UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close

After-sun

Rauhoita ihosi auringossa oleskelun jälkeen käyttämällä Vichyn aftersun-tuotteita, jotka sisältävät Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Nämä tehokkaat tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat herkällekin iholle. Käytä Vichyn Après Soleil -tuotetta päivittäin. Se sisältää kasvilipiditiivistettä ja tehokkaasti kosteuttavaa vaikuttavaa ainesosaa, jotka ehkäisevät ihon kuivumista. Jos kuitenkin palat auringossa, voit rauhoittaa ihoa käyttämällä Vichyn soluja auttavaa Après Soleil Baume -voidetta, joka helpottaa polttavaa tunnetta välittömästi.

Loading...