Naamioilla uutta puhtia!

Stressaako? Tuntuuko olo väsähtäneeltä? Altistuuko ihosi ilmansaasteille? Auringolle? Vaihteleville lämpötiloille? Jos vastasit KYLLÄ yhteenkin edellisistä – ja kukapa ei vastaisi – ihosi todennäköisesti huutaa naamiota.

Puhdista, rauhoita, elvytä, kosteuta, syväpuhdista, kaunista. Kasvonaamio on täydellinen kasvohoito – ja meillä on tuote melkeinpä mihin tahansa tarpeeseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun ihotyypillesi parhaiten sopiva kasvonaamio

Hyväkin ihonhoitorutiini tarvitsee lisäpotkua

Kasvonaamio ei korvaa päivittäistä ihonhoitoa – se on extraa, jolla tuetaan säännöllista ihonhoitoa tai joka tarpeen mukaan esimerkiksi kosteuttaa, puhdistaa tai elvyttää. Suosittelemme, että käytät naamiota kerran tai pari viikossa. Ihosi kiittää!

Löydä suosikkisi!

Minkälainen kasvonaamio hemmottelisi sinua ja ihoasi parhaiten? VICHYn valikoimasta löydät erilaisia naamioita ihon eri tyyppisiin tarpeisiin. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä suosikkisi rentouttavaan hemmotteluhetkeen.

UUSI!

Puhdistava hiilinaamio
Puhdista iho epäpuhtauksista ja ilmansaasteista. Anna vaikuttaa viisi minuuttia ja nauti puhtaasta, hyvinvoivan näköisestä ihosta, jossa tukkeutuneita ihohuokosia on selvästi vähemmän. Säännöllisesti käytettynä ihon sävy tasoittuu ja raikastuu. Sisältää luonnollista alkuperää olevaa hiiltä ja kaoliinisavea.

UUSI!

Rauhoittava Aloe Vera -kasvonaamio
Kostettava kasvonaamio rauhoittaa ja raikastaa vähentäen kuivuudesta johtuvaa kireyden tunnetta iholla. Sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja lakritsijuuriuutetta. Tuotteen säännöllinen käyttö kosteuttaa, raikastaa ja rauhoittaa ihoa.

Hehkua antava kuorintanaamio
Kuoriva kasvonaamio sopii sinulle, jos ihosi on väsyneen näköinen ja epätasaisen sävyinen. C-vitamiinijohdannainen tuo samealle iholle hehkua, AHA-hedelmähapot ja vulkaaninen hohkakivi poistavat kuolleita ihosoluja ja kuorivat ihoa hellävaraisesti.

Puhdistava savinaamio
Rasvoittuvan ihon savinaamio sopii sinulle, jos ihollasi on tukkeutuneita ihohuokosia tai mustapäitä. Naamio sisältää kahta mineraalisavea, jotka poistavat liiallista talia ja epäpuhtauksia. Nauti puhtaasta, raikkaasta ja mattapintaisesta ihosta sekä pienentyneistä ihohuokosista.

Kosteuttava mineraalinaamio
Janoaako ihosi kosteutta? Virkistävän mineraalikasvonaamion B3-vitamiini rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi. Pehmeä, säteilevä ja raikas iho sekä miellyttävä tunne. B3-vitamiini ja niasiiniamidi rauhoittavat ärtynyttä ihoa.

Tutustu naamioihin!
Yhdistele naamioita ihosi iloksi!
Etkö pysty valitsemaan vain yhtä suosikkia? Ehkä ei tarvitsekaan. Kasvojen iho voidaan jakaa eri alueisiin, joilla jokaisella on erilaiset ihonhoidolliset tarpeensa. Tukkeutuneet ihohuokoset esiintyvät yleensä nenän alueella, kuiva ja samea ihoa poskilla tai otsalla. Rakenna tuotevalikoimastamme oma naamioyhdistelmäsi ja saat parhaat hyödyt irti!

VICHY

Toimitus

IKONISET TUOTTEEMME

Luetuimmat