3 ohjetta deodorantin valintaan

Jos et ole varma, miten deodorantti kannattaa valita, tärkeimpiä kriteereitä on kolme: tahrojen välttäminen, hieltä suojaus ja levittämisen helppous.

Sano ei tahroille

Tahrat ovat yleinen harmi käytettäessä deodorantteja ja antiperspirantteja. Näiden vinkkien avulla voit pitää paidat tahrattomina, mutta vieläkin parempi on ratkaista ongelman varsinainen syy ja valita tuote, joka tehoaa 48 tuntia ja on kehitetty tahrojen välttämistä ajatellen.

Antiperspirantin tulee tietenkin ensisijaisesti estää hikoilu ja hajut, mutta se ei myöskään saisi jättää valkoisia jälkiä tai tahroja vaatteisiin.
Valitse siis tuote kuten Vichy Homme Anti-Perspirant Anti-Stains Deodorant, joka on erityisesti kehitetty keltaisten ja valkoisten tahrojen välttämistä ajatellen. Kuluttajatestissä 75 osallistujaa raportoi, että heidän vaattensa pysyivät raikkaina ja tahrattomina neljän viikon käytön jälkeen.

Suoja hieltä niin töissä kuin kotona.

Kiireinen elämäntapa voi joskus tuoda hien pintaan, mutta deodoranttiin pitäisi voida luottaa. Nopeasti kuivuva roll-on-deodorantti on oiva valinta aamutoimien yhteydessä. Jos haluat säilyttää puhtauden tunteen päivän mittaan, ota suihke mukaan töihin, niin voit raikastaa olon välittömästi.

Nopeasti kuivuva deodorantti säästää aikaa

Tehokkuus ja turvallisuus ovat tärkeimpiä tekijöitä deodorantin valinnassa. Valitse tuote, joka kuivuu nopeasti tahraamatta ja tarjoaa raikkaan tunteen koko päiväksi.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI