OK

OK Cancel

Thank you

Close

BB-voide - multitaskaaja ihonhoitomaailmassa

Käsite BB-voide on tullut useimmille meistä tutuksi jo kauan aikaa sitten. Mutta kuinka paljon me oikeastaan tiedämme tämän paljon puhutun voiteen ominaisuuksista? Kuinka se eroaa pohjustuksesta tai tavallisesta päivävoiteesta? Sekä onko BB-, CC- ja DD-voiteiden välillä eroja? leVICHYmagin toimitus on tutkinut BB-voiteiden ihmemaata ymmärtääkseen niitä ominaisuuksia ja etuja, joita ne voivat tuoda kauneudenhoitorutiineihimme.

BB-voide voi toimia meikkivoiteena, suojaava voiteena aurinkosuojakertoimella, kosteusvoiteena sekä meikinpohjustusvoiteena - kaikki samassa. BB on lyhenne sanoista “Blemish Balm” tai “Beauty Balm” ja se kehitettiin Saksassa 60-luvulla potilaille, jotka tarvitsivat apua arpien ja epätasaisuuksien parantamiseen ja peittämiseen laserhoitojen jälkeen. Silloin BB tarkoitti "Blemish Balm", minkä jälkeen kaavaa on sovellettu jokapäiväiseen käyttöön ja se sai lempinimen "Beauty Balm". 80-luvulla BB-voide otti Aasiassa tuulta alleen, ja vaikka meidän on vaikea kuvitella tulleemme toimeen ilman sitä, niin tämä ylistetty voide sai debyyttinsä Euroopassa ensimmäistä kertaa todella vasta viime vuosikymmenellä. Aasialaisten supertähtien posliini-ihon takana oleva salaisuus oli lopulta paljastettu, ja pieni kirjainvoiteiden perhe on siitä lähtien kehittynyt ja noussut suosioon länsimaissa. 

BB-voiteen rinnalla markkinoilla on jo useiden vuosien ajan ollut myös CC-voide ja DD-voide, joiden erottaminen toisistaan voi olla hankalaa. Yleensä yhteinen tekijä kaikille kolmelle on, että ne ovat värillisiä ja hoitavia päivävoiteita aurinkosuojalla. Kuitenkin niillä kaikilla on oma suuntautumisensa. CC on lyhenne sanoista “Color Correct” ja kuten nimi paljastaa, se soveltuu erityisesti korjaamaan ihonsävyä. DD-voide, “Daily Defence”, on tehty suojaamaan ihoa likaa ja ilman epäpuhtauksia vastaan. CC-voide antaa parhaimman peittävyyden näistä kolmesta, DD vähiten. Ensimmäisen kirjainvoideperheen jäsenen, BB-voiteen, etuna on että saat monipuolisen tuotteen, joka on usein kevyesti peittävä, kosteuttava, sisältää aurinkosuojakertoimen ja antaa iholle luonnollisen hehkun.

Valitessasi BB-voidetta sinun täytyy varmistaa, että se kattaa neljä kriteeriä: kosteutus, hoito, sävy ja aurinkosuoja. VICHYn IDÈALIA BB -voide ottaa itse asiassa askeleen pidemmälle iskulauseella “1 tuote, 6 vaikutusta”. 24 tunnin kosteutuksen ja välittömän hehkun lisäksi nämä vaikutukset pitävät sisällään UVB- ja UVA-suojan, suojakertoimen SPF 25, vähemmän näkyvät ihohuokoset, tasaisemman ihon sävyn sekä levänneet kasvonpiirteet. Lisäksi VICHYn BB-voiteen avainainesosana on kombuchaa, vitamiinipitoista uutetta, joka tunnetaan ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. Kombucha silottaa ihoa ja auttaa sitä saamaan terveellisen hehkun, jota me kaikki tavoittelemme. 

Päivittäisten ihonhoitorutiinien jälkeen BB-voide levitetään puhdistetuille kasvoille, minkä jälkeen valitset itse kuinka paljon meikkiä haluat lisätä. Treffeille ja juhliin se toimii täydellisesti pohjustuksena muille lisävaiheille, mutta vapaaseen kevätpäivään auringossa olet good-to-go pelkästään BB-voiteella. VICHYn BB-voide löytyy kahdessa värissä; light ja medium, jotka sopivat useimmille skandinaavisille ihonsävyille. Ne sisältävät valoaheijastavia mineraalipigmenttejä ja mukautuvat hyvin ihonsävyyn hyvin levitettynä.

Rakastamme VICHYn IDÈALIA BB -voiteen miellyttävää koostumusta, joka tuoksuu teelle, valkoisille kukille ja puulle tuoden meille lisää kevään tuntua.   

go to top