UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close
RASVOITTUVA IHO

RASVOITTUVA IHO

Rasvoittuva iho on ihotyypeistä epätoivotuin, mutta vaikka se tuo mukanaan ongelmia ja epäpuhtauksia, se ei ole maailmanloppu.

Miten rasvoittuvaa ihoa voi sitten hoitaa? Kuinka T-alue (otsa, nenä ja leuka) puhdistetaan? Mitkä ovat parhaat kosmetiikkatuotteet rasvoittuvalle iholle?

Tässä osiossa pääset tutustumaan erityisiin hoitorutiineihin, meikkivinkkeihin, inspiroiviin ideoihin ja ammattilaisten neuvoihin, joiden avulla hellit rasvoittuvaa ihoa.

    go to top