Tehosta ihosi ikääntymistä hidastavaa hoitorutiiniasi

Sinulla voi olla toimiva ihon ikääntymistä hidastava hoitorutiini. Mutta sitä on mahdollista tehostaa entisestään! Lisää yksi vaihe rutiiniisi ja ihosi on täyteläinen, säteilevämpi ja kosteutetumpi.

MINÉRAL 89 on must, jos haluat ottaa kaiken irti ihonhoidosta. Lue, miksi.

Koe täyteläisyys ja kosteutus Minéral89 avulla

Kosteusköyhällä iholla rypyt, pienet juonteet ja samea ihonsävy korostuvat. Jos haaveilet täyteläisestä ja säteilevästä ihosta (kukapa ei haaveilisi?), tulee iholle lisätä kosteutta. MINÉRAL 89 on tehotiiviste, joka hyödyntää luonnon uskomattominta kosteuttajaa: hyaluronihappoa. Vettä sitovat molekyylit voivat pitää sisällään jopa tuhatkertaisen määrän kosteutta suhteessa omaan painoonsa – ja näin mahdollistaa intensiivisen kosteutuksen.

Vahvista ihoasi ja sen luonnollista hehkua

MINÉRAL89 tiiviste antaa ihollesi extra-annoksen kosteutusta vähentäen näin kosteusköyhyydestä johtuvia ikääntymisen merkkejä. Lisäksi MINÉRAL 89 vahvistaa ihoa tehden siitä vastustuskykyisemmän ihoa ikäännyttäviä ulkoisia tekijöitä vastaan. Tehotiivisteessä on mineraalirikasta VICHY Thermal Spa -lähdevettä, jolla on tutkittuja vaikutuksia ihoon. Tuote ei ainoastaan rauhoita ihoa, vaan se auttaa ihoa vahvistumaan ja tulemaan vastustuskykyisemmäksi ulkoisia haittatekijöitä vastaan.

Miten sitä käytetään?

Levitä aamuin illoin puhtaalle, kuivalle iholle ja lisää sen jälkeen seerumia ja päivä- tai yövoidetta – ja tunne kosteuttava vaikutus välittömästi. Raikas, kevyt tehotiiviste imeytyy ihoon nopeasti, joten se ei vie aikaasi muutamaa sekuntia enempää. Ja mikä parasta – hellävarainen koostumus sopii herkälle iholle ja silmänympärysalueelle.

Suosituksia ihonhoitorutiiniisi

MINÉRAL 89 on tarkoitettu täydentämään ja tehostamaan päivittäistä ihonhoitoasi. Jos haluat täydennystä ihon ikääntymisen merkkejä hidastavaan ihonhoitokokonaisuuteesi, suosittelemme seuraavia tuotteita:

Ennen Minéral 89 -tehotiivistettä:
0. Pureté Thermale 3-in-1 puhdistusvoide
Puhdistusvoide, joka on samalla kasvovesi, silmämeikin puhdistusaine sekä puhdistustuote. Helppo käyttää aamuin illoin. Nauti täyteläisestä ja tehokkaasta koostumuksesta, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Minéral 89 -tehotiivisteen jälkeen:
2. Liftactiv Serum 10 Supreme -seerumi
Anti-age-seerumin kevyt koostumus lisää ihoosi kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee ryppyjen syntymistä.

3. Liftactiv Supreme -päivävoide
Liftactiv Supreme päivävoide on yksi eniten myydymmistä tuotteistamme. Eikä ihme. Sopii kaikille ihotyypeille. Päivävoide kiinteyttää, silottaa juonteita ja kirkastaa sameaa ihoa. Käytä aamuin ja nauti vaikutuksista koko päivän ajan.
3. Liftactiv Supreme -yövoide
Käytä Liftactiv Supreme -yövoidetta ennen nukkumaanmenoa. Kun käytät voidetta säännöllisesti, ihosi tuntuu pehmeämmältä ja säteilevämmältä.

Löydät ratkaisun kaikkiin ihosi tarpeisiin VICHY-tuotteiden valikoimasta, jonka löydät täältä.

Nauti uudesta anti-age-ihonhoitorutiinistasi.

VICHY

Toimitus

Luetuimmat