KOSTEUTTAVA BOOSTER, SEERUMI, KASVOVOIDE JA SILMÄNYMPÄYSVOIDE

Esimerkiksi pitkät päivät, huolet, juhlat, naurut, riidat, auringon UV-säteet ja saasteet voivat vaikuttaa ihomme kuntoon. Ajan mittaan nämä kaikki voivat aiheuttaa pieniä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita silmien alle. Iho voi myös tuntua kuivalta ja väsyneeltä.

Aloita päiväsi kosteutetulla iholla

Aamurutiinimme valmistelevat meidät tulevaan päivään. Meillä kaikilla on omanlaiset ihonhoitorutiinimme, jotka sopivat parhaiten yksilöllisiin tarpeisiimme.

 

Riippuen siitä, näkyykö ihollasi ikääntymisen merkkejä, väsymystä, aknea tai onko ihosi rasvoittuva vaiko kuiva, hoidat sitä omalla ainutlaatuisella tavallasi. Kaikille ihotyypeille on kuitenkin yhteistä se, että iho tarvitsee päivittäistä kosteutusta ainesosista, jotka auttavat vahvistamaan ihoa ja tekemään siitä vastustuskykyisemmän päivittäisiä, ulkoisia tekijöitä vastaan. Minéral 89 -sarja sopii sekä miehille että naisille, jotka haluavat virkistää ihoaan ja antaa sille raikkaan hehkun. Sarjalla voit kosteuttaa ja vahvistaa ihoasi heti aamusta alkaen.

Vichyn vulkaanisella vedellä ja hyaluronihapolla rikastetut tuotteet

Minéral 89 -sarjan tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta.

 

Yksi aktiivisista ainesosista on hyaluronihappo, joka kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi parantaa ihon kiinteyttä saaden sen näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta.

 

Tuotteissa on myös Vichyn vulkaanista vettä, joka sisältää 15 mineraalia ja vahvistaa sekä tasapainottaa ihoa tehokkaasti.

Ihosi ansaitsee päivittäisen kosteutus -boostin

Luultavasti meillä kaikilla on omanlaiset valmistautumisrutiinimme ennen kiireistä päivää, rankkaa treeniä tai vaikkapa illanviettoa.

 

Miksi et antaisi ihollesi samanlaista huomiota boosterilla, joka ylläpitää ihosi vahvuutta, kimmoisuutta ja hehkua?

 

Vichy Minéral 89 Booster -seerumi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja Vichyn vulkaanista vettä, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta.

 

Tuote on on hypoallergeeninen ja hajusteeton, ja sopiikin kaikenikäisille miehille ja naisille sekä kaikille ihotyypeille, myösherkälle iholle.

 

Minéral 89 Booster Serum on koostumukseltaan erittäin kevyt geeli, joka levittyy helposti ja imeytyy nopeasti ihoon, jättämättä sitä rasvaiseksi. Voit käyttää boosteria puhdistetulle iholle sekä aamuin, että illoin valmistaaksesi ihosi seuraavaan hoitotuotteeseen - esimerkiksi seerumiin, kosteusvoiteeseen tai aurinkosuojaan.

 

Olipa ihonhoitorutiinisi millainen tahansa, tämä booster vahvistaa ihoasi päivittäin ja korvaa menetetyn kosteuden.

Näkyvästi terveempi iho kosteuttavalla seerumilla

Anna ihollesi hieman lisähuomiota Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum -seerumilla, joka on uudistava ja kosteuttava seerumi heikentyneelle ja rasittuneelle iholle.

 

Seerumi sisältää probioottifraktioita ja niasiiniamidia, ja saa ihosi näyttämään terveemmältä. Iho tuntuu kosteutetulta ja rauhoitetulta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Neljän viikon käytön jälkeen ihon juonteet ovat vähentyneet, kimmoisuus on parantunut ja iho näyttää nuorekkaammalta ja hehkuvammalta.

 

Seerumin kevyt ja nestemäinen koostumus imeytyy nopeasti ja antaa välittömästi raikkaan tunteen.

Anna silmänympärysihollesi hieman rakkautta

Silmänympärysiho on neljä kertaa ohuempi kuin muu kasvojen iho. Pehmeä ja herkkä silmänympärysiho paljastaakin helposti, millaista hoitoa ihomme tarvitsee.

 

Hienot juonteet ja merkit kuivuudesta sekä ulkoisesta stressistä näkyvät usein selvimmin silmien ympärillä. Siksi sinun kannattaakin antaa tälle kasvojesi alueelle hieman ylimääräistä rakkautta.

 

Vichy Minéral 89 Eyes -hoito kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysihoa saaden sinut näyttämään levänneemmältä.

 

Hyaluronihapon ja kofeiinin yhdistelmä tarjoaa silmillesi sekä täydellisen alun päivääsi, että täydellisen lopun päiväsi jälkeen, kun iho on altistunut ulkoisille tekijöille. Tuotteen sisältämät ainesosat kirkastavat silmänympärysihoa.

Kosteuttavaa hoitoa ihollesi

Minéral 89 72H Kosteuttava Kasvovoide on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kosteuttava voide ilman hajusteita, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

 

Kun iho altistuu päivittäisille rasituksille, se voi heikentyä ja menettää olennaisia elementtejä, kuten vettä, mineraaleja, lipidejä, vitamiineja ja hyaluronihappoa. Vichy on koonnut tehokkaita ainesosia raikkaaseen ja kevyeen voiteeseen, joka sulautuu ihoon ja tarjoaa pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen jopa 72 tunnin ajan. Samalla voide auttaa palauttamaan ihon suojatoiminnon.

 

Minéral 89 72H Kosteuttava Kasvovoide on testattu dermatologisesti ja se on ei-komedogeeninen. Sitä voidaan käyttää sekä kasvoilla, että silmänympärysiholla.

 

Voide on nyt saatavilla myös rikkaana versiona, joka sopii täydellisesti kuivalle ja herkälle iholle: Minéral 89 100H Kosteuttava Täyteläinen Voide. Vahvistaa ihon suojamuuria ja kosteuttaa jopa 100 tunnin ajan

 

Levitä runsas määrä voidetta iholle aamulla ja illalla Minéral 89 Booster Seerumin käytön jälkeen saavuttaaksesi parhaat tulokset.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI