Ota ihonhoito omiin käsiisi – tapaa uusi henkilökohtainen ihonhoitajasi

Tuntuuko sinusta vaikealta valita hyllyillä olevista ihonhoitotuotteista ja ymmärtää mitä ihonhoitorutiinia suositellaan juuri sinun ihotyypillesi? Vai haluaisitko yleisiä neuvoja ihotyypistäsi ja oppia enemmän ihosi tarpeista?

Neuvoja ihonhoitoon henkilökohtaiselta neuvojalta
Uusi taskukokoinen SkinConsult AI -ihonhoitoasiantuntija tarjoaa sinulle digitaalisen ihoanalyysin, joka on samankaltainen kuin ammattilaisen suorittama. Aivan lähelläsi, vain napautuksen päässä odottaa henkilökohtainen ihoanalyysisi. Tarvitset vain puhelimen ja uusi henkilökohtainen neuvojasi auttaa sinua.

Vichyllä olemme aina pyrkineet olemaan pioneereja ihonhoidossa ja ymmärtämään ihon ikääntymisen mekanismeja. Joten olemme vakuuttuneita siitä, että digitaalisessa maailmassa voimme käyttää teknologian voimaa hyödyntääksemme ainutlaatuista osaamistamme ihonhoidossa ja jakaaksemme sen kanssasi.

Räätälöity diagnostiikka 3 helpolla vaiheella
SkinConsult AI voimistaa naisia antamalla heille tietoa ihosta ja sen tarpeista. Tämän työkalun avulla tiedät aina, mitä sinun tulisi käyttää ihollasi ja milloin. Löydät helposti tuotteet, jotka sopivat ihonhoitotarpeisiisi ja voit tutustua henkilökohtaiseen ihonhoitorutiiniin, jossa on kaikki puhdistavista ja tehostavista aina hoitaviin tuotteisiin saakka.

SkinConsult AI analysoi ihosi ja antaa räätälöidyn diagnostiikan vain kolmella helpolla vaiheella. Vaihe yksi: lataa oma kuvasi kotisivulle. Vaihe kaksi: anna SkinConsultAI:n analysoida ihosi vertaamalla kuvaasi 10 000 luokiteltuun kuvaan. Vaihe kolme: saat henkilökohtaisia suosituksia tuotteista, jotka sopivat tarpeisiisi.

Pohjautuu tieteelliseen ihonhoitotutkimukseen
SkinConsult AI on kehitetty yhdessä ihotautilääkärien kanssa ja se pohjautuu 15 vuoden tieteelliseen tutkimukseen ihon ikääntymisestä. Analyysi suoritetaan tietokannan avulla, joka sisältää 6 000 kuvaa L'Oréal's Skin Aging Atlas -galleriasta ja 4 000 selfie-kuvaa naisista, jotka edustavat erilaisia etnisiä ryhmiä ja ovat eri ikäisiä.

Ihon analyysin aikana SkinConsult AI havaitsee seitsemän ikääntymisen merkkiä ja luokittelee Skin Aging Atlas -asteikolla: juonteet silmien alla, kimmoisuuden puute, hienot juonteet, syvät rypyt, hehkun puute, tummat läiskät ja niiden voimakkuus sekä näkyvät ihohuokoset. Erittäin tarkkojen tulosten perusteella saat henkilökohtaisen ihon ikäkaavion ja suosituksen Vichyn ihonhoitotuotteista, jotka voivat auttaa sinua hoitamaan ihoasi ja sen erityisiä tarpeita.

Tekoälyn voimalla
Voit käyttää SkinConsultAI:ta suoraan puhelimesi selaimessa – sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Se pohjautuu tekoälyyn (AI), mikä tarkoittaa, että se toimii AI-pohjaisen algoritmin kautta ja hyödyntää syväoppimista kuvien arvioinnissa ja analysoinnissa vertaamalla niitä tietokannan kuviin. Ja tietokannan kasvaessa algoritmista tulee entistäkin tarkempi.

Koskaan aiemmin ei tekniikkaa ja ihonhoitoa ole yhdistetty tällä tavalla. Ja SkinConsultAI osoittaa, että se ei ole vain uusin tapa, vaan myös älykkäin tapa ottaa ihonhoito omiin käsiin.

Vichy ja SkinConsultAI tekevät ihostasi vahvemman. Sinun tarvitsee vain kokeilla sitä.
VICHY

Toimitus