UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kuiva iho

Kuiva iho tulee suojata ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja pitää aina ravittuna ja kosteutettuna. Vichy Laboratories ymmärtää tämän ongelman ja tarjoaa kattavan valikoiman kosmetiikkaa kuivalle iholle. Valikoiman meikkivoide suojaa, ravitsee ja hoitaa ihoa ja tasoittaa ihonväriä. Hyödynnä Vichyn asiantuntemusta kauniin ihon saamiseksi ja valitse itsellesi sopiva puuterimainen tai nestemäinen tuote, jolla on pieni tai korkea peittävyys.

Loading...