UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close

IDÉAL SOLEIL Face Mist - Aurinkovoide, jota voit suihkuttaa meikkisi päälle

 • favoris

Tiedät varmasti sen tunteen, kun olet saanut meikkisi valmiiksi ja se istuu täydellisesti. Aurinko paahtaa ulkona eikä yhtäkään pilveä taivaalla - ja sitten tajuat sen. Olet unohtanut levittää aurinkovoidetta. Aiot tavata ystäväsi terassilla kymmenen minuutin päästä. Vaikka esimerkiksi BB-voiteesi sisältää suojakertoimen, tiedät, ettei se riitä suojaamaan sinua auringonsäteiltä koko päivää. Kuinka ratkaista ongelma? Seuraavaksi leVICHYmag kertoo, miksi kaikkien tulisi lisätä IDÉAL SOLEIL Face Mist kesän must-have listalle.

Kesä ja spontaanisuus kuuluvat yhteen. Kesällä ei koskaan ihan tarkalleen tiedä, mitä päivä tuo tullessaan; kun aurinko tulee esiin, ei kestä usein kauaakaan kun puhelin soi ja pakkaat eväskorin viettääksesi päivän puistossa, veneellä tai terassin parhaimmalla aurinkoisella paikalla. Se on kerrassaan ihanaa. Vaikka emme kaipaa muuta kuin auringonpaistetta päivästä päivään, on se myös uhka carpe diem -elämäntyylillemme kesäkuukausien aikana. Jos haluamme nauttia auringosta ja päivästä täysillä, meidän ei pidä unohtaa kunnioittaa auringon UVA- ja UVB-säteitä ja näiden haitallisia seurauksia, ja suojata itsemme asianmukaisesti.

Toki voimme suojata paljon uusilla tyylikkäillä maxi-mekoillamme sekä farkkutakilla. Kasvoille vaaditaan kuitenkin enemmän. Meikittömänä päivänä rannalla on lastenleikkiä pitää aurinkovoide käsien ulottuvilla ja lisätä suojaa kasvoille säännöllisesti. Mutta meille, jotka aiomme palvoa aurinkoa kesällä kaupungissa, vaaditaan enemmän, jottei spontaanin elämäntyylimme tai hienon meikkimme tarvitse kärsiä tästä. Hiljattain lanseerattu VICHYn IDÉAL SOLEIL Face Mist on virkistävä ja kosteuttava aurinkosuihke korkealla suojalla ja voit tosiaan suihkuttaa sen meikkisi päälle!

Parhaaksi suojaksi auringon haitallisia säteitä vastaan syöpäjärjestöt suosittelevat vedenkestävää aurinkosuojaa vähintään suojakertoimella 30, mikä suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. IDÉAL SOLEIL Face Mist täyttää nämä kriteerit ja tarjoaa jopa suojakertoimen 50. Lisäksi sitä on helppo levittää päivän mittaan, mitä jopa syöpäjärjestöt suosittelevat. IDÉAL SOLEIL Face Mist putkilo on siron kokoinen, painaa vain vähän ja on 75 ml:n kokonsa ansiosta helppo kuljettaa mukana olkalaukussa, eväskorissa tai viikonloppulaukussa lomalle Barcelonaan tai New Yorkiin.

IDÉAL SOLEIL Face Mist tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä, minkä jälkeen sitä on helppo lisätä nopeasti ja se tarjoaa huomaamattoman viimeistelyn ilman valkoisia jälkiä. Sulje silmät ja suu ja suihkuta 15 cm etäisyydeltä kasvoistasi, jotta saat täydellisen quick-fix-aurinkosuojan meille kaupunkilaisnaisille. Luksusta on lisätä aurinkosuojaa päivän mittaan ilman, että meikkimme kärsii - tätä odotamme vähintäänkin innolla leVICHYmagin toimituksessa. IDÉAL SOLEIL Face Mist sopii myös herkälle iholle ja sisältää VICHYn termistä lähdevettä, joka saa ihon tuntumaan hoidetulta ja virkeältä lisäämisen jälkeen.

Me leVICHYmagin toimituksessa toivotamme aurinkoista ja huoletonta kesää suosikkikaupungissasi.

Ikoninen tuotteemme

 • 22717FRESH FACE MIST SK 5000NewIDEAL SOLEILSUN CAREAurinkosuojasuihkeKasvojen aurinkosuoja

  Uutuus

  FRESH FACE MIST SK 50
 • Luetuimmat

  Aurinkoa rinteessä

  aurinkosuojatuotteet

  Aurinkoa rinteessä

  Tiedätkö sen tunteen kun heräät ja huomaat, että ulkona on täydellinen laskusää? Taivas on pilvetön, aurinko paistaa ja rinteet ovat yön aikana sataneen puuterilumen peitossa.

  lue artikkeli

  go to top