Tee ihonhoidosta helppoa vaihdevuosien aikana

Menopause

Kun naisten vaihdevuodet alkavat, kehon kortisoli- ja estrogeenitasot muuttuvat. Alentuneet estrogeenitasot ja kohonneet kortisolitasot voivat vaikuttaa suoraan ihon ulkonäköön. Iho voi tuntua vähemmän kiinteältä, siinä voi ilmetä tummia läikkiä, kuivuutta ja ryppyjä. Kaikki tämä voi tuntua erityisen haastavalta, jos samaan aikaan et tunne oloasi omaksi itseksesi.

Uuden Neovadiol-valikoimamme avulla sinun on helpompi huolehtia ihostasi vaihdevuosien aikana ja sen jälkeen. Näin voit olla varma, että tiedät tarkalleen, mitä käyttää - ja milloin. Neovadiol Peri -tuotteita tulee käyttää vaihdevuosien aikana, koska peri tarkoittaa "ympärillä". Neovadiol Post -tuotteet on tarkoitettu vaihdevuosien jälkeiseen aikaan. Tämän uuden erittelyn ja uudelleenlanseerauksen avulla toivomme voivamme osoittaa, että iholla on erilaiset tarpeet vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Ja, että ihon hoitamisen oikein ei tarvitse olla vaikeaa.

Opastamme sinulle uuden ihonhoitorutiinisi:

Ihonhoitorutiini vaihdevuosien aikana
Pureté Thermale 3-in-1-Cleanser -puhdistusaine on hyvä aloitus ihonhoitorutiinille sekä aamulla että illalla. Aamulla voit hoitaa ihoasi Neovadiol Peri-Menopause Daycream -päivävoiteella, joka on tarkoitettu kuivalle iholle tai normaalille ja sekaiholle. Se sisältää proksylaania, joka tunnetaan elvyttävästä vaikutuksestaan, sekä hyaluronihappoa, joka auttaa kosteuttamaan ja saa ihon tuntumaan täyteläiseltä. Illalla huolehdit ihostasi Neovadiol Peri-Menopause Night Cream -yövoiteella. Se sisältää myös LHA:ta, jolla on virkistävä ja kuoriva vaikutus, jonka ansiosta herätessäsi iho tuntuu tasaisemmalta ja kiinteämmältä.

Ihonhoitorutiini vaihdevuosien jälkeen
Vaihdevuosien jälkeen hormonitasosi ovat saattaneet vakiintua, mutta muuttuneet pysyvästi. Tämä tarkoittaa, että tässä vaiheessa elämää iho tarvitsee erilaista ihonhoitoa.

Myös nyt Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser on hyvä aloitus ihonhoitorutiinillesi. Aamulla Neovadiol Post-Menopause Daycream -päivävoide auttaa kompensoimaan vaihdevuosien näkyviä vaikutuksia iholla. Se sisältää proksylania, mutta myös B3-vitamiinia epätasaisen ihonsävyn torjumiseksi ja Omega 3-6-9 -rasvahappoa ihon ravitsemiseksi. Käytä illalla Neovadiol Post-Menopause Night Cream -yövoidetta, joka saa ihosi näyttämään virkeämmältä, pehmeämmältä ja hehkuvammalta.

Toivomme, että tämä helpottaa ihonhoitoa vaihdevuosien aikana sekä niiden jälkeen. Jotta voit keskittyä voimaan hyvin ja pysymään tasapainossa.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

NEOVADIOL

Post-Menopause Päivävoide

Päivävoide - Paikallishoito finneille

Luetuimmat

Keskity kaulaasi

Hoidatko huolellisesti kasvojesi ihoa, mutta unohdat helposti kaulan ihon? Kasvojen ja käsien lisäksi kaula on näkyvin osa sinua. Ehkäpä on siis aika huomioida myös kaulan iho ja varmistaa, että sekin näyttää hyvältä.

Lue lisää