OK

OK Cancel

Thank you

Close

Emiliblog.dk: Uranainen ja 100 % äiti OSA 2

Emilie Middelhart aloitti bloginsa emiliblog.dk vuonna 2011, ja kuuluu siten yhteen ensimmäisistä elämäntapabloggaajista ja vaikuttajista Tanskassa. Hän on aina ollut yrittäjä isolla Y:llä, ja on blogin lisäksi ollut mukana justspotted.dk: n pyörittämisessä miehensä Casperin kanssa. He asuvat yhdessä Frederiksbergissä kolmevuotiaan Saxo-poikansa kanssa ja perheenlisäystä on myös tulossa, mikä saa hänet rakastamaan tanskalaisen kesäsateen tuoksua. Lounaan aikana pyysimme tätä 28-vuotiasta yrittäjää ja kokoaikaista vaikuttajaa kertomaan työn ja vapaa-ajan tasapainosta, laatuajasta ja itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on.

Sisäinen ja ulkoinen kauneus

Emilie on tyylin ja rennon trendikkyyden ruumiillistuma kaupungin parhaimpien bloggareiden muodossa, mutta koko keskustelu luo kuvan henkilöstä, joka on hyvin tietoinen sisäisestä olotilasta. Coaching ja mindfulness ovat molemmat avainsanoja Emilielle. "Hyvinvointi on minulle vauhdin hidastamista". Hän voi löytää rauhan ollessaan pari tuntia kotona teekupin äärellä tai yksin tietokoneella. Mutta tärkeässä osassa on myös jooga, jonka Emilie on äskettäin löytänyt ja ottanut osaksi ruutineja.

Jälkiruokiemme bananasplitin ja raparperitortun aikana keskustelu siirtyy ruokaan. Emilie rakastaa makeaa, mikä on hiukan vapauttavaa meille, että ilmeisesti on hyvin mahdollista olla suosittu vaikuttaja ja silti antautua makeannälälle hyvällä omatunnolla. Hän kertoo, että yrittää löytää terveellisempiä vaihtoehtoja makealle. Ei välttämättä vähemmillä kaloreilla, mutta keholle paremmilla raaka-aineilla. (Psst. Voit nähdä hänen herkullisen smoothie-reseptinsä sivun alalaidassa).

Keholle parempien valintojen tekeminen tarkoittaa myös, että Emilie on jättänyt enimmän lihan ruokavaliostaan ja on ollut pescovegetaristi pian 11 vuotta. Perhe rakastaa kasvisruokia, jotka ovat helppoja ja nopeita tehdä, kuten hän sanoo, hän ei halua seisoa keittiössä tuntikausia paloitellen vihanneksia. Laatuaika perheen kanssa on tärkeämpää.

Emilien ilme koostuu pelkistetystä pohjoismaisesta luonnollisesta meikistä ja terveellisestä hyvinvoinnista tavalla, joka ei varmasti johdu sattumasta. Tänään hänen vaaleat hiuksensa ovat kevyesti laineilla ja hänen ihonsa säteilee. Hän paljastaa, ettei ole muuttanut ihonhoitorutiinejaan iän myötä. Hän ei ole fanaattinen ja käyttää hajustettuja hiustuotteita, mutta hän miettii parabeeneja ja käyttää hajusteettomia ihonhoitotuotteita. Hän on pukeutunut myös hienoon mekkoon, joka paljastaa hänen pyöreän mahansa. Neljäs perheenjäsen on matkalla pieneen perheeseen. Siksi päivän luksuslahja oli myös raskaana oleville kohdistettua mindfulnessia. Emilie nimittäin tuli lounaalle pyörällä suoraan kahden tunnin hemmotteluhoidosta tuleville äideille.

Vauva saapuu elokuussa

Elokuussa saapuva pieni tyttö täyttää paljon Emilien ajasta. Sen voi huomata keskustelusta, mutta myös jos lukee blogia, jonka viimeisin päivitys käsitteli nimen löytämistä uudelle tulokkaalle. Ei mikään helppo projekti, mutta seuraajat auttavat mielellään ehdotuksilla. Raskaana olon suhteen hän on huomannut olevansa hieman rennompi kuin ensimmäisellä kerralla. Hän haluaa mielellään seurata sääntöjä, mutta ottaa kaiken paljon rauhallisemmin. Pitääkseen itsensä liikkeessä hän on aloittanut joogaamisen, henkilökohtaisen valmennuksen ja uimisen viikottain. Nyt hän odottaa innolla, että kolmesta tulee neljä. "Minulle on ollut todella helppo sisäistää äidin rooli. Tulee olemaan kaksin verroin ihanampaa, mutta varmasti myös raskasta.

Vaikka vauva on mielessä ja perhe keskiössä, Emilie on silti uranainen. Joten tietysti on myös aikaa yrittäjyydelle, kertoo hän samalla, kun teemme lähtöä Cantinasta. "Olen itse asiassa aikeissa aloittaa oman tuotemerkin. Sanomatta liikaa siitä tulee jotain moderneille vanhemmille," hän lopettaa hymyillen ennen kuin hakee pyöränsä, nojautuu antamaan ison halin ja kohdistaa suunnan kohti Saxon päiväkotia.

Jos sinun täytyisi nimetä kolme kauneuden luottotuotetta?

"Olen todella iloinen erilaisista öljyistä. Ihollani on taipumus kuivuuteen, joten käytän öljyjä meikinpoistossa ja kuiville alueille kasvovoiteeni alla. Käytän manteliöljyä kasvoilleni ja aprikoosinsiemenöljyä pojalleni Saxolle."

"Hyvä peitevoide on välttämätön. Minulla on nimittäin hiukan harmittava taipumus tummiin silmänalusiin."

"Olen myös todella iloinen huulirasvoista, joissa on hiukan sävyä korostamaan huulia. Mielestäni huulipuna voi olla hieman raskas jokapäiväiseen käyttöön, mutta väri huulilla tekee minut iloiseksi." 

Emilie on tulee iloiseksi makeista herkuista, mutta yrittää löytää terveellisimpiä vaihtoehtoja. Hänen suosikkinsa tällä hetkellä on banaani-kaakao-taateli-smoothie, jonka hän tekee itse: 

  • Jäisiä banaaneja
  • Yksi rkl raakakaakaota
  • Pari taatelia
  • Soijamaitoa

"Se on kuin jälkiruoka. Huolimatta kaloreista se on hyväksi keholle."
Luettu OSA 1 täällä.

IKONISET TUOTTEEMME

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan<br />

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 10 avis )

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

<span>Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan</span>

Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 2 avis )

go to top