idéalia -yökuorinta kasvoillesi vanulapulla. Aloita leuan linjasta ja liiku pyörivin liikkein ylöspäin kohti otsaa. Vältä silmien ympärystä ja huulia. Nestemäistä koostumusta ei tarvitse huuhdella pois. Lisää tämän jälkeen yövoidettasi. Kuorinta on erittäin lempeä ja suunniteltu niin, että sitä voi käyttää herkälle iholle. Itse asiassa se on niin lempeä, että voit käyttää sitä päivittäin. On kuitenkin tärkeää käyttää seuraavana päivänä kasvoilla suojakertoimen sisältävää tuotetta, sillä kuorinta tekee ihosta herkemmän auringolle. Käytä esim. Idéalia BB-voidetta tai Slow Âge-voidetta, jotka molemmat sisältävät suojakertoimen SK 15.

Ensivaikutelmamme muutaman päivän käytön jälkeen.

Karin: Ihon kuorinta ei ole uutta minulle ja tunnen olevani melko hyvin perehtynyt kemialliseen kuorintaan. Nuorempana ajattelin, että on olemassa vain mekaanisia kuorintarakeita, mutta täytyy sanoa, että nykyisin vannon kemiallisen kuorinnan nimeen. Kuten kaikki ystävänikin tekevät. Pidän sitä helppona lisävaiheena, jonka voin sisällyttää iltarutiineihini. Olen käyttänyt Idéalia-yövoidetta kuorinnan levittämisen jälkeen, mikä tuntuu todella miellyttävältä. Minulla on seka/rasvainen iho ja kärsin laajentuneista ihohuokoisista, joita haluaisin häivyttää. Tässä kuorinta auttaa, sillä se antaa minulle tasaisemman ihon. Nyt parin päivän Idéalia-yökuorinnan käytön jälkeen voin selvästi tuntea, että ihoni on päässyt eroon kuolleista ihosoluista, mikä tuntuu hyvältä. Joten olen innoissani näkemään, mitä tapahtuu pidemmän ajan kuluessa.

Mira: Idéalia-yökuorinta on ollut helppo lisävaihe ottaa osaksi tavallisia illan ihonhoitorutiinejani - vähän kuin kasvovesi. Yleensä käytän vain puhdistugeeliä ja yövoidetta. Voin jo nyt huomata, että yökuorinta toimii ihollani ja olen huomannut hieman enemmän hehkua. Kuorinta tuoksuu hyvältä ja vaikuttaa erittäin innovatiiviselta tuotteelta. Nestemäinen kuorinta, jonka kanssa nukutaan - se on jotain, mitä en ole koskaan aiemmin kokeillut.

Rika: Kuullessani kuorinnasta ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten ajattelin, että sitä minun täytyy kokeilla - kunnes kuulin sanan hedelmähappo! Minulla on todella herkkä iho, joten se on toistaiseksi estänyt minua kokeilemasta. Toisaalta Idéalia-yökuorinnan osalta sanotaan, että se sopii myös herkälle iholle ja VICHY mainitsee, että sitä voi käyttää jopa päivittäin, joten ajattelin, että sen täytyy olla riittävän hellävarainen, jotta uskallan kokeilla. Teen tavallisen iltapuhdistuksen meikinpoistoaineella ja misellivedellä, minkä jälkeen olen lisännyt yökuorinnan ja lopuksi käyttänyt Idéalia-yövoidetta. Juuri lisätessäni yökuorinnan ihoni punoittaa vähän, mutta se ei pistele tai tunnu epämukavalta. Seuraavana aamuna ylösnoustessani ihoni on täysin kunnossa. Vaikka olen käyttänyt kuorintaa vain vajaan viikon ajan, ihoni tuntuu itse asiassa jo syväkosteutetummalta ja raikkaamalta.

Trude: Itsekään en ole kokeillut kemiallista kuorintaa aiemmin, ja kuten Rika, minusta se kuulosti hieman rajulta. Kuitenkin luettuani enemmän Idéalia-yökuorinnasta, tulin uteliaaksi ja halusin kokeilla. Pitkän talven aikana haluaisin lisätä iholleni enemmän hehkua. Säännöllisen iltapuhdistukseni jälkeen VICHYn puhdistusmaidolla (toinen tuote, josta olen iloinen), lisäsin yökuorintaa vanulapulla kasvoilleni. Sitten yövoidettani. Olen testannut sitä viisi päivää ja voin tuntea, että ihossani on menossa prosessi, johon en ole tottunut. Joka tapauksessa jotain, minkä tulokset olen innostunut näkemään hieman pidemmän käytön jälkeen.

Josefine: Kuten Karin, liitin kuorinnan aina hankaukseen, joten olin todella innostunut kokeilemaan kemiallista kuorintaa, kuten Idéalia-yökuorintaa. Olen äskettäin muuttanut iltarutiinejani ja alkanut käyttämään puhdistusmaitoa ystäväni suosituksesta. Sitten lisäsin yökuorintaa ohjeiden mukaisesti. Minulla ei ole epäilystäkään; mielestäni saatoin heti nähdä ihoni saaneen energiaa ja näyttävän nuoremmalta.

Emilie: Olen itse asiassa aina ajatellut että kemillinen kuorinta olisi jotain, joka tehdään klinikalla ja johon liittyy dramaattinen hoito hedelmähapolla. Minulla on todella herkkä iho, joten en ole siis oikein pitänyt kuorinnoista. Toisaalta tiedän jonkin verran VICHYstä, joten kun Idéalia-yökuorinta esiteltiin, ajattelin heti, että sitä täytyy kokeilla. Toistaiseksi odotukseni ovat täyttyneet. Jo ensimmäisen yön jälkeen olen itse asiassa sitä mieltä, että ihoni on kimmoisampi ja saanut enemmän hehkua. Odotan innoissani käytön jatkamista, jotta näen mitä tapahtuu.

Seuraa leVICHYmagia ja lue lisää testiseurannasta myöhemmin keväällä.

go to top