OK

OK Cancel

Thank you

Close

Minéral 89 Pariisin inspiroimana - kun ihonhoitosi ON meikkisi

Virheetön iho, sotkuiset hiukset aitoon ”Je ne sais quoi” -tyyliin sekä punaiset huulet. Ranskalaiset naiset ovat tunnettuja luonnollisesta kauneudestaan ja huolittelemattomasta tyylikkyydestään. Mutta mitä salaisuuksia näiden ranskalaisten kauneuden takana oikeastaan on ja voiko niistä tehdä taidetta? Vastaus on kyllä, ja ihonhoitosi on hyvä paikka aloittaa.

Usein ranskalaiset naiset käyttävät vähän tai eivät ollenkaan meikkiä, ja siksi on erittäin tärkeää, että iholla on terve hehku ja perusta on kunnossa. Se ei tosin tarkoita, että pariisilaiset kylpyhuoneiden hyllyt olisivat tyhjillään. Päinvastoin. Ihonhoito on keskeinen osa ranskalaista kauneudenhoitoa ja jotkut ranskalaisnaiset panostavat siihen tosissaan. Niinpä voit löytää myös voiteita, kasvovettä ja seerumeita heidän kylpyhuoneistaan. Laadusta ranskalaisnaiset eivät suostu tinkimään ja vannovat siksi apteekista saatavien hyvien ranskalaismerkkien nimeen. Sinun ihonhoitosi ON sinun meikkisi.

VICHYn uusin aluevaltaus on täysin uusi tuote, joka tekee kauniin ihon saamisesta helpompaa kuin koskaan - ranskalaiseen tyyliin - nimittäin Minéral 89 Skin Booster, joka vahvistaa ihoa ja suojaa sitä ilmansaasteita vastaan. Kevyellä ja geelimäisellä koostumuksellaan Minéral 89 edistää ihon luonnollista kosteustasapainoa sekä antaa terveen hehkun. Ainoastaan 11 ainesosallaan se sopii myös kaikkein herkimmällekin iholle. Salaisuus tämän päivittäisen boosterin takana on ainutlaatuinen yhdistelmä VICHYn mineralisoitua vulkaanista lähdevettä ja hyaluronihappoa. Saatat miettiä,  että lukiko siinä vettä? Älä anna sen kuitenkaan hämätä.  Vichyn vulkaanisen lähdeveden käyttö ihonhoidossa, niin kuin olet ehkä lukenut muistakin paikoista kuin täältä leVICHYmag lehdestä, ulottuu aina vuoteen 1931 asti ja hyvästä syystä. Auvergnen ainutlaatuinen vulkaaninen vesi on osoittautunut vaikutuksiltaan hyödylliseksi, kuten monet ranskalaisnaiset tietävät. Siinä jopa viittätoista eri mineraalia, mm. piitä ja rautaa, jotka hoitavat ihoa luonnollisesti. Sen korkea mineraalipitoisuus auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa, mikä vahvistaa ja nopeuttaa ihon uusiutumista sekä antaa sille pehmeän ja kimmoisan pinnan, pariisilaisilla standardeilla. Toinen tärkeä ainesosa, hyaluronihappo, on tehokas kosteudensitoja, joka varmistaa että ihosi pysyy kosteutettuna ja kauniina koko päivän. Kosteutettu iho on nimittäin usein kaunein iho.

Mutta kuinka käytät sitä? Minéral 89 skin booster on helppo ihonhoitovaihe, jota ihosi rakastaa ja jota voi käyttää aamuin ja illoin. Aloita puhdistamalla ihosi ja lisää sitten ihonhoitotuotetta kasvoille (myös silmien ja kasvojen ympärille) sekä kaulalle. Kevyestä geelimäisestä koostumuksesta johtuen se imeytyy nopeasti ihoon, joka on nyt valmis seerumille ja voiteelle tarpeidesi mukaan. Et voila! Kaunis iho ranskalaisittain.

Minéral 89 on juuri lanseerattu, ja voit löytää sen lähimmästä apteekistasi. Koska se sopii täydellisesti pohjoismaiseen kauneudenhoitoon ja ilmastoon, leVICHYmagin toimitus aikoo pian testata tätä tuotetta - kannattaa siis seurata leVICHYmagia.

go to top