OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kosteutettu iho on onnellinen iho

Aqualia

Jos haluat pitää ihosi pehmeänä vuoden ympäri, kosteutus on avaintekijä. Ihon kosteustasapainon löytäminen voi kuitenkin olla toisinaan haastavaa ulkoisten tekijöiden ja kiireisen elämäntyylin takia. Pintakuivan ihon tunnistaminen saattaa olla toisinaan hankalaa, sillä iho tunnistetaan useimmiten kuivaksi.


Onko ihollasi selkeästi kuivempia kohtia tai tuntuuko ihosi kireältä, karhealta tai kutiavalta? Silloin ihosi tyyppi saattaa olla joko kuiva tai kärsiä liian vähäisestä kosteutuksesta. Mistä kuitenkin tietää, kumpi se on? Onko edes olemassa eroa kuivan ja pintakuivan ihon välillä? Tarvitseeko niitä hoitaa eri tavalla? Vastaus näihin kysymyksiin on kyllä ja kyllä!

Missä määrin pintakuiva iho on erilainen kuin kuiva iho?

Yksinkertaistettuna, kuiva ei kykene muodostamaan iholle lainkaan rasvaa tai öljyä. Kuivaa ihoa voi hoitaa, mutta sen tila ei kuitenkaan muutu. Pintakuiva iho on kuitenkin enemmän tai vähemmän väliaikainen tila, josta voidaan päästä eroon oikeanlaisilla tuotteilla. Ihossa ei ole silloin tarpeeksi vettä, sokeria tai mineraaleja ja niiden puute johtuu usein saasteista, sääolosuhteista, liian vähäisestä veden juomisesta, stressistä tai urheilusta.

Liian vähäinen kosteus näkyy iholla usein alueina, jotka ovat kuivia, niissä on juonteita tai karheutta. Iho tuntuu usein myös kiristävän suihkun tai auringonoton jälkeen ja siihen voi olla hankalaa levittää meikkivoidetta tasaisesti. Yllättävää myös, pintakuiva iho saattaa olla toisinaan jopa öljyinen.

Miten kosteuttaa Aqualian avulla?

Ulkoisiin tekijöihin ei voi kovinkaan paljoa vaikuttaa, muuten kuin suojaamalla ihoa mahdollisimman paljon. VICHY Aqualia Thermalin avulla voit kuitenkin hoitaa ihoasi myös herkkää sellaista.

Ihon luonnollisesta kosteusprosessista johtuen jotkut kohdat saattavat kuivua nopeammin kuin toiset. Jotta ihon kosteustasapaino pysyy tasaisena, täytyy varmistaa että kosteutat ihoasi juuri oikealla tavalla. Pelkkä vesi ei riitä. Tarvitset myös mineraaleja sekä sokeria.

VICHY Aqualia -ihonhoitosarja on valmistettu 97 % luonnollisista ainesosista kuten Ranskan vuoristosta peräisin olevasta mineraalivedestä, sokerista, jossa on hygroskooppisia ominaisuuksia (eli ne sitovat vettä itseensä) ja hyaluronihapposta, joka kosteuttaa jopa 48 tunnin ajan. Ainesosat ovat tarkoin valittuja, jotta ne suojaisivat ihoasi ympäristön häiriötekijöiltä ja varmistavat, että ihosi pysyy kosteutettuna ja terveenä.

Kasvovoiteita on testattu äärimmäisissä olosuhteissa, joissa lämpötilavaihtelut ovat olleet huomattavia. Näin ollen voit olla varma, että voide suojaa ihoasi olosuhteista huolimatta ja #hydrationgoals on taattu vuoden ympäri!

*Lähde: Scientific Opinion on Dietary Reference Values for water (2010), ps. European Food Safety Authority (EFSA)

Lue lisää VICHY Aqualiasta tai kysy tuotteista lähimmästä apteekistasi.

Kauniita hetkiä ihosi kanssa, toivottaa VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

 • Rehydrating Cream - Gel
 • Rehydrating Cream - Light
 • Rehydrating Cream - Rich
 • Rehydrating Serum
 • Luetuimmat

  Keskity kaulaasi

  ASIANTUNTIJOIDEN NEUVOT

  Keskity kaulaasi

  Hoidatko huolellisesti kasvojesi ihoa, mutta unohdat helposti kaulan ihon? Kasvojen ja käsien lisäksi kaula on näkyvin osa sinua. Ehkäpä on siis aika huomioida myös kaulan iho ja varmistaa, että sekin näyttää hyvältä.

  lue artikkeli

  go to top