OK

OK Cancel

Thank you

Close

10 pohjoismaista kesäsuosikkia OSA 2

Ensimmäisessä osassa tarkastelimme muun muassa ympäristöystävällisiä vesipulloja, kierrätetystä muovista valmistettuja uima-asuja sekä anti-sand-aurinkovoidetta. Tällä kertaa tarkastelemme lisää upeaa skandinaavista designia. Mutta kuuluipa kesääsi vacation tai staycation, sinun kannattaa ottaa huomioon 10 asiaa, kun vietät kesäpäiviä rannalla. Tässä siis inspiraatiota, kuinka saat itsesi valmiiksi rannalle aitoon Skandi-tyyliin.

1. Rantapäivä ilman pyyhettä on kuin hiihtoloma ilman lunta. Kun vietämme tuntikausia rantapyyhkeellä hyvän kirjan kanssa tai musiikkia kuunnellen, toivomme sen olevan hyvälaatuinen. Olemme löytäneet täydellisen pyyhkeen Marimekolta heidän perinteisessä kuvioinnissaan, joka täyttää odotuksemme.

2. On ihanaa uida suolaisissa aalloissa, tanssia auringon säteiden alla ja tuntea hiekka paljaiden jalkojen alla, mutta hiekka, suola ja aurinko voivat helposti kuivattaa ihoa. Siksi meillä on aina VICHYn mineraalipitoinen lähdevesisuihke rantakassissamme. Se on täydellinen ihon virkistämiseen päivän kuluessa, sillä se sisältää 15 eri mineraalia, jotka sekä vahvistavat ihoa että vähentävät kuivuutta.

3. Tanskalainen Soft Rebels on valmistanut tämän ihanan kimonon, joka sopii täydellisesti jäätelökioskiretkelle tai piilottamaan hartiat kuumilta auringon säteiltä. Kimonot sopivat myös grilli-iltoihin, festivaaleille ja toimivat hyvin kevyenä päällysvaatteena lämpimänä kesäiltana.

4. Jalkamme unelmoivat tepastelusta satamakadulla ja sitruunasorbetin syömisestä näissä hienoissa Billi Bi -sandaaleissa. Koron korkeus on täydellinen kaupunkilomalle, jolloin halutaan olla tyylikkäitä ja kulkea ympäriinsä urbaaneissa seikkailuissa. Hieno beigen sävy sopii täydellisesti kesäiseen vaatekaappiin, mutta jos olet rohkea, voit valita myös punaiset tai käärmekuvioiset sandaalit.

5. Tarvitsemme enää vain täydellisen laukun, johon pakata kaikki ihanat ja tarpeelliset matkatavarat, ja sellainen on esimerkiksi tämä ruotsalaisen COS-merkin laukku. Se on minimalistinen, käytännöllinen ja hyvän kokoinen kaikille rantatarvikkeille.

IKONISET TUOTTEEMME

<span> <span>MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI</span> </span>

MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI

( 7 avis )

go to top