OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kosteuttava booster, seerumi ja silmänympäysvoide - kosteutta, täyteläisyyttä ja hehkua

Minéral 89

Ihomme altistuu päivittäin monille jälkiä jättäville tekijöille.
Esimerkiksi pitkät päivät, unettomat yöt, huolet, juhlat, naurut, riidat ja hymyt, kuukautiskierto, auringon UV-säteet, kylmyys, tuuli, saasteet ja nestehukka vaikuttavat ihomme kuntoon.
Ajan mittaan nämä kaikki voivat aiheuttaa pieniä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita silmien alle. Iho voi myös tuntua kuivalta ja väsyneeltä.

Aloita päiväsi kosteutetulla iholla

Aamurutiinimme valmistelevat meidät tulevaan päivään. Meillä kaikilla on omanlaiset ihonhoitorutiinimme, jotka sopivat parhaiten yksilöllisiin tarpeisiimme.
Riippuen siitä, näkyykö ihollasi ikääntymisen merkkejä, väsymystä, aknea tai onko ihosi rasvoittuva vaiko kuiva, hoidat sitä omalla ainutlaatuisella tavallasi. Kaikille ihotyypeille on kuitenkin yhteistä se, että iho tarvitsee päivittäistä kosteutusta.

Vichy onkin luonut Minéral 89 -sarjan, joka tarjoaa päivittäisen kosteutus -boostin. Minéral 89 koostuu tehokkaista ainesosista, jotka auttavat vahvistamaan ihoa ja tekemään siitä vastustuskykyisemmän päivittäisiä, ulkoisia tekijöitä vastaan. Sarja sopii sekä miehille että naisille, jotka haluavat virkistää ihoaan ja antaa sille raikkaan hehkun. Minéral 89-sarjalla voit kosteuttaa ja vahvistaa ihoasi heti aamusta alkaen.

Vichy Minéral 89


Vichyn vulkaanisella vedellä ja hyaluronihapolla rikastetut tuotteet

Minéral 89 -sarjan tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta.
Yksi aktiivisista ainesosista on hyaluronihappo, joka kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi parantaa ihon kiinteyttä saaden sen näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta.
Tuotteissa on myös Vichyn volkaanista vettä, joka sisältää 15 mineraalia ja vahvistaa sekä tasapainottaa ihoa tehokkaasti.

Ihosi ansaitsee päivittäisen kosteutus -boostin

Luultavasti meillä kaikilla on omanlaiset valmistautumisrutiinimme ennen kiireistä päivää, rankkaa treeniä tai vaikkapa illanviettoa.
Miksi et antaisi ihollesi samanlaista huomiota boosterilla, joka ylläpitää ihosi vahvuutta, kimmoisuutta ja hehkua?

Vichy Minéral 89 Booster

Vichy Minéral 89 Booster -seerumi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja Vichyn vulkaanista vettä, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta.
Tuote on on hypoallergeeninen ja hajusteeton, ja sopiikin kaikenikäisille miehille ja naisille sekä kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Minéral 89 Booster Serum on koostumukseltaan erittäin kevyt geeli, joka levittyy helposti ja imeytyy nopeasti ihoon jättämättä sitä rasvaiseksi. Voit käyttää boosteria puhdistetulle iholle sekä aamuin että illoin valmistaaksesi ihosi seuraavaan hoitotuotteeseen - esimerkiksi seerumiin, kosteusvoiteeseen tai aurinkosuojaan.
Olipa ihonhoitorutiinisi millainen tahansa, tämä booster vahvistaa ihoasi päivittäin ja korvaa menetetyn kosteuden.Näkyvästi terveempi iho kosteuttavalla seerumilla

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions SerumAnna ihollesi hieman lisähuomiota Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum -seerumilla, joka on uudistava ja kosteuttava seerumi heikentyneelle ja rasittuneelle iholle.

Seerumi sisältää probioottifraktioita ja niasiiniamidia, ja saa ihosi näyttämään terveemmältä. Iho tuntuu kosteutetulta ja rauhoitetulta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Neljän viikon käytön jälkeen ihon juonteet ovat vähentyneet, kimmoisuus on parantunut ja iho näyttää nuorekkaammalta ja hehkuvammalta*.
Seerumin kevyt ja nestemäinen koostumus imeytyy nopeasti ja antaa välittömästi raikkaan tunteen.Anna silmänympärysihollesi hieman rakkautta

Vichy Minéral 89 Eyes

Silmänympärysiho on neljä kertaa ohuempi kuin muu kasvojen iho. Pehmeä ja herkkä silmänympärysiho paljastaakin helposti, millaista hoitoa ihomme tarvitsee.
Hienot juonteet ja merkit kuivuudesta sekä ulkoisesta stressistä näkyvät usein selvimmin silmien ympärillä. Siksi sinun kannattaakin antaa tälle kasvojesi alueelle hieman ylimääräistä rakkautta.

Vichy Minéral 89 Eyes -hoito kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysihoa saaden sinut näyttämään levänneemmältä.

Hyaluronihapon ja kofeiinin yhdistelmä tarjoaa silmillesi sekä täydellisen alun päivääsi että täydellisen lopun päivällesi sen jälkeen, kun iho on altistunut ulkoisille tekijöille. Tuotteen sisältämä leväuute kirkastaa silmänympärysihoa.

Kosteuttavaa hoitoa ihollesi

Minéral 89 Sheet Mask


Tiedät ehkä sen tunteen, kun pitkän ja kiireisen päivän jälkeen voit vihdoin vajota sohvalle - sisäisen rauhan ja tiedon siitä, että voit vain rentoutua.
Näissä tilanteissa voit pitää itsestäsi ja ihostasi erityistä huolta. Mikä olisikaan parempi tapa kuin kosteuttava ja elvyttävä kasvonaamio?

Minéral 89 Sheet Mask sopii täydellisesti hiljaisiin rentoutumishetkiin, kun ihosi kaipaa välitöntä vahvistusta. Naamio antaa ympärivuorokautisen kosteutuksen ja vahvistaa ihon suojakerrosta antamalla iholle terveen hehkun.VICHY - OMISTAUTUNUT TERVEEN IHON TIETEELLE
*Kuluttajatesti, johon osallistui 52 henkilöä

IKONISET TUOTTEEMME

Eyes

Eyes

Sheet Mask

Sheet Mask

( 1 avis )

go to top