Rasvainen ja epäpuhdas iho tarvitsee hoitoa koko päivän

Vmag_Normaderm_DNSF

Heille meistä, joilla on rasvainen iho, sekä sisäiset että ulkoiset häiriötekijät, kuten epäpuhtaudet ja UV-säteet, ovat tunnettuja tekijöitä, jotka vaikuttavat ihoon. Ne voivat johtaa huokosten tukkeutumiseen ja aiheuttaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja taipumusta akneen. Vähemmän tunnettu tekijä on säännöllinen talin eritys, joka vaihtelee päivän aikana ja on huipussaan keskellä päivää. Yhdessä muiden tekijöiden kanssa se voi saada ihosi näyttämään rasvaiselta ja epäpuhtaalta. Ja siksi meillä on oltava ihonhoitorutiini, joka kestää koko päivän.  
Täältä löydät suositellun ihonhoitorutiinin rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Aamulla ihosi on puhdas, neutraali ja herkimmillään. Iho tulee valmistella päivään ja suojata tekijöiltä, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuten esimerkiksi UV-säteiltä ja saasteilta, joille altistumme matkalla töihin tai liikkuessamme kaupungilla.
Aloita päivittäinen ihonhoitorutiini UUDELLA Vichy Normaderm Phytosolution mattapinnan antavalla puhdistusaineella, joka sisältää salisyylihappoa, vulkaanista perliittiä, savea ja hiiltä. Päivittäin käytettynä se estää ihoa näyttämästä rasvaiselta.
Seuraavaksi vahvista ihoasi Vichy Minéral 89 -tiivisteellä. Sen koostumus sisältää hyaluronihappoa, joka vahvistaa ihon suojamuuria ulkoisia tekijöitä vastaan ja antaa hyvän pohjan meikille.
Kun olet puhdistanut ja vahvistanut ihoa, on aika suojata se ulkoisilta tekijöiltä. Normaderm Phytosolution kaksitehoinen kasvovoide antaa iholle mattaisen ilmeen ja kosteutetun ja hehkuvan lopputuloksen.

Talin eritys kasvaa päivän aikana ja on huipussaan keskellä päivää. Tuolloin sinulla ei todennäköisesti ole runsaasti aikaa hoitaa ihoasi kokousten, luentojen ja muiden päivittäisten tehtävien välissä. Mutta vain muutamalla suihkauksella UUTTA Vichy Normaderm Phytosolution mattapinnan antavaa suihketta saat kiillon pois rasvoittuneelta iholta missä ja milloin vain päivän aikana.
Innovatiivinen tuote on helppo kuljettaa mukana ja on kehitetty erityisesti rasvaiselle iholle raikastamaan ja tekemään ihosta mattapintainen.

Joillakin rasvaiseen ihoon kuuluvat finnit, mustapäät ja epäpuhtaudet ja toisilla iholla on taipumus akneen. Joinakin päivinä epäpuhtauksilta ei voi välttyä, mutta niitä voi vähentää. UUSI Vichy Normaderm S.O.S Anti-Spot paikallinen ihonhoitotuote kuivattaa epäpuhtaudet ja finnit yön aikana ja saa ihosi valmiiksi seuraavaan päivään. Kun Vichy Normaderm -sarja on osa päivittäistä ihonhoitorutiinia, saa rasvainen ihosi mahdollisimman hyvän päivän. Lisää tietoa syistä, jotka aiheuttavat ihon epäpuhtauksia, voit lukea artikkelista Ymmärrä rasvoittuvaa ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoasi ja huolehdi siitä.

Vichy

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME