OK

OK Cancel

Thank you

Close

Rakenna yksinkertainen ihonhoitorutiini ennen kuin täytät 30.

Parikymppisenä elämä on täynnä mahdollisuuksia mutta myös asioita, jotka vaativat paljon aikaasi. Yöelämä, elokuvat, kuntoilu, matkustaminen, opiskelu – ajan pitää riittää kaikkeen. Ja koska kiirettä pitää, on tärkeää huolehtia myös ihosta, jotta se säilyttäisi luonnollisen hehkunsa ja raikkaan ilmeensä.

Jos haluat säilyttää raikkaan ilmeesi, mutta et vielä noudata päivittäistä ihonhoitorutiinia, nyt jos koskaan - on oikea aika aloittaa. Mutta miten luoda rutiini, joka on paitsi tehokas, myös yksinkertainen? Vastaus: tehosta!

Tehokosteutus? Miksi ihmeessä?

On oleellista kosteuttaa ihoa riittävästi, jotta se voi hyvin ja pysyy sekä raikkaana että hehkuvana. Tehotiiviste ei ole yksinään ratkaisu, vaan se valmistelee ihoa hoitorutiinin seuraaviin vaiheisiin, jolloin muutkin hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

MINÉRAL 89 on VICHY-tuotesarjan ensimmäinen tehotiiviste. Se on päivittäisannos raikkautta, hehkua ja kosteutusta, joilla kaipaamasi virheetön iho on mahdollista saada. Tuote sisältää hyaluronihappoa ja 89 % Vichy Thermal -lähdevettä, jonka useat mineraalit saavat ihon tuntumaan välittömästi sileämmältä ja hyvin kosteutetulta. Tiiviste sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää myös silmän- ja huultenympärysalueella. Tuote sopii herkälle ja erityisesti kosteutta kaipaavalle iholle. Kevyt, nopeasti imeytyvä geelikoostumus on hajusteeton.

Tehotiiviste, selvä juttu. Mutta miten sitä käytetään?

Säilyttääksesi luonnollisen hehkun, käytä tehotiivistettä päivittäisen puhdistuksen lisäksi. Käyttäessäsi MINÉRAL 89 -tiivistettä, tarvitset vain yhden tai kaksi pisaraa, jotka levität kasvoillesi kevyesti hieroen ennen seerumia sekä kasvovoidetta.

Tehosta sekä luonnollista että viimeisteltyä ilmettäsi

Suositpa sitten luonnollista ”meikitöntä meikkiä” tai värikästä ja viimesteltyä ilmettä, olet ehkä huomannut, miten meikki näyttää erilaiselta hyvin kosteutetulla iholla verrattuna kosteusköyhään ihoon. Jos iholla ei ole riittävästi kosteutta, tuntuu se kireältä, epämiellyttävältä ja karhealta, jolloin meikkikään ei kestä pitkään. MINÉRAL 89 -tehotiivistettä voi käyttää valmistelemaan ihoa myös esimerkiksi ennen meikki- tai peitevoidetta. Näin saat tasaisemman pinnan, jolta meikki ei varise tehotiivisteen lukitessa kosteuden ihoosi koko päiväksi. Muistathan puhdistaa kaiken meikin ennen nukkumaanmenoa ja levittää tehotiivistettä vielä kertaalleen. Ja kun heräät valmiina uuteen päivään ja uuteen meikkiin - ehkä et edes tarvitse meikkiä?

Suosituksia ihonhoitorutiiniisi

Puhdistuksen jälkeen levitettävän Minéral 89 -tiivisteen lisäksi suosittelemme näitä tuotteita täydentämään ihonhoitorutiiniasi.

Ennen Minéral 89 -tehotiivistettä:
0. Pureté Thermale 3-in-1 puhdistusvoide
Puhdistusvoide, joka on samalla kasvovesi, silmämeikin puhdistusaine sekä puhdistustuote. Helppo käyttää aamuin illoin. Nauti täyteläisestä ja tehokkaasta koostumuksesta, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Minéral 89 -tehotiivisteen jälkeen:
2. Aqualia Thermal -seerumi
Sisältää 97 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. 48 tuntia tehokkaasti kosteuttava Aqualia Thermal -seerumi vahvistaa ihoa.

3. Aqualia Thermal Light - kosteusvoide
Antaa raikkaan, säteilevän ja kosteutetun ihon suojaten sitä samalla ilmansaasteilta. Nauti kosteutuksesta kaikissa olosuhteissa. Aqualia Thermal -kosteusvoide on saatavilla myös kuivalle iholle sopivana täyteläisenä versiona.

Löydät ratkaisun kaikkiin ihosi tarpeisiin VICHY-tuotteiden valikoimasta, jonka löydät täältä.

Nauti uudesta ihonhoitorutiinistasi.

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

Rehydrating Serum

Rehydrating Serum

Rehydrating Cream - Light

Rehydrating Cream - Light

( 136 avis )

go to top