Pohjoiset sävyt - ilme kesän ensimmäisiin tapahtumiin

Alkukesän juhlat lähestyvät, ja henkilökohtaisesti odotan innolla Norjan kansallispäivän juhlistamista 17. toukokuuta - siitä on tullut traditio läheisimpien ystävieni kanssa. Tämä juhlapäivä on Norjassa vailla vertaa! Vaikka et olisikaan norjalainen, tulevien parin kuukauden aikana piisaa taatusti muitakin tapahtumia. Olipa kyseessä ristiäiset, häät tai puutarhajuhlat, niin olemme täällä leVICHYmagissa tehneet helpon ja luonnollisen pohjoismaisen lookin, joka sopii valoisiin päiviin, joista tulemme nauttimaan.

Valmistele ihosi

Jos päivittäin hoivaat ja hoidat ihoasi oikeilla kauneudenhoitorutiineilla, se pysyy kosteutettuna ja kimmoisana. Se tekee myös meikkaamisesta paljon miellyttävämpää. Muista puhdistaa ihosi aamuin illoin ja käytä aikaa löytääksesi ihotyypillesi sopiva kasvovoide saavuttaaksesi sileän ja kauniin ihon. Olen ollut todella tyytyväinen Slow Age -nimiseen anti-age-päivävoiteeseen, joka sisältää suojakertoimen 25. Varmista, että annat voiteelle aikaa imeytyä kunnolla, ennen kuin aloitat meikkaamisen.

Kaunis hehku

Pohjustukseeni käytän IDÈALIA BB -voidetta sävyssä light. Se sisältää valoa heijastavia mineraalipigmenttejä, jotka hetkessä antavat iholleni hehkua sekä luonnollisen ilmeen. Jos jotkin kohdat kaipaavat parempaa peittävyyttä, kuten esim. silmänaluset ja nenänjuuri, käytän DERMABLEND compact -meikkivoidetta. Se sisältää valikoituja mineraalipigmenttejä, jotka antavat hyvän keston ja peittävyyden.

Yksityiskohdat

Käytän valokynää kulmakarvojen alla sekä poskipäideni korkeimmalla kohdalla korostaakseni niitä. Poskillani käytän NYXin persikanväristä poskipunaa, joka sopii useimpiin skandinaavisiin ihonsävyihin. Pidän silmämeikin kevyenä ja käytän luonnollisen sävyistä luomiväriä yhdessä suosikkiripsarini Maybelline Colossal Big Shot Blackin kanssa. Harjaan kulmakarvani kevyesti värillisellä kulmakarvageelillä, mikä antaa niille sekä väriä että muotoa. Huulilleni käytän kevyesti sävyttävää Clarinsin huulikiiltoa, joka on sävyltään hennon vaaleanpunainen.

Pehmeät laineet

Viimeistelläkseni tyylini kiharran hiukseni ghd-kihartimella, jotta ne laskeutuvat luonnollisesti olematta liian laitetut. Kuten ihon kanssa, on hyvä luoda myös hyvät hiusrutiinit. Pitämällä hiukset terveinä ja kiiltävinä on paljon helpompaa saada kampauksesi näyttämään hyvältä. On esimerkiksi tärkeää käyttää lämpösuojasuihketta ennen muotoilutyökaluja. Päivittäin on tärkeää olla hellävarainen hiuksia kohtaan hyvällä arkishampoolla, kuten DERCOSin kevyellä mineraalishampoolla. Jos hiuksesi ovat kuivat, on hyvä idea käyttää DERCOSin hoitoainetta sen jälkeen. Se sisältää kolmea kasviöljyä ja vahvistavaa keratiiniyhdistettä.

Viimeinen silaus

Lopuksi suihkutan kasvoilleni VICHYn termistä lähdevettä, joka sekä kosteuttaa että auttaa kiinnittämään meikkini. Matkakoko tekee siitä helpon kuljettaa laukussa mukana. Lue kuusi faktaa VICHYn vulkaanisesta vedestä täällä.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

Luetuimmat