Paluu hyviin kauneusrutiineihin kesän jälkeen

Ihana pitkä kesä tekee hyvää iholle. Aurinko täyttää meidät D-vitamiinilla, juomme paljon vettä, syömme kasviksia ja liikumme enemmän. Mutta nyt syksy ja talvi koputtavat ovea ja iho kohtaa uusia haasteita. Vuodenajan vaihtuessa myös ihosi täytyy mukautua uusiin olosuhteisiin.

Kylmät kuukaudet ovat lähestymässä, joten on aika päivittää vaatekaapin sisältöä. Neuleet ja päällystakit otetaan esiin, jotta pysymme lämpiminä samalla kun ihastelemme luonnon väriloistoa. Syksy on kaunista aikaa, mutta se voi olla myös rankka ihollemme. Kylmän ulkoilman ja lämmitetyn sisäilman yhdistelmä voi nimittäin kuivattaa ihoa. Siksi on erityisen tärkeää, että muistat noudattaa hyviä rutiineja tulevina kausina.

Hyvät rutiinit ovat avain hyvään ihonhoitoon

Kesällä saatat lipsua hieman iltarutiineistasi - me kaikki olemme sen kokeneet. Rentouttavan puutarhassa vietetyn kesäillan jälkeen meikkien peseminen ennen nukkumaan menoa saattaa tuntua työläältä. Samoin pitkän rannalla vietetyn päivän jälkeen, päällä vain bikinit ja aurinkorasva, kun ainoa ajatuksemme on grillaaminen puutarhassa perheen kanssa, lasi limonaadia ja hyvät yöunet. Kesän tuoma paussi on terveellinen, mutta kun arkipäivän hulina taas alkaa, on tärkeää palata hyviin rutiineihin. Onneksi on olemassa hyviä ihonhoitorutiineja, joita voit noudattaa halutessasi hyvän aloituksen syksylle ja talvelle.

Puhdas iho

Ensinnäkin on tärkeää, että puhdistat ihosi ja poistat meikkisi. Kun puhdistat ihosi meikistä illalla, puhdistat sen myös päivän aikana kertyneistä ilmansaasteista ja liasta. Kun taas peset ihosi aamulla, puhdistat yön aikana kertyneen talin ja hien, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti seerumistasi ja päivävoiteestasi. Tänä syksynä on hyvä vaihtaa VICHYn non-rinse Pureté Thermale -kasvojenpuhdistustuotteeseen, jota ei tarvitse poistaa vedellä käytön jälkeen. 3 in 1 -tuote puhdistaa ihon vain yhdellä vaiheella ja se yhdistää puhdistusmaidon, kasvoveden ja silmämeikinpuhdistusaineen yhdistelmä. Se puhdistaa ihon tehokkaasti epäpuhtauksista, saastehiukkasista ja sillä on kosteuttavampi vaikutus.

Anna ihollesi kosteutta

Kesällä on helpompi olla tasapainossa; irrottaudumme helpommin tietokoneen ääreltä, syömme kevyemmin ja olemme kaikkinensa rennompia. Tämä kaikki vaikuttaa myös myönteisesti ihoosi ja hyvinvointiisi. Kylminä kuukausina meidän täytyy olla hieman huolellisempia rutiineissamme saavuttaaksemme saman hyvän olotilan. Ulkoisista vaikutuksista johtuen, joille ihosi syksyn tullessa altistuu, on erittäin tärkeää muistaa jatkuvasti kosteuttaa ihoa. Kosteutus on nimittäin tärkeä ainesosa ihosi kohtaamia haasteita vastaan vuodenajan vaihtuessa. Sen vuoksi sinun tulisi tehdä kosteutuksen ja yövoiteen lisäämisestä hyvä rituaali ennen nukkumaan menoa. Käytä MINÈRAL 89 boosteria, joka on päivittäinen tuote ja tekee ihostasi kestävämmän ulkoisia vaikutuksia vastaan ympäri vuoden. Se antaa kosteutta, kimmoisuutta ja tervettä hehkua iholle. Tämän jälkeen voit levittää yövoiteesi, esim. Idéalia-yövoidetta tai Aqualia Thermal Spa -yövoidetta.

Suojaa ihosi päivittäin UV-säteitä vastaan

Olet luonnollisesti muistanut käyttää aurinkovoidetta kesällä, mutta nyt syksyn tullessa olet luultavasti jo unohtanut lisätä aurinkosuojaa. On kuitenkin väärin olettaa, että UV-säteet vahingoittavat ihoa vain kesällä, ja sinun tulisi suojautua niitä vastaan myös pilvisinä päivinä. Hyvä vinkki on käyttää hyvää päivävoidetta, joka sisältää UVB- ja UVA-suojan, sillä erityisesti jälkimmäinen on yksi pääsyistä ihon vanhenemiseen. VICHYn Slow Âge -sarja kattaa tämän tarpeen optimaalisesti. Sarja sisältää kokonaiset kaksi suojakertoimellista päivävoidetta, jotka sekä kosteuttavat että suojaavat ihoasi, mikä on tärkeä yhdistelmä, jos haluat laskeutua syksyyn parhaalla mahdollisella tavalla. Monet päivävoiteistamme ovat saatavilla sekä kevyenä että täyteläisenä vaihtoehtona, joten voit kokeilla täyteläisempää voidetta talven tullessa.

Muista itsesi

Älä unohda pieniä rituaaleja kiireisenäkään päivänä. On tärkeää, että priorisoit aikaa itsesi hoitamiseen ja hyvinvointiin, jos haluat olla paras versio itsestäsi. Kesäaikana voit vain pysähtyä pariksi minuutiksi, levittää ihanan kasvonaamion ja rentoutua hyvän kirjan parissa. Talvella taas tarvitset lisäkosteutusta ja siksi on hyvä idea käyttää kasvonaamiota pari kertaa viikossa. Käytä esim. VICHYn Kosteuttavaa kasvonaamiota ja nauti vihreän teen, jasmiinin ja bambun tuoksusta. Tämä kosteuttava naamio rauhoittaa ihoa ja antaa mukavan ja virkistävän vaikutuksen iholle.

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

Luetuimmat