Slow Âge - hidasta vauhtia, myös ihosi vuoksi

Slow living, slow food ja mindfulness - suuntauksia, joihin kuuluu vauhdin hidastamista kiireisen arjen keskellä. Jos hidastat vauhtia, lasket nimittäin myös riskiä työuupumukseen ja elämäntapasairauksiin. Hidasta ikääntymisen merkkejä Slow Âge -ihonhoitosarjalla. Kukapa ei haluaisi ikääntyä arvokkaasti?

Täysillä eteenpäin vaikuttaa olevan skandinaavinen mantra. Tällä tavoin yrittäjyys ja uuspohjoismainen ruokataide ovat jatkuvassa ja nopeassa kehityksessä. Kuitenkin myös meidän yhä tietointensiivisemmät työmme ovat elämäntapa, jota leimaa korkea tempo, jonka vastapainoksi monet meistä ovat tutustuneet slow livingiin, joka keskittyy nykyhetkeen sekä pieniin asioihin, joilla on suuri merkitys.

Slow living on noussut Slow food -liikkeestä 1980-luvun Italiasta. Vastareaktiona pikaruokaketjujen yleistymiselle. Halu säilyttää italialaisen keittiön laatu ja perinteinen ruoanlaitto tuoreista raaka-aineista laajenivat haluksi säilyttää laatu myös muilla elämän osa-alueilla.

Samalla tavalla anti-age-tuotelinja Slow Âgen tarkoitus on tehdä asiat mahdollisimman hyvin, ei mahdollisimman nopeasti. Ja tuoda jokapäiväiseen elämääsi pieniä rutiineja, joilla on iso merkitys tulevaisuudessa. Olet ehkä huomannutkin, että pitkä työviikko ja liian vähäiset yöunet vaativat veronsa. Et voi estää ihoasi vanhenemasta, mutta VICHYn Slow Âge -tuotteilla saat toivottavasti arkeesi lisää pieniä ihonhoitorituaaleja, jotka tuovat hengähdystaukoja jokapäiväiseen elämääsi. Näin saat itse kaipaamaasi hemmottelua ja ihosi uudistavaa vahvistusta.

VICHYn viimeisin tutkimus osoittaa, että ihon ikääntyminen ei etene pakottavalla nopeudella. Ihoa suojaava ja vahvistava ihonhoito voi hidastaa ihon ikääntymismerkkien esiintymistä. Juurikin vahvuus on avainsana Slow age -sarjan pääraaka-aineissa. Tuotteet sisältävät Baïcalin (antioksidanttinen juuriuute), jonka ominaisuudet auttavat ihoa torjumaan oksidatiivista stressiä, jota auringon UV-säteet ja saasteet aiheuttavat. Baïcalin lisäksi tuotteet sisältävät Bifidusta, joka otetaan talteen probioottisten bakteerien käymisessä. Ainesosa tunnetaan alalla myös nimellä Bifidobacterium Longum. Bifidus auttaa vahvistamaan ihon vastustuskykyä ja tekee ihosta vähemmän herkän ympäristön vaikutuksille.

VICHY on kehittänyt SLOW ÂGE -sarjaa yhdeksän vuotta sekä tehnyt uusia havaintoja tutkimuksissaan, kuinka ihon ikääntymisen merkkien esiintymistä voidaan parhaiten hidastaa Slow living -ajattelutavan avulla. Koska vauhdin hidastaminen hyödyttää sinua - myös mitä tulee ihoosi.

SLOW ÂGE -silmänympärysvoide

  • Silmänympärysvoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan.
  • Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
  • Sisältää Baïcalinia (antioksidanttista juuriuutetta), Bifidusta probiooteista,
  • Ginkgo Biloba -uutetta, kofeiinia ja VICHYn termistä lähdevettä.
  • Ilman hajusteita
  • Vaikuttaa kuivuuteen, silmänalusiin ja juonteisiin silmienympärysalueella.

SLOW ÂGE täyteläinen päivävoide normaalille/kuivalle iholle

Vahvistava täyteläinen päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
Normaalille/kuivalle iholle, myös herkälle iholle
UVA-suoja, SK 30
Sisältää Baïcalinia (antioksidanttista juuriuutetta), Bifidusta probiooteista, glyseriinia, hyaluronihappoa ja VICHYn termistä lähdevettä
Virkistävän kevyt, kukkainen mutta raikas tuoksu, joka on kehitetty herkälle iholle
Antaa vahvemman ja kosteutetun ihon ja tuo raikasta hehkua

SLOW ÂGE -päivävoide kaikille ihotyypeille

• Kaunistaa, vahvistaa ja kosteuttaa – ja lisää ihosi elastisuutta.
• Kermaisen raikas emulsiovoide, joka ei jätä ihoa öljyiseksi tai tahmeaksi.
• Sisältää antioksidanttista baikalinvuohennokan juurta, probioottista bifidusta, VICHY Thermal-lähdevettä ja UVA-suojan.

SLOW ÂGE NIGHT -yövoide

• Vaikuttaa yön aikana vahvistaen ihon suojamuuria ja lisäten solujen uudistumista. Suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä.
• Voidaan käyttää sekä yövoiteena että kasvonaamiona.
• Tuote sisältää muun muassa luonnollista resveratrolia, probiootista bifidusta, antioksidanttista Baicalin-juuriuutetta, niasiiniamidia (B3-vitamiini) ja VICHY Thermal Spa -lähdevettä.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

Luetuimmat