Hiustenlähtö voi johtua erilaisista tekijöistä, kuten hormonaalisesta epätasapainosta, säästä tai ikääntymisestä. Vichy on kehittänyt hypoallergeenisen hiustenkatkeilusta johtuvaan hiustenlähtöön tarkoitetun hoitotuotteen, joka sisältää aktiivisia ainesosia, kuten Aminexilia, joka ehkäisee hiusten katkeilua, sekä B5- ja B6-vitamiineja, jotka vahvistavat hiuksia. Dercosin hiustenkatkeilusta johtuvaan hiustenlähtöön tarkoitettu hoito sisältää tehokkaan koostumuksen, joka auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä vahvistamalla hiuksia ja vähentämällä niiden katkeilua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys 1: Mitä hiushoidot ovat?

Hiushoidoilla tarkoitetaan yleensä kaikkia keinoja, joilla voidaan hoitaa hiuksiin liittyviä yleisiä ongelmia, kuten hiusten katkeilusta johtuvaa hiustenlähtöä, kuivuutta, hilseilyä, pörröisyyttä, hiusten ohenemista ja niin edelleen. Hoito kannattaa valita yksilöllisen tilanteesi mukaan, koska erilaisten huolenaiheiden ratkaisemiseen tarvitaan erilaisia ainesosia ja elementtejä.

Kysymys 2: Kuinka usein hiushoitoja tulisi käyttää?

Se riippuu hiustesi kunnosta ja tarpeista. Jos hiuksesi ovat hyvinvoivat, voit käyttää hoitoa kerran viikossa. Jos hiuksesi ovat vaurioituneet, kuivat, rasvoittuvat tai ohuet, voit käyttää hoitoa jopa kolmesti viikossa.

Kysymys 3: Miten hoitaa hiuksia kotona?

Vichy tarjoaa tehokkaita hiushoitoja kotikäyttöön. Vichy on ihotautilääkärien suosittelema ja herkillekin hiuksille ja hiuspohjalle suunnitellut tuotteet antavat hiuksillesi niiden tarvitsemaa hoitoa.