OK

OK Cancel

Thank you

Close

Josefine - kolme luottotuotettani ihon virkistämiseen yön aikana

Tiedät sen varmasti. Viikon kohokohta ovat isot juhlat lauantaina ja haluat säteillä energiaa ja näyttää hyvinvoivalta. Vaikka täydellinen asu voi tehdä paljon, kasvot ovat ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät. Vuosien kokemuksen jälkeen olen löytänyt rutiinit, jotka virkistävät ihoani pitkän kiireisen viikon ja vähien yöunien jälkeen. Tässä minun neuvoni ihon virkistämiseen yhdessä yössä.

Minun täytyy tunnustaa jotain. Ihoni kaipaa usein pientä ihmettä. Yhtä usein sen pitäisi tapahtua nopeasti. Kiireinen viikko tai juhlia täynnä oleva viikonloppu jättävät jälkensä tärkeimpään käyntikorttiini.

Avainsana ihonhoitotuotteissa on kosteus! Hyvin kosteutettu iho näyttää sekä virkeämmältä että terveemmältä. Optimaalisen kosteutuksen täytyy tulla sisältä päin, minkä takia on tietenkin tärkeää varmistaa, että juo tarpeeksi vettä päivän aikana. Pieni vinkki on lisätä vähän suolaa, sokeria ja sitruunamehua veteen. Keholla on nimittäin oma suolatasapainonsa, joka voi häiriintyä nesteen tai ravinnon puutteesta. Se voi olla esimerkiksi juhlien tai pitkän työpäivän jälkeen, jolloin et ole saanut syötyä ja juotua tarpeeksi. On tärkeää saada suoloja, sillä ne pitävät nesteen kehossa. Lisätty sokeri taas auttaa suolan käsittelyssä. Katso reseptini sivun alalaidassa.

Seuraava askel on valita ihonhoitotuotteet, jotka palvelevat täsmälleen tarkoitustaan. Juurikin hehku ja kosteutus ovat myös avainsanoja näissä kolmessa VICHY-tuotteessa, joihin turvaudun ihoni tarvitessa lisäenergiaa yön yli.

IDÉALIA-YÖKUORINTA

Kosteutuksen lisäksi uni on tärkeä avainsana ihon tasapainon ylläpitämisessä. Yön aikana ihosi on kaikista aktiivisimmillaan puhdistautuessaan epäpuhtauksista sekä uudistautuessaan. Tämä kuorinta on yksi uusimmista tuotteista markkinoilla. Juuri tämän ansiosta aamulla herätessäsi iho on saanut enemmän luonnollista hehkua. IDÉALIA-YÖKUORINTA on nestemäinen kemiallinen kuorinta, joka on helppo levittää kasvoille. Voin nähdä eron ihollani jo yhden yön jälkeen ja lisäksi kuorintatuote tuoksuu ihanan kesäiseltä ja marjaiselta.

IDÉALIA-YÖVOIDE

Olen ihastunut samasta sarjasta geelimäiseen yövoiteeseen, jolla on todella kevyt ja ihana koostumus ja joka levitetään kuorinnan jälkeen. Kaava on sama siinä mielessä, että saat virkeän ihonsävyn kun heräät, vaikka nukkuisitkit huonosti. Muiden merkkien ohella voin huomata, että ihoni näyttää virkeämmältä ylös noustessa ja että kuivuus ja väsymyksen merkit ovat poissa. Vihreän teen tuoksu on ihana bonus, ja VICHY suosittelee levittämään voiteen hierovin liikkein rentouttavan kasvohoidon tavoin. Katso lisää täältä.

AQUALIA THERMAL – AWAKENING EYE BALM

Väsymyksen merkit näkyvät yleensä silmien alla. Liian lyhyet yöunet paljastuvat aina tummina renkaina tai pusseina silmien alla. Siksi tunsin heti vetoa nimeen 'AWAKENING EYE BALM' nähdessäni tuotteen ensimmäistä kertaa. Koostumus pitää sisällään tärkeitä ainesosia, kuten kofeiinia ja hyaluronihappoa, jotka auttavat vähentämään silmänaluspusseja. Kevyt ja geelimäinen koostumus tarjoaa viilentävän ja virkistävän vaikutuksen välittömästi. Käytän sitä aamuin illoin ja voin huomata eron peilistä.

Nämä valitsemani tuotteet ovat tulleet salaisiksi aseikseni omalle iholleni. Myös sinä voit löytää suosikkisi VICHYn tuotteiden joukosta. Lue lisää arvosteluja osoitteessa Vichy.fi eri tuotteiden alta tai kysy lisää omasta apteekistasi löytääksesi sopivat tuotteet ihotyypillesi.

Reseptini sokeri-suolasekoitukseen

  • 1 litra keitettyä vettä
  • 2 ruokalusikallista tavallista sokeria
  • 1/2 teelusikallista suolaa
  • Puristettua sitruunamehua

IKONISET TUOTTEEMME

Awakening Eye Balm -silmänympärysvoide

Awakening Eye Balm -silmänympärysvoide

go to top