OK

OK Cancel

Thank you

Close

Oikean puhdistusaineen merkitys

Cleansing

Kaikki hyvät ihonhoitorutiinit alkavat puhdistuksesta. Mutta sillä on merkitystä millaisen puhdistusaineen valitset. Jotta hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää valita puhdistusaine, joka sopii sinulle ja ihotyypillesi.On tärkeää valita ihotyypillesi ja tarpeisiisi sopiva puhdistusaine. Puhdistusaine ei ole sama asia kuin meikinpoistoaine, joka poistaa iholta vain meikin, mutta ei likaa tai öljyä. Yleisimmät puhditusainetyypit ja -tekstuurit ovat: vaahto, geeli, maito ja micellar-vesi. Niillä kaikilla on erilainen vaikutus eri ihotyyppeihin, joten on hyvä löytää ihotyypillesi ja tarpeisiisi sopiva puhdistusaine.

Miten valitset oikean tuotteen? Tutustutaanpa Vichyn viiteen eri puhdistusaineeseen:

Monitoiminen
Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser on puhdistusmaidon, kasvoveden ja silmämeikinpoistoaineen yhdistelmä. Puhdistusaine sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Etuna on, että sitä on helppo levittää ja käyttää, siinä on kolme toimintoa yhdessä eikä sitä tarvitse huuhdella. Joten se on helppokäyttöinen niin tien päällä kuin milloin tahansa muulloinkin, kun et halua pitää monia tuotteita mukanasi. Ja psst – jos olet edelleen epävarma alla lukemasi jälkeen, tämä on aina turvallinen valinta.

Vaahtoava, höyhenenkevyt
Pureté Thermal Cleansing Foam on mieto puhdistava mutta tehokas puhdistusaine. Höyhenenkevyt puhdistusvaahto poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet Captelae™-uutteen ansiosta – ja on vedellä huuhdeltava käytön jälkeen. Puhdistusvaahto sopii normaalille ja sekaiholle.

Kosteusvoide
Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel on erittäin tehokas puhdistusgeeli, joka poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet, kuten saaste- ja pölyhiukkaset, antaen iholle kirkkaan ja raikkaan ulkonäön. Kermainen ja kosteuttava geeli, jota on tehostettu moringa-uutteella ja amilitella. Puhdistusaine on huuhdeltava vedellä käytön jälkeen ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Vahvistava
Toinen puhdistusgeeli on Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel, joka on kehitetty erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Antibakteeristen sinkkimineraalien, talia säätelevien kuparimineraalien ja probioottien avulla se auttaa vahvistamaan ihoesteen toimintaa ja tekee ihosta vastustuskykyisemmän altistaville tekijöille.

Elvyttävä
Micellar-vesi on puhdistettua vettä, johon lisätään misellejä (pieniä absorboivia molekyylejä). Se poistaa meikin, talin ja epäpuhtaudet iholta eikä sitä tarvitse huuhdella iholta. Siksi Pureté Thermale Mineral Micellar Water on mieto puhdistusaine kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti myös erittäin herkälle iholle. Tuote on tehostettu Vichyn vulkaanisella vedellä ja B5-pro-vitamiinilla, joten puhdistusvesi antaa ihollesi terveen ja elvytetyn ilmeen.

Toivomme, että tämä opas on helpottanut ihotyypillesi ja tarpeisiisi oikean puhdistusaineen löytämistä. Kaikki hyvät ihonhoitorutiinit alkavat puhdistamisesta, joten sen tulisi olla tärkeä osa rutiiniasi. Älä unohda puhdistaa ihoasi sekä aamulla että illalla. Siten luot puhtaan pohjan, joka on valmis seuraaville ihonhoitotuotteille.

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

<span>3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE</span>

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

( 2 avis )

<span>RAIKASTAVA PUHDISTUSGEELI</span>

RAIKASTAVA PUHDISTUSGEELI

PUHDISTUSVAAHTO

PUHDISTUSVAAHTO

( 10 avis )

Minéral Micellar -Puhdistusvesi herkälla iholle<br />

Minéral Micellar -Puhdistusvesi herkälla iholle

Phytosolution - Puhdistusgeeli

Phytosolution - Puhdistusgeeli

Cleanser for oily and acne-prone skin

( 8 avis )

go to top