Rauhoittava ratkaisu kutisevalle hiuspohjalle

Scalp

Sinun ei enää tarvitse sietää kutisevaa hiuspohjaa. Huolimatta siitä, että se on yleistä ja useimmat ihmiset kärsivät siitä jossain elämänsä vaiheessa, epämiellyttävän tunteen lievittämiseksi on olemassa yksinkertainen ratkaisu.

Monet kärsivät herkästä, kuivasta ja kutisevasta hiuspohjasta. Se voi tuntua siltä kuin hiuksesi olisivat kipeät, mutta itseasiassa kyse on hiuspohjasta. Stressi, hormonaaliset muutokset, ruoka-allergiat, muutokset säässä ja se, että hiuspohjaa ei stimuloida tai hiuksia ei pestä tarpeeksi, voi laukaista kutinan. Oireet eivät välttämättä ole näkyviä, vaan voivat vaihdella kutisevasta tunteesta punoitukseen, pistelyyn ja tykyttävään, polttavaan tunteeseen. Tämä on yleistä, mutta joissakin tapauksissa oireisiin voi liittyä myös hilse ja pahimmassa tapauksessa jopa psoriasis

Rauhoittava shampoo kutisevalle hiuspohjalle
Ratkaisu epämukavaan tunteeseen hiuspohjassa ei ole vain hiusten peseminen useammin – on myös käytettävä oikeanlaista shampoota. Dercos Ultra Soothing Shampoo kuiville hiuksille, sekä normaaleille ja rasvaisille hiuksille, ovat kaksi tuotetta, joissa on sensiriinikompleksia, C-vitamiinia ja pantenolia, joilla on todistettavasti rauhoittava vaikutus herkkään hiuspohjaan. Käytä sitä samalla tavalla kuin tavallista shampootasi ja käytä sitä usein saadaksesi havaittavissa olevia tuloksia.

Puhdistava shampoo kutisevalle ja hilseilevälle hiuspohjalle
Jos sinulla on kutiseva ja hilseilevä hiuspohja, Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo kuiville hiuksille, sekä normaaleille ja rasvaisille hiuksille, vaikuttaa välittömästi epämiellyttävään tunteeseen ja näkyvään hilseilyyn. Kuudessa viikossa sen käyttö auttaa ehkäisemään toistuvaa hilsettä. Hiuspohjassa on mikrobeja ja mikrobiomeja, luonnollisia organismeja, joita löytyy iholta. Jos ne joutuvat epätasapainoon, hiuspohja voi alkaa hilseilemään. Seleeni DS:n ja salisyylihapon avulla Dercos antibakteerinen shampoo auttaa puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, sekä ylläpitämään luonnollista tasapainoa hiuspohjassa.

Täydentävä ratkaisu kutisevaan hiuspohjaan, jossa on psoriasis
Jos sinulla on psoriasis, saatat tarvita lääketieteellistä apua ja Dercos Technique PSOlution Shampoo on suunniteltu erityisesti täydentäväksi hoitotuotteeksi hiuspohjan rauhoittamiseksi. Se rauhoittaa hiuspohjaa välittömästi ja pistelevä tunne vähenee. Koostumus sisältää 5 % karbamidia (ureaa), jolla on rauhoittava ja ravitseva vaikutus hiuspohjaan, 2 % salisyylihappoa, joka on antibakteerista ja puhdistavaa, ja glyseriiniä, joka kosteuttaa sekä hiuspohjaa että hiuksia. Parhaan tuloksen saat käyttämällä shampoota päivittäin kahden viikon ajan.

Valitse yksinkertainen ratkaisu ja anna Dercosin rauhoittaa kutisevaa hiuspohjaasi ihon tyypistä tai kunnosta riippumatta.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

Luetuimmat