OK

OK Cancel

Thank you

Close

VICHY HOMME - maskuliininen ja huoliteltu oikeilla parranajotuotteilla

"Pidä huoli asioistasi, niin ne pitävät huolta sinusta". Tätä ilmausta käytettiin perheessäni ja olen sen myöhemmin omaksunut osaksi aikuiselämääni, mikä tarkoittaa, että iän myötä yritän ympäröidä itseni paremmalla laadulla ja hyvillä rituaaleilla. Seuraa VICHY Homme -artikkelisarjaa, jossa keskitymme pohjoismaisen miehen tarvikkeisiin ja henkilökohtaiseen hygieniaan.

Useimmat meistä muistavat sen tunteen, kun lapsena hipsimme kylpyhuoneeseen isän ajaessa partaa aamulla.

Suihkusaippuan, partavaahdon ja after shaven tuoksu. Lempeän katseen heijastus ja sänki valkoisen vaahdon peitossa. Aamunhälinä talossa tuntui katoavan, kun istui hiljaa vessankannen päällä varttia vaille seitsemän aamulla isän kanssa - koko maailman turvallisimmassa paikassa.

Niin parranajo meillä poikina alkaa. Jos se arjen kiiren keskellä tuntuu hätäiseltä, niin sinun itsesi vuoksi olisi hyvä pysähtyä. Parranajo on hetki, jolloin me miehet saamme luvan nauttia hyvistä rituaaleista ennen päivän alkua - ansaitset sen saadaksesi hyvän alun päivälle.

Hieno työkalu

Hyvät asiat vievät aikaa ja rahaa, eikä parranajo ole poikkeus. Valitset viinin, auton, leijalaudan ja lenkkitossut huolellisesti, ja saman pitäisi päteä myös henkilökohtaiseen hygieniaan. Joten heitä hyvästit supermarkettien höylille ja vaihda kerralla kunnolliseen höyläsettiin, kuten tällaiseen löytöön Mühle-merkiltä.

Tarjoa itsellesi myös ylellisyyttä pitämällä pientä pinoa käsipyyhkeitä kylpyhuoneessa omistettuna parranajolle. Juju on ostaa esimerkiksi pieniä harmaita froteekäsipyyhkeitä, jotta ne ovat juuri oikean kokoisia parranajoon ja helppo löytää kuivausrummusta.

Oikea vaahto

Olet todennäköisesti havainnut, että halpa partavaahto voi olla miellyttävä kokemus. Mutta oletko koskaan kokeillut todella hyvälaatuista partavaahtoa/geeliä? Hyvälle tuoksuva täydellisesti vaahtoava koostumus, joka levittyy kunnolla sänkeen ja pehmentää sen niin että ajelu sujuu vaivatta? 

Lisäksi Ympäristö ja Terveys -keskuksen tekemä tutkimus osoitti, että monet partavaahdot sisältävät lisäaineita, joita useimmat naiset tänä päivänä välttelevät, ja tässä asiassa miehet voisivat hyvin ottaa hiukan esimerkkiä. Ei ole väliä kuinka machoja olemme näissä asioissa, mutta on tärkeää, että päivittäin kasvoillemme levittämämme partavaahto säilyttää ihon luonnollisen tasapainon ja rakentaa sitä ajan mittaan.

VICHY HOMME -partavaahto on laatutuote, joka perustuu VICHYn yli 70-vuotiseen tutkimukseen ihonhoitotuotteissa. Ainutlaatuinen pehmentävä vaahto tarjoaa hyvän suojan ajon aikana, ja mineraalipitoinen lähdevesi, kalsium ja C-vitamiini ehkäisevät parranajoon liittyvää epämukavuutta ja kuivuutta. Sillä on raikas kevyt tuoksu ja koostumus, joka on niin hyvä, että annamme sen puhua puolestaan, kun kokeilet sitä. VICHY HOMME -partavaahdon voi ostaa useimmista apteekeista.

Herrasmiehen tavat

Voit yhä aloittaa jokaisen aamusi loppuelämäsi ajan todellisena herrasmiehenä henkilökohtaisilla hienoilla parranajovälineillä, jotka todella toimivat. Muista, että se on myös käsityötä, joka periytyy seuraavalle sukupolvelle.

Miehet leVICHYmagin toimituksessa toivottavat sinulle ja läheisillesi erityisen miellyttäviä parranajokokemuksia.

IKONISET TUOTTEEMME

ANTI-IRRATION SHAVING FOAM - PARTAVAAHTO HERKÄLLE IHOLLE

ANTI-IRRATION SHAVING FOAM - PARTAVAAHTO HERKÄLLE IHOLLE

HYDRA MAG-C INVIGORATING HYDRATING SHOWER GEL -SUIHKUGEELI

HYDRA MAG-C INVIGORATING HYDRATING SHOWER GEL -SUIHKUGEELI

SENSI-BAUME MINERAL CA AFTER-SHAVE BALM -BALSAMI

SENSI-BAUME MINERAL CA AFTER-SHAVE BALM -BALSAMI

( 1 avis )

go to top