Valmistele ihosi talviaikaan

Kun sää muuttuu kylmemmäksi, saatamme kaivata hemmottelua ja erityistä huolenpitoa – sama koskee myös ihoamme.

Miten siis voisit parhaiten muokata ihonhoitorutiiniasi niin, että ihosi on mahdollisimman valmis talveen? Tässä sinulle kattava opas aiheeseen.

Miten kylmä ilma vaikuttaa ihoon?

Lämpötilan ja ilmankosteuden laskiessa myös ihon kosteuspitoisuus muuttuu vaikuttaen siihen, miltä iho näyttää ja tuntuu. Ihon suojakerros on alttiimpi menettämään kosteuttaan, jolloin iho saattaa kuivua. Kuiva iho tuntuu paitsi epämiellyttävältä, saattaa myös punoittaa ja kiristää.

Puhdista kuivattamatta ihoa

Ihonhoito alkaa aina puhdistuksesta. Paitsi että puhdistat kasvoiltasi meikit, epäpuhtaudet ja ilmansaasteet, joita ihollesi on kertynyt päivän aikana, samalla valmistelet ihoasi seuraavia hoitotuotteita varten. Näin varmistat, että saat ihonhoitotuotteista kaiken irti.

Tehokas puhdistaminen voi olla hankalaa talviaikaan, sillä vesi saattaa kuivattaa ihoa entisestään. Vedellä huuhdeltavat puhdistustuotteet kannattaakin korvata tuotteilla, joissa on täyteläisempi koostumus – kuten Pureté Thermal 3-in-1 -puhdistustuotteella, jossa puhdistusaine, kasvovesi ja meikinpoistoaine ovat yhdessä ja samassa tuotteessa. Täyteläisempään puhdistustuotteeseen siirtyminen voi tehdä ihosta kosteutetumman ja terveemmän näköisen.

Askel 1: Anna ihollesi luonnollista hehkua

MINÉRAL 89 on ihonhoitorutiinin ensimmäinen askel. Tiiviste sisältää hyalyronihappoa ja mineraaleja, jotka tekevät ihosta kosteutetun ja parantavat sen vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä, kuten pohjoisen kylmää säätä vastaan. Lisäksi tuote tuo ihollesi tervettä hehkua.

Talviaikaan ihosi voi kaivata ylimääräistä hemmottelua ja hoitoa säilyttääkseen hehkunsa. Paras seerumi vastaa aina ihon yksilöllisiin tarpeisiin. Jos ihosi kaipaa kosteutta, kosteuttava seerumi, kuten AQUALIA THERMAL Rehydrating Serum, auttaa välittömästi. LIFTACTIV Serum 10 Supreme -seerumi sopii puolestaan silloin, kun haluat häivyttää hienoja juonteita ja ikääntymisen merkkejä, kiinteyttää ihoa ja antaa sille hehkua.

Askel 2: Elvytä ihoasi

Sekä seerumi että tehotiiviste toimittavat aktiivisia ainesosia sinne, missä niitä tarvitaan. Lisäksi tarvitset kasvovoiteen - talvella saattaa olla tarpeellista käyttää täyteläisempää voidetta, joka antaa iholle erityistä suojaa ja kosteutusta lisäten ihon vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan.

Riippuen ihosi yksilöllisistä tarpeista, voit käyttää esimerkiksi SLOW ÂGE- tai LIFTACTIV Supreme Rich päivä- ja yövoidetta, joiden täyteläinen koostumus kosteuttaa ihoasi päivällä ja ravitsee ja palauttaa yöllä.

Jos sinulla on rasvainen iho, päivisin kannattaa käyttää kevyempää tuotetta, kuten AQUALIA THERMAL -voidetta tai -geeliä. Yöllä ihoa voi ravita voiteella, jossa on täyteläisempi koostumus, kuten SLOW ÂGE Night tai LIFTACTIV Supreme Night -voiteissa.

Kun pidät vielä Vichyn mineraalipitoista Thermal Spa -lähdevesipulloa mukanasi, voit raikastaa ja kosteuttaa ihoasi pitkin päivää ja näin kompensoida kosteuden haihtumista.

Ja nyt sekä sinä että ihosi olette valmiita talviaikaan.

Talvisin terveisin‚ VICHY

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

AQUALIA THERMAL

Rehydrating Cream - Rich

Päivävoide - Day cream for dry skin

Luetuimmat