Suojaa ihosi ja nauti auringosta

Aurinko tekee meidät usein onnellisemmaksi. Tarvitsemme auringon valoa jaksaaksemme - mutta valitettavasti se tuo myös mukanaan haitallisia UV-säteitä. Kerromme sinulle muutamia faktoja UV-säteilystä sekä muista ympäristötekijöistä, jotka vaikuttavat ihoomme.

Tiesitkö että...?


Ihon ennenaikainen ikääntyminen

Ikäännymme joka päivä - sitä ei voi estää. Sinun kuitenkin tulisi ikääntyä luonnollisesti ja estää auringon UV-säteilyn aiheuttaman ihon ennenaikaisen ikääntymisen. Auringon aiheuttamat vauriot ovat isoin syy ennenaikaiselle ihon ikääntymiselle - jopa 80 % ihon ikääntymisen merkeistä johtuu usein UV-säteilystä.

Suojautuminen

SPF eli Sun Protector Factor tarkoittaa aurinkosuojakerrointa. Aurinkosuojakerrointa tulisikin käyttää iholla ympäri vuoden, eikä vain kesällä. Voit myös käyttää päivävoidetta jossa on SPF, kunhan muistat että mikäli olet pidempään auringossa aurinkosuojavoide kannattaa lisätä!
Lue lisää VICHY Capital Soleil aurinkosuojaa sisältävistä päivävoiteista täältä
Lue lisää VICHY Idéal Soleil 3-in-1 Anti-Dark Spot -aurinkosuojavoiteesta täältä
Lue lisää VICHY Capital Soleil aurinkosuojavoiteista täältä

SPF 20, 30 vai 50+?

Oikeanlaisen aurinkosuojan valitseminen voi olla hankalaa. SPF -lyhenteellä ei nimittäin ole mitään tekemistä ajalla, jonka ajattelit viettää auringossa, sillä ympäristön vaikutukset saattavat muuttaa SPF-tasoa dramaattisesti. Jos olet epävarma aurinkosuojan tasosta, valitse aina korkeampi - tai kysy apua lähimmästä apteekistasi. Valitse aurinkosuojatuotteita, jotka suojaavat ihoasi sekä UVA- että UVB-säteilyltä ja ota huomioon myös ulkoiset tekijät kuten hiekka, vesi ja hikoilu, jotka saattavat heikentää aurinkosuojan tehoa. Mikäli aiot viettää päivän hiekkarannalla, kannattaa valita sellainen aurinkosuojavoide, jossa on kestävämpi koostumus. VICHYn Beach Protect Multi-Protection Milk SPF 30 ja 50+ aurinkosuojavoiteet ja lapsille suunnattu Anti-Sand SPF 50+ aurinkosuojasuihke ovat täydellisiä tuotteita tähän tarkoitukseen.

Löydät koko VICHY Capital Soleil -tuotesarjan täältä. Meiltä löytyy aurinkosuojaa kaikille ihotyypeille kaikissa tilanteissa. Aurinkosuojaa tulisi käyttää sekä arjessa että lomalla, joten muista huolehtia sekä hoitaa ihoasi - aina.

Rakkaudella, Vichy

Lomalla & joka päivä

  • Valitse tarpeeksi korkea aurinkosuojakerroin eli SPF
  • Hiekka, tuuli ja vesi voivat heikentää aurinkosuojavoiteesi tehoa
  • Anna itsellesi lupa nauttia auringosta, mutta muista suojautua oikein!

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

CAPITAL SOLEIL

Anti-Age 3-in-1 -aurinkovoide SPF50

Aurinkosuojavoide - Kasvojen aurinkosuoja

Luetuimmat