OK

OK Cancel

Thank you

Close

Skin cure - onko se tarpeellista?

Herätyskello soi ja päivän ensimmäiset säteet tanssivat vaaleanharmaina sävyinä makuuhuoneen ikkunasta ilmoittaen, että uusi päivä on aluillaan. Kipaistessasi sängystä ylös kohti vaatekaappia valitaksesi päivän asun olet jo täysin hereillä, sillä päivän tehtäväluettelo on pitkä.

Aamiainen tarjolle, pidettävät kokoukset, luettavat e-mailit, treenit ja kyyditettävät lapset. Jossain välissä myös aikaa kahvittelulle ystävien seurassa, illallinen rakkaan kanssa tai afterwork drinkit kollegoiden kanssa. Arkipäivä tarjoaa välillä milloin mitäkin ja vaatii toisinaan supervoimia pitää kaikki kasassa. Hektisessä elämässä iho kaipaa myös erityistä huomiota, koska muuten kiireiset arkipäivät voivat jättää jälkensä.

Tuo hoitolakäsittely kotiin

Joskus meillä kaikilla on kiireinen arkiohjelma, ja yhtäkkiä edessä onkin häät, syntymäpäivä tai työpaikanvaihto, jolloin haluat esiintyä eduksesi ja olla paras versio itsestäsi. Tässä kohtaa uusi skin cure -trendi voi olla pelastuksesi. Skin curen avulla voit tehdä esimerkiksi kymmenen päivän ihonhoitokuurin, joka on aiemmin edellyttänyt ihonhoitoammattilaisen käsittelyä. 

Nyt VICHY esittelee Liftactiv AOX 10 day Skin Cure -hoidon, jonka voit ottaa mukaan kotiisi ja joka sopii täydellisesti kiireiseen kalenteriin. Liftactiv Skin Cure on S.O.S. beauty quick fix, joka saa ihosi tuntumaan kimmoisammalta ja näyttämään kirkkaammalta ja säteilevämmältä*. Tämä ainutlaatuinen koostumus C-vitamiinia, fragmentoitua hyaluronihappoa ja E-vitamiinia takaa, että juonteet vaikuttavat vähemmät näkyviltä ja iho näyttää levänneemmältä. Siksi kuuria on hyvä käyttää, jos haluat auttaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla läpi lyhyiden stressaavien kausien, kuten kiireisten työjaksojen, suurien muutosten tai lyhyiden yöunien aikana.

Näin helposti se käy

Liftactiv AOX 10 day Skin Cure levitetään ainoastaan kerran päivässä vastapestylle iholle, ennen seerumia ja päivävoidetta. Liftactiv pitää sisällään runsaasti aktiivisia ainesosia ja siksi on tärkeää kuurin aikana suojata iho auringolta vähintään suojakertoimella 15. Hyvä ratkaisu voi olla käyttää IDEAL SOLEIL Sun Mist -aurinkosuojaa, jota voi suihkuttaa Liftactivin ja meikin päälle ja joka sisältää suojakertoimen 15.

VICHY Liftactiv AOX 10 day Skin Cure -hoidon voi ostaa apteekista. Haluatko tietää lisää Liftactivista? Pysy kuulolla, kun me täällä leVICHYmagissa esittelemme lähitulevaisuudessa artikkelin tutkimustuloksista, jossa kuuria kokeilleet 100 pohjoismaista naista kertovat kokemuksistaan ja tuloksistaan.

*Kliininen tulos ja 52 naisen itsearviointi

go to top