Vaihdevuodet: Kaikki ihon ja hormonien muutoksista

Vichy Laboratoiresin tieteellisen viestinnän tavoitteena on jatkaa vaihdevuosien tutkimusta, vahvistaa historiallista taustaamme asiantuntijana ja viedä vaihdevuosien tietämystä eteenpäin.


Vaihdevuosien ihonhoidon edelläkävijä

Vichy Laboratoires on vuodesta 1992 lähtien tutkinut vaihdevuosien ihon erityispiirteitä ja olemme sitoutuneet auttamaan naisia tässä elämän erityisessä vaiheessa.

Perusteellisen ja kehittyneen tutkimustiedon ansiosta kosmeettinen ihonhoitotuote, on ensimmäistä kertaa koskaan, pystynyt kompensoimaan vaihdevuosien vaikutuksia ihon ikääntymiseen, jotta naisten hyvinvointi ja itseluottamus palautuvat.

MITÄ IHOLLE TAPAHTUU VAIHDEVUOSIEN AIKANA?

Into Your Skin - Coupe de l'eau

Vaihdevuosien jälkeen kasvojen ihon ikääntymiseen liittyy kolmenlaisia kliinisiä muutoksia: atrofiaa, veltostumista ja kuivuutta. Selitämme seuraavaksi jokaisen muutoksen

DHEA-ASIANTUNTEMUS

DHEA on hyvin tunnettu tiedeyhteisössä. Se on nuorekkuutta suojaava hormoni, jota ihmiskeho tuottaa luonnollisesti. Sitä on meissä kaikissa ja se varmistaa, että ihomme näyttää nuorelta, raikkaalta ja kauniilta." Olemme havainneet, että vaihdevuosien jälkeen kehossa on 90 % DHEA:ta, mikä on merkittävä syy ihon nuorekkuuden menetykseen.
Kliiniset tutkimukset ovat antaneet viitteitä vaihdevuosi-ikäisten naisten ihon kliinisistä merkeistä ja koostumuksesta. Vichy on kiinnostunut DHEA:n vähenemisen vaikutuksesta ihoon vaihdevuosien aikana.
Paikallisen käytön kliinistä vaikutusta tutkittiin, ja sillä on osoitettu olevan vaikutusta epidermiksen paksuuntumiseen, talirauhasten määrän ja koon lisääntymiseen, ihon papyruksen kaltaisen ulkonäön vähenemiseen ja ihonsävyn parantumiseen.

Näissä kahdessa tutkimuksessa havaitut kliiniset vaikutukset ovat olleet perusteena uudelle tutkimukselle, jonka tarkoituksena on tuoda esiin DHEA:n paikallisen hoidon vaikutus geenien aktivaatioon ja niihin liittyviin proteiineihin."​​​​​​​

DHEA on monille suuri arvoitus. Seuraavassa muutamia kysymyksiä ja vastauksia:

Toimitus