OK

OK Cancel

Thank you

Close

Anna silmien hymyillä

Eyecare

Silmämme eivät ole koskaan saaneet näin paljon huomiota kuin nyt Covid-19 aikana kun pidämme maskeja, jotka peittävät suurimman osan kasvoistamme. Tervehdimme toisiamme silmillämme. Silmät ovat hymymme.

Siksi nyt onkin sopiva aika aloittaa hyvä silmänympärysalueen ihonhoitorutiini. Näin hoidat ihosi altistuneinta osaa.

Kaikille sopiva silmänympärysalueen ihoitorutiini
Suosittelemme kaikkia käyttämään Minéral 89 Eyes -silmänympärysvoidetta – hajusteeton, elinvoimaisuutta antava silmänympärysihon hoitotuote, joka tekee ihosta täyteläisemmän, hehkuvamman ja levänneemmän näköisen. Kukapa ei haluaisi tervehtiä maailmaa siten?

Käytä sitä osana päivittäistä rutiinia aamuisin / iltasin puhdistettuasi ihon Pureté Thermale 3-in-1-puhdistusvoiteella, ja ennen silmänhoitoseerumin tai silmänympärysvoiteen levittämistä. Jatka levittämällä haluamaasi päivä- tai yövoidetta (riippuen vuorokaudenajasta) ja päätä aamurutiinisi hyvällä UV-suojauksella, esimerkiksi Capital Soleil -auringonsuojavoiteella.

Silmänympärysalueen ihonhoito 20-25-vuotiaille
Aqualia Thermal Awakening Eye Balm -silmänympärysvoide kosteuttaa silmänympärysihoa, vähentää väsymyksen merkkejä, kuten silmäpusseja sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Voide ei tunnu rasvaiselta ja siinä on välitön häivyttävä vaikutus iholle, joka saa sen tuntumaan mukavammalle.

Silmänympärysalueen ihonhoito 25-30-vuotiaille
Herkkä silmänympärysiho altistuu säälle ja elämäntavoillemme, joiden vaikutukset alkavat hitaasti näkyä yhdessä ensimmäisten ikääntymisen merkkien kanssa. Raikkaan ja silkinpehmeän rakenteen ansiosta Slow Âge Silmänympärysvoide on mitä ihosi tarvitsee. Kosteuttaa ihoa ja auttaa häivyttämään silmäpusseja ja silottamaan juonteita silmänympärysiholla.

Silmänympärysalueen ihonhoito 30-50-vuotiaille
Tässä vaiheessa elämää useimmilla meistä voi olla kiireinen elämä, eikä meillä välttämättä ole paljon aikaa ihonhoitoon, joten sen on oltava nopeaa ja tehokasta. Liftactiv Supreme Silmänympärysvoide kiinteyttää ja siloittaa vähentäen juonteita ja ryppyjä välittömästi. Yhdessä Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes -seerumin kanssa se antaa ihollesi hehkua tehden ilmeestäsi nuorekkaamman näköisen. Ja mikä parasta... Seerumi auttaa myös vahvistamaan ripsiäsi.

Silmänympärysalueen ihonhoito 50-60-vuotiaille
Tässä iässä silmien- ja huultenympärysiho saattaa alkaa kadottamaan elastisuuttaan ja täyteläisyyttään. Kaksitoiminen, raikas ja ravitseva Neovadiol Eyes & Lip Contours -hoitovoide pehmentää ja siloittaa silmien- ja huultenympärysihoa.

Silmänympärysalueen ihonhoito yli 60-vuotiaille
Vaihdevuosien jälkeen ihomme kaipaa lisää kosteutusta ja huolenpitoa. Neovadiol Rose Platinum Eyes on elinvoimaisuutta antava silmänympärysvoide, joka vähentää silmänympärysalueen turvotusta ja juonteita heillä, jotka ovat ohittaneet vaihdevuodet. Vahvistavan kalsiumin ja turvotusta poistavan kofeiinin ansiosta iho saa välittömästi ruusuisen hehkun ja katseesta tulee levänneemmän näköinen.

Anna silmiesi loistaa kirkkaana ja hymyillä maailmalle.

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

Eyes

Eyes

Awakening Eye Balm -silmänympärysvoide

Awakening Eye Balm -silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

SUPREME -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

SUPREME -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

ROSE PLATINIUM EYES SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

ROSE PLATINIUM EYES SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

go to top