UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Aurinkoa rinteessä

 • favoris
Vmag Ideal Soleil


Tiedätkö sen tunteen kun heräät ja huomaat, että ulkona on täydellinen laskusää? Taivas on pilvetön, aurinko paistaa ja rinteet ovat yön aikana sataneen puuterilumen peitossa. Pukiessasi kerrastoa ja lasketteluvaatteita päällesi, et malta olla ajattelematta sitä kuumaa kaakaota, minkä aiot nauttia rinteessä auringonpaisteessa. Nappaat kypärän ja lasit pöydältä ystäväsi odottaessa ulkona. Mutta odota! Älä unohda levittää aurinkosuojavoidetta ennenkuin lähdet viettämään päivää aurinkoisessa rinteessä.

Lumi heijastaa auringonsäteitä


Ihosi saattaa olla kalpea laskukauden alussa, mutta mäessä voit saada rusketusta helposti. Ihosi voi myös palaa yhtä helposti. Tiesitkö, että lumi heijastaa jopa 85 % auringonvalosta ja UV-säteilyn määrä kasvaa, mitä korkeammalla olet? UV-säteet läpäisevät myös pilvet ja siksi mäessä tulisi aina käyttää aurinkosuojaa.

Suojaa ihosi talviauringolta


Päivävoiteessasi saattaa olla jo valmiiksi suojakerroin ja normaaliolosuhteissa sen suoja on yleensä riittävä. Talvilomalle lähtiessä on kuitenkin suositeltavaa suojata iho vielä kunnon aurinkosuojavoiteella. Aurinkosuojavoidetta kannattaa levittää noin 30 minuuttia ennen rinteeseen lähtöä, jolloin se ehtii imeytyä kunnolla. Jos aiot viettää koko päivän ulkona, nappaa aurinkosuojavoide taskuun mukaan ja sitä on helppo lisäillä pitkin päivää. Älä unohda levittää aurinkosuojavoidetta etenkin nenään, otsaan, niskaan, korviin ja huuliin.

Ota ilo irti talviauringosta Idéal Soleil -voiteen avulla


Korkean suojakertoimen (SPF 50+) Vichy Idéal Soleil -voide sopii kasvoille, korville ja niskaan levitettäväksi. Kevyt koostumus on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Voide on lisäksi vedenkestävää, joten se sopii täydellisesti kosteisiin ja lumisiin sääolosuhteisiin. Voide sekä kosteuttaa että suojaa ihoa UVA ja UVB -säteilyiltä. Sopii herkälle iholle.

Idéal Soleil SPF 50 creme

Luelisää Vichy Idéal Soleil -tuotteista

Levitä korkean suojakertoimen (SPF 50) Vichy Idéal Soleil -voidepuikkoa huuliin, nenään ja poskiin. Se suojaa herkkää ihoa talviauringon UVA ja UVB säteilyltä sekä näppärän pakkauskoon ansioista se on helppo ottaa rinteisiin mukaan. Sipaise puikosta suojaa kasvoille olit sitten mäen päällä tai aurinkoisessa lounaspaikassa!

Idéal Soleil SPF 50 stick

Lisää Vichy Ideal Soleil -tuotteita löydät täälä

Ikoninen tuotteemme

 • 22717FRESH FACE MIST SK 5000NewIDEAL SOLEILSUN CAREAurinkosuojasuihkeKasvojen aurinkosuoja

  Uutuus

  FRESH FACE MIST SK 50
 • 22715ANTI-SAND -AURINKOSUOJAEMULSIO SK 50+00IDEAL SOLEILSUN CAREAurinkosuojavoideVartalon aurinkosuoja
  ANTI-SAND -AURINKOSUOJAEMULSIO SK 50+
 • Luetuimmat

  go to top